Samsunspor.biz Promosyon Ürünleri Hakkında...

Başlatan cgr, 20 August 2010, 17:08:36

« önceki - sonraki »

cgr

Engin abi'nin sticker projesinden sonra bugün tanıdığım birkaç yer ile görüştüm. Promosyon ürünlerinin yelpazesi geniş. Bende bizim işimize yarayabilecek birkaç ürünün ortalama fiyatını aldım.

Sticker  - 5x8 ebatında     : 1 TL

Anahtarlık (Çeşidine göre)  : 2-3-4 TL

Magnet (Buzdolabı için)     :  1 TL

Bardak Altlığı                   :  1 TL

Eğer sizinde çeşitli düşünceleriniz varsa bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Talebe göre sipariş adedi ve çeşidi belirlenebilir.

AntZ

Alıntı yapılan: cgr - 20 August 2010, 17:08:36
Eğer sizinde çeşitli düşünceleriniz varsa bu başlıkta paylaşabilirsiniz.

Mouse Pad de olabilir, hatta bence çok iyi olur.

berusa55

Hepsinden bir adet!  ;)

Murat'ın dediği mouse pad fikri de güzel...

babasamsunlu

hepsinden her boyutundan istiyorum bu stickerın..  8) 8) 8)

CeLL-O

cgr

Alıntı yapılan: Ant55 - 20 August 2010, 17:10:10
Mouse Pad de olabilir, hatta bence çok iyi olur.

Mouse Pad ile ilgili bi sıkıntı var. Bazen kalitesiz oluyor bu da mouse'un tam çalışmasını engelliyor.

berusa55

Maksat görüntü sevgili Çağrı... Mouse'un önüne koyarım yine dursun orda  ;)

Burak

mousepad güzek fikir . bence bardak veya kupa da olabilir

Fecr_55

20 August 2010, 17:51:59 #8 Son düzenlenme: 20 August 2010, 17:57:05 Fecr_55
Telefon kabi da olabilirdi..Dokunmatik telefonlar icin ideal olur..

Kitap ayraci da güzel olur, kitap sevdalilari ve okullara dagitilmak üzere yapilabilir..

Mustee13

55JNR55

Eskişehirspor'un enerji içeceğini bile görmüştüm ben eskişehirde :o ama anahtar ve sticker süper olur...

city ultras

güzel havlu cesitleri iy oluyor..veya deniz/havuz havluzu büyük sekilde süper.
bide adam akili bayrak simdilik bukadar :D

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: kaan - 20 August 2010, 19:28:46
Yatak nevresim takımı :( Bence en büyük eksiklik budur.Düşünsenize kıpkırımızı bir yatak örtüsü kocaman bir arma :)

Bunlardan ne zaman sipariş verilecek ne zaman alacağız?

Birde tshirt desek :) Lacoste tipi küçük bi arması olan dışarda giyebileceğimiz tarzda ? Site yönetimi ve Akyol reyize duyrulur lütfen bi ilgilenin şu kardeşlerinizin istekleriyle :)

Malesef Kulübümüzün doğru düzgün işleyen "Store" tarzında bir mağazası yada Sitesi olmadığı için ancak kendimiz yaptırabiliriz.

AntZ

Alıntı yapılan: cgr - 20 August 2010, 17:16:46
Mouse Pad ile ilgili bi sıkıntı var. Bazen kalitesiz oluyor bu da mouse'un tam çalışmasını engelliyor.

Mouse pad ile ilgili sıkıntı üstündeki dizayn ve renklerden kaynaklanıyor sevgili Çağrı. Optik mouse lar çok renkli mouse pad lerde kendini kaybediyor.  :) Sade, tek renk mouse pad üzerine, kenarında küçük bir dizaynla sorun olmaz.

cgr

Bütün düşünceler gerçekten çok güzel. Kalem,nevresim takımı,t-shirt vs. AMa tek sorun adet. Bunlardan minimum 500-1000 adet yaptırabiliyoruz. Bu da sıkıntı oluşturabilir. Taleplerimizi belirtip , istenilen rakamlara ulaşlım yeter ki.