55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Hüseyin Kalpar'ın en büyük destekçisiyim birçoğunuz biliyorsunuz! Hocanın görevini çok iyi yaptığını ve bunuda sürdüreceğini düşünüyorum.

Ama bu durum,Öyleyse kalpar kalıyor,Cenk gitmeli şeklinde yorumlanmamalı..

Prosfesyönel yönetim istiyorum,stres ve sorun yönetimi uzmanları istiyorum..Kalpar ve Cenk arasındaki sorun çözülmeli ve ikisi elele verip daha başarılı bir samsunspor için çalışmalı,birbirleriyle kagva etmemeli..

Cenk'in bu takımdan ayrılmasını istemiyorum.Bu takımda kalmalı,gollerine süperligte devam etmeli,ve bu forma altında futbolu bırakmalı..

Başarısız bir ilk yarının ardından CENK'i bir anda silen anlayışı kabul etmiyorum,bizim son yaşayan efsanemizden bahsediyoruz.Yarın bir gün şurda cenk olsa dicez,aynı bugün serkan olsa cenk olsa dediğimiz gibi.Bir dönemimiz bu adamların ismiyle geçti...

Kötü günlerinde sırt dönmek,kapıyı  göstermek samsunspora ve taraftarına yakışmaz.Böyle takımlar hiçbir zaman camia olamaz kendi kültür ve geleneğini geliştiremez.Bu durumda bize yakışmaz..

Cenk-Kalpar Elele..Cenk gollere devam-Samsunspor süper lige...

Keşke site yönetimi samsunspor yönetimini uyarmak için bu konuda taraftarın beklentisini dile getiren bir haber yapsa!

55.hakan

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 20 December 2010, 18:06:03
Hüseyin Kalpar'ın en büyük destekçisiyim birçoğunuz biliyorsunuz! Hocanın görevini çok iyi yaptığını ve bunuda sürdüreceğini düşünüyorum.

Ama bu durum,Öyleyse kalpar kalıyor,Cenk gitmeli şeklinde yorumlanmamalı..

Prosfesyönel yönetim istiyorum,stres ve sorun yönetimi uzmanları istiyorum..Kalpar ve Cenk arasındaki sorun çözülmeli ve ikisi elele verip daha başarılı bir samsunspor için çalışmalı,birbirleriyle kagva etmemeli..

Cenk'in bu takımdan ayrılmasını istemiyorum.Bu takımda kalmalı,gollerine süperligte devam etmeli,ve bu forma altında futbolu bırakmalı..

Başarısız bir ilk yarının ardından CENK'i bir anda silen anlayışı kabul etmiyorum,bizim son yaşayan efsanemizden bahsediyoruz.Yarın bir gün şurda cenk olsa dicez,aynı bugün serkan olsa cenk olsa dediğimiz gibi.Bir dönemimiz bu adamların ismiyle geçti...

Kötü günlerinde sırt dönmek,kapıyı  göstermek samsunspora ve taraftarına yakışmaz.Böyle takımlar hiçbir zaman camia olamaz kendi kültür ve geleneğini geliştiremez.Bu durumda bize yakışmaz..

Cenk-Kalpar Elele..Cenk gollere devam-Samsunspor süper lige...

Keşke site yönetimi samsunspor yönetimini uyarmak için bu konuda taraftarın beklentisini dile getiren bir haber yapsa!
Katılıyorum sana elimizde olan son yıldızımıza sahip çıkmalıyız .

FaTiH_HaN

@KotuCocuk55
yazdıklarının üzerine dahada söylenecek bişey yok aynen dediğin gibi ama ne kalpar geri adım atıyor ne cenk iki tarafta dediğim dedik havasında. dediğin gibi bu olaya yönetimin el koyması lazım. ama cenk'inde yapabileceği birşeyler olmalı. hocanın karşısına geçip geçmişte yaşananlara sünger çekelim omuz omuza verelim demesi lazım. Sonuçta takımın patronu istemesekte kalpar ve cenkte takımdaki 18-20 oyuncudan biri hocaya gider yapmanın mantığı yok.

minci

Bu sorunu çözecek olan yönetim. Ağırlığını koysun tarafları uzlaştırsın ve sorunu çözsün. Yönetimin görevi ne? Şeref türbininde oturup maç seyretmekmi? Yoksa mevcut sorunları kimseye zarar vermeden sezip çözmekmi? İnanmak istiyorum ki yönetim bunun gibi sorunları çözüp
Cenk, Anıl ve Savaşı tekrar takıma kazandıracaktır. Böylece gerçekten çok önemli transferlere ikinci kez imza atmış olurlar. Düşünsenize devre arası bu futbolcuları başka takımlardan transfer etsek, ne düşünürdünüz? Bunlar bizim kendi futbolcularımız yahu... Ayrıca bunları diğer takımlardan alsak ne kadar paraya alırdık? Bunun da hesabını yapın.

atakumlu83

anıl takımdan ayrılmayı kafasına koymus cunku oynamak ıstedıgım takıma gıtmek ıstıyorum demıs cenk işlerde karsıyaka kulubuyle anlasmıs valla uzuldum cunku anıl ıyı bır oyuncu neden huseyın hoca onu oynatmadı anlamıs degılım

yirmiuc

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 20 December 2010, 00:35:10
Helal olsun , Güngöreni de Cenk oynuyo diye yenemedik , akhisarı, orduyu..

Puan kayıplarının bütün müsebbibi Cenk anlaşıldı.

aynı şey değil. elbette kötü oynayabilir ama kasıtlı olarak penaltı atmamak çok farklı bir şey, benim kasdettiğim bu.
bite kızıp yorgan yakmak, takıma ihanettir. (eğer bilerek atmadıysa)

YaşarDoğu

@yirmiuc

Senin ki sadece kötü bi tahmin , sen Cenkin böyle birşey yapar mı? Konusulması bile kötü..

KareAs55

Abi her vurduğu adamın gol olcak değil ya , biz ondan çok şey bekledik bu sene ilk yarı bizi memnun etmedi ama hüseyin kalparda adamı hiç iyi kullanamadıki , penaltıdan sonra topcuyu kesersen moral olarakda biter fizik olarakda biter.  Penaltı bu kaçabilir sercan gibi artistlik bir vuruş yapmadı.  Cenk ile hüseyin kalparın yıldızı barışmadı bir türlü hüseyin kalparda egolarını yenmeye niyetli değil  Yolun açık olsun Cenk İşler  :-X

Ollivanders

Kasıtlı penaltı atılmamasından bahsediyorsanız bence daha vahim ornek olan sercanın penaltısını tartışın. Cenkin penaltısında kaleci bir tarafı tercih etti ve kurtardı. Kimse kendisini kandırmasın.

Kaya

Gittiği her takımda banko oynamış,hiçbir hocayla tartışması olmamış,kariyeri muazzam bir SAMSUNSPOR efsanesinden bahsediyoruz.

Bir ayrılık hikayesi daha... :'( :'( :'(

celebi

ayrılmadı henüz kalabilir muhtemelen

sadece55

Yakında sayfası kilitlenecek Samsunsporun her seferinde kapının önüne koyduğu golcü!

Burak

Alıntı yapılan: Erdinc - 21 December 2010, 17:22:26
Yakında sayfası kilitlenecek Samsunsporun her seferinde kapının önüne koyduğu golcü!

En azından efsaneler sayfası hiç kitlenmeyecek  samsunspor_x samsunspor_x

FaTiH_HaN

Cenk kendi kendini yedin be abi geldin ayağının tozuyla yönetime gidip hüseyin kalparla bu iş olmaz şu hocayı getir bu hocayı getir diyosun. adam gibi topunu oynasan ölürmüydün  :(

Lusage

Sen bu takıma transfer olduğunda 55 numaralı formanla sahaya çıktığında ne kadar heyecanlandığımı anlatamam. Aktif futbol hayatına devam eden tek efsanemizi mabedimizin çimlerinde gördüğümde sevinçten gözlerimden yaş gelmişti. Ama değmezmiş Cenk senin için heyecanlanmaya ağlamaya değmezmiş. 3 kuruşluk hesapları bırakıpmayıpta Hüseyin hocaya kendini yediridin ya helal olsun Cenk.