55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

yönetimin kalpar ın agzından çıkacak bir kelimeyle CENK i sillmemesi lazım..bence kalmalı 2. yarı çok faydalı olacaktır,yine de boşuna konuşuyoruz,bizim aciz yönetim gönderir,sonra CENK başka takıma gider,golleri sıralar bizimkiler de sonra pişman olurlar ama fayda etmez..

Dartagnan

21 December 2010, 18:20:51 #391 Son düzenlenme: 21 December 2010, 18:26:22 Dartagnan
su baslıgı daha gormek ıstemıyorum.istememe nedenım Cenk karsıtlıgı degıl.Sadece cenk ın Samsunspor dan tekrar ayrılmasını kendıme yedıremıyorum .

GökhanÇağlar

adam süper ligi bırakıp memleketinin takımına gelmiş 55 numararayı giymiş..burada bitirmek istiyor ama hoca onu sevmiyor diye gidecek...ancak bizim takımda olur zaten böyle saçmalıklar :-X

Gökberk55

arkadaşlar bu cenk Samsunlu olmasaydı şuan hepimiz gitsin diyor olacaktık,bu iş profosyonel bi iş elin trabzonlu Abdülazizi nasıl savaşıyor bizim forma için görmüyomusunuz,bırakalım bu hemşericiliğimizi,tabi ki gönül ister hemşerilerimiz oynasın 55 numara gol kralı olsun falan ama cenk bitmiştir artık,bu saatten sonra başka takımada giderse sadece bize gol atar kalpara hırsından

55.hakan

21 December 2010, 18:39:45 #394 Son düzenlenme: 21 December 2010, 18:51:21 hakanelgun
Alıntı yapılan: Gökberk55 - 21 December 2010, 18:36:32
arkadaşlar bu cenk Samsunlu olmasaydı şuan hepimiz gitsin diyor olacaktık,bu iş profosyonel bi iş elin trabzonlu Abdülazizi nasıl savaşıyor bizim forma için görmüyomusunuz,bırakalım bu hemşericiliğimizi,tabi ki gönül ister hemşerilerimiz oynasın 55 numara gol kralı olsun falan ama cenk bitmiştir artık,bu saatten sonra başka takımada giderse sadece bize gol atar kalpara hırsından
Samsunlu olmasıyla alakası yok durumun elin Ganalı'sının kalmasını da istiyorum mesela ben.

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 21 December 2010, 18:36:32
ne bitmesi arkadaşım,adam yaşına ragmen elinden geleni yapıyor,hiç olmasa teknigi var golcülügü var,agbetu gibi altıpastan taca atmıyor...

Gökberk55

Alıntı yapılan: gokhancaglar - 21 December 2010, 18:45:51
ne bitmesi arkadaşım,adam yaşına ragmen elinden geleni yapıyor,hiç olmasa teknigi var golcülügü var,agbetu gibi altıpastan taca atmıyor...

bu sezon 6 maçı sahada izleme fırsatı buldum(keşke Samsunda olsakta her maça gidebilsek) bu maçların hepsinde cenki takım arkadaşlarına ya el kol hareketi yaparken yada sözlü uyarırken gördüm kendini çok bişey sanmaya başladı bizim sayemizde,iyi oyuncuda niye oynamıyor bu adam,kalpara kızıp oynamıyosa zaten bize öyle adam lazım değil gavura kızıp oruç bozmak denir buna

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 21 December 2010, 19:19:44
bu sezon 6 maçı sahada izleme fırsatı buldum(keşke Samsunda olsakta her maça gidebilsek) bu maçların hepsinde cenki takım arkadaşlarına ya el kol hareketi yaparken yada sözlü uyarırken gördüm kendini çok bişey sanmaya başladı bizim sayemizde,iyi oyuncuda niye oynamıyor bu adam,kalpara kızıp oynamıyosa zaten bize öyle adam lazım değil gavura kızıp oruç bozmak denir buna
ben nerdeyse butun macları canlı ızledım katılıyorum sana cenk ılk yarıda cok kotu performansla oynadı ama turgay yada agbetudan kotu degıldı bence.. yanı soylemek ıstedıgım gıtmesının sebebı performansı degıl.kalpar taktı bı kere yapcak bıse yok..

FaTiH_HaN

denizli, karşıyaka, ordu maçlarında çok iyi oynadı gollerinden bahsetmiyorum saha içindeki hareketleri, atakları yönlendirmesi, atağa kalktığımızda elini kaldırıp pas istemesi vs. vs. yani istediği zaman kafası rahat olduğu zaman her an gol atabiliyor attırabiliyor. bence cenk 2 sene daha futbol oynar ama kafasının rahat olması lazım. cenkin hataları olmuş olabilir ama kalparda hiçbir zaman cenki kazanmaya çalışmadı. cenke vereceklerdi kaptanlığı bide motive edeceklerdi istediği buydu ama bu beklentileri kalpar varken mümkün olmadı. savaşıda kalpar kazandı olan bize oldu dövünüp duruyoruz öz çocuklarımızdan yararlanamadık takımdan dışlandı diye. cenkin her şeyi s.tir edip bu taraftar bana güvendi bende onlar için bazı şeyleri sineye çekmem gerekir demesini beklerdim.

Gökberk55

fatih kardeşim bu son cümlenin altına imzamı atıyorum. ayrıca ben kalparada nötrüm tam çözemedim adamı bi iyi bi kötü ama savaşı kazanmalıyız bi şekilde o adamın bize bu sene baya katkısı oldu olacaktırda,kalpar böyle inatlaşmaya devam ederse bize zararı olcak rize maçındaki yedekleri görünce ağlıcaktım az daha,cenki hadi bi kenara koydum oyunu bozuyo felan diyosun ama savaşı almaması mallıktı iyiki yendik o maçı yoksa kalparın arkasında olan sınırlı taraftar kitleside karşısına geçicekti benim gibi

55.hakan

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 21 December 2010, 20:12:56
fatih kardeşim bu son cümlenin altına imzamı atıyorum. ayrıca ben kalparada nötrüm tam çözemedim adamı bi iyi bi kötü ama savaşı kazanmalıyız bi şekilde o adamın bize bu sene baya katkısı oldu olacaktırda,kalpar böyle inatlaşmaya devam ederse bize zararı olcak rize maçındaki yedekleri görünce ağlıcaktım az daha,cenki hadi bi kenara koydum oyunu bozuyo felan diyosun ama savaşı almaması mallıktı iyiki yendik o maçı yoksa kalparın arkasında olan sınırlı taraftar kitleside karşısına geçicekti benim gibi
Savaş kadrodışı nasıl alsın

Gökberk55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 21 December 2010, 21:28:54
Savaş kadrodışı nasıl alsın

kadroya almayan kalpar değilmi ondan bahsediyorum

55.hakan

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 21 December 2010, 23:18:29
kadroya almayan kalpar değilmi ondan bahsediyorum
Kendisine küfür ettiği için kadrodışı bıraktı yani A2 takımında şu an Rize kadrosuna alamazdı zaten.

Gökberk55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 21 December 2010, 23:22:58
Kendisine küfür ettiği için kadrodışı bıraktı yani A2 takımında şu an Rize kadrosuna alamazdı zaten.

biliyorum olayları hergün takip ediyoruz gazetelerden,sonuçta kalpar yüzünden savaş kadroda değil aralarındaki husumet bize zarar vermemli diyorum

Ollivanders

Futbol hayatında başarılar Cenk.  :(