Samsunspor.biz Promosyon Ürünleri Hakkında...

Başlatan cgr, 20 August 2010, 17:08:36

« önceki - sonraki »

Burak

1 TL Olan ürünlerden 5 er tane falan yaptırılabilir zaten ufak paraları toplamakta sıkıntı olur bence paket düşünülmeli mesela 5 sticker 5 bardak altlığı 3 anahtarlık gibi paket olursa bu denilen ürün rakamlarına çok rahat ulaşılabilir 20 şer liralık paketler makuldur bence öbür türlü parada toplamak sıkıntı yaratabilir

lucarelli

Alıntı yapılan: Burak - 20 August 2010, 21:09:36
1 TL Olan ürünlerden 5 er tane falan yaptırılabilir zaten ufak paraları toplamakta sıkıntı olur bence paket düşünülmeli mesela 5 sticker 5 bardak altlığı 3 anahtarlık gibi paket olursa bu denilen ürün rakamlarına çok rahat ulaşılabilir 20 şer liralık paketler makuldur bence öbür türlü parada toplamak sıkıntı yaratabilir

Bence kesinlikle çok uygun ve mantıklı. Zaten bu ürünler belki ilk ve son kez basılacak bir kaç ay sonra istesek bile bulamayabiliriz.

Bir de araba süsü olabilir. 

AntZ

20 August 2010, 23:28:10 #17 Son düzenlenme: 20 August 2010, 23:35:20 Ant55
Bir de arabalar için ayna süsü (koku değil, kalıcı, anahtarlık gibi) olması güzel olur diye düşünüyorum. Minibüslerde TS bez parçaları var diye şikayet ediyoruz, en azından bizim de minibüzlerimizde kendi ayna süslerimiz olur. Hem özel araçlar, hem minibüsler için güzel olur.

celebi

valla arkadaşlar sitenin reklamı açsından da iyi olur

lucarelli

Bu arada alıcı gözüyle tekrar baktım da metal bir anahtarlık süper gider hele bir de P ile O harflerindeki beyazlık iyi verilirse inanılmaz güzel olur...

Tufan

atıyorum
5 sticker
2 magnet
3 bardak altlığı
2 anahtarlık
içeren paketler yapılıp satılsa daha uygun olmaz mı 2-3 lirayla uğraşmamış oluruz.

berusa55

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 21 August 2010, 00:30:05
atıyorum
5 sticker
2 magnet
3 bardak altlığı
2 anahtarlık
içeren paketler yapılıp satılsa daha uygun olmaz mı 2-3 lirayla uğraşmamış oluruz.

Çok doğru bir fikir sevgili Tufan'ın dediği... Zaten ufak çaplı şeyler. Paket olursa daha iyi olur... ;)

cgr

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 August 2010, 00:45:05
Çok doğru bir fikir sevgili Tufan'ın dediği... Zaten ufak çaplı şeyler. Paket olursa daha iyi olur... ;)

Sizin fikirlerinizden sonra benimde aklıma yattı bu paket işi. Örnek olarak ;

Mause pad + Oto Kokusu + Bardak Altlığı + ANahtarlık + Magnet + Sticker + Kalem'den oluşan bir set yapabiliriz.

alperen

en mantıklısı bu paket işi..zaten bence herkes mesela bi anahtarlık alıp bırakmaz,eminimki hepsinden almak isticek..

Sercan

mehmet yılmaz

cgr bu konuda bir araştırma yapıp, bugünkü maçta bize de bilgi verirse iyi olur. maliyeti nedir, neler olacak içinde ve en az kaç tane yapılıyor gibi soruların cevaplarını alırsak olabilir bu iş. bu arada en mantıklısı da paket zaten.

Mustee13

ooo çok iyi olur.. 5 - 10 ve 20 liralık 3 paket olabilir...

Sadece Samsunspor

Burak

Alıntı yapılan: Burak - 20 August 2010, 21:09:36
Alıntı yapılan: TuFaN55 - 21 August 2010, 00:30:05
atıyorum
5 sticker
2 magnet
3 bardak altlığı
2 anahtarlık

kardeşim 3 mesaj önce bende yazdım ya  ;D ;D ;D ;D

kaptan 55

çağrı iş tazeyken düş üstüne bitir şu işide alalım paketlerimizi.