55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

tek kurt var o da kalpar...o da gidecek inşallah..cenk samsunun çocugudur hiçbir yere gitmemesi lazım bu yaştan sonra samsunspor_x

Burak

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 12 December 2010, 18:46:59
Vay çıban vayy i vayy kurtoğlu senii ...

Gittiği her takımı çıkaran Cenk var karşımızda i orda başka burda başka Cenk oldugunu sanmıyorum.2.yarı başka takıma gitsin biz yine ağzımız açık : 'vayy bee bizde olsaydı deriz.'

abi biz istemiyormuyuz sanki keşke bütün golleri cenk atsa ama takımda bir huzursuzluk yarattığı izlenimini edindiğimi belirttim. Geçen hafta hoca oyundan aldı diye kızmıştım ama sevgimden oturup mantıklı düşününce hoca haklıydı cenk hiçbirşey yapmadı ki o gün el kol hareketleri dışında. Hele bir de çıkarken hocaya  neredeyse 1 dk süresince manalı bakışı. kim haklı kim haksız bilemem ama Cenk'in de müdahili olduğu bir sorun var bu takımın içerisinde

YaşarDoğu

Peki Cenki yerine giren oyuncunun Cenkten daha fazla bişi yaptıgını söylkeyebilri misin Güngörende?

Cenk tabiki yaşı itibariyle , tecürbesiyle müdahil olacaktır.Bırakalım da Cenk tecrübesi ile takıma önderlik yapsın.

AhmetDenizci

Devre arasında takımdan yollanmasın inşallah Cenk abi.
Bu taraftar arkanda.

yirmiuc

boluda penaltıyı atsaydın şuan liderdik. eğer kasten atmadıysan yazıklar olsun.

celebi

şu anda cenksiz güzel oynuyor

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: yirmiuc - 19 December 2010, 23:04:07
boluda penaltıyı atsaydın şuan liderdik. eğer kasten atmadıysan yazıklar olsun.

Helal olsun , Güngöreni de Cenk oynuyo diye yenemedik , akhisarı, orduyu..

Puan kayıplarının bütün müsebbibi Cenk anlaşıldı.

55.hakan

Bugün neden Cenk'i getirmedi Kalpar belki patlama yapar gol atar da takımdan yollayamam diye herhalde...

lucarelli

Bence Cenk bu maçta da yokları oynardı. İnşallah devre arasında hem fiziksel hem de ekipsel sıkıntılar çözülür. Çok ihtiyacımız var Cenk'e

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 December 2010, 17:22:38
çürüksün cenk kusura bakma ımparator kalpar boyle istedi  ;)
imparator böyle istedi cenk ;) cok ıyı golcusun ama kan uyuşmadı bence.. şimdi dicem ki bu takım sana pozısyon hazırlayamadı yoksa sen atardın dıcem ama ; ordu macı kalecıyle karsı karsıya 1-0 ken atsan.. bolu da penaltıyı atsan.. vs. canın sağolsun bu klube verdıgın emekler,attığın goller yeter.sen yıne kralsın bızım gozumuzde celil gibi serkan gibi  ;)

55.hakan

Herkes kendi değerlerini takımda tutmayı başarıyor Roma'da uzun sakatlıklar yaşayan Totti gibi,Juventus'da  pres yapmayan  Del Piero gibi ama bize gelince direk şutlamak başka alternatif yok.

lucarelli

Bizim değerlermiz, yaşlandıkça takımı yönetebileceğini, kafasına göre davranacağını düşünüyor. Cenk bu sezon adam gibi bir veya iki maç oynadı. Bu nedenle kesik yiyor. Kesik yeyince de hocaya dik dik bakıyor kafa tutuyor. Cenk yerinde başak bir adam düşünün. Adı Cenk değil de Ahmet olsun. Tavrımız ne olurdu? Cenk Türk futboluna gelmiş geçmiş en büyük golcülerden ama şu anda papazlık yapıyor. Bu da takımı bozuyor. İlk yarıda şöyle bi 8-10 gol atmış olsa, 3-5 asist yapmış olsa giden 1-2 maçı tek başına çevirmiş olsa o zaman yerden göğe kadar haklı olur. Ama kötü oynayıp bir de takım da çıbanlık yaparsa o zaman olmaz işte. Takıma zarar verir.

Ama şu takımda Bir Celil, Bir Serkan ve bir Cenk olsun. İyi oynasınlar çok isterdim.

55.hakan

Alıntı yapılan: lucarelli - 20 December 2010, 12:30:19
Bizim değerlermiz, yaşlandıkça takımı yönetebileceğini, kafasına göre davranacağını düşünüyor. Cenk bu sezon adam gibi bir veya iki maç oynadı. Bu nedenle kesik yiyor. Kesik yeyince de hocaya dik dik bakıyor kafa tutuyor. Cenk yerinde başak bir adam düşünün. Adı Cenk değil de Ahmet olsun. Tavrımız ne olurdu? Cenk Türk futboluna gelmiş geçmiş en büyük golcülerden ama şu anda papazlık yapıyor. Bu da takımı bozuyor. İlk yarıda şöyle bi 8-10 gol atmış olsa, 3-5 asist yapmış olsa giden 1-2 maçı tek başına çevirmiş olsa o zaman yerden göğe kadar haklı olur. Ama kötü oynayıp bir de takım da çıbanlık yaparsa o zaman olmaz işte. Takıma zarar verir.

Ama şu takımda Bir Celil, Bir Serkan ve bir Cenk olsun. İyi oynasınlar çok isterdim.
8-10 gol atsa da papaz olurdu Maradona Samsun'a geldi sandık çünkü beklenti o kadar yüksekti.Kalpar'ın bugüne kadar yaptığı papazlıklara ne demeli o bu takımın hocası yapar değil mi?Geçen sene Oktay'a yaptığını bu sene Cenk'e yaptı.Oktay gençti birşey diyemedi.Cenk karşı gelince papaz oldu.İki galibiyetle herşeyi unutmamak lazım.Sırf inat olsun diye kazma Hakan Koçarslan'ı maça getirmek en büyük papazlık değil mi?Biraz da şunu sormak lazım geçen sene Kasımpaşa'da iyi oynayan Cenk'e bu sene noldu da papazlık yapmaya başladı.Bir senede eli ayağı mı tutmamaya başladı.Kısacası Cenk ve Anıl'ın bu durumunda olmasının sebebi hocadır bence.

lucarelli

Hoca konusunda katılıyorum. Baş piskopos Kalpar. Anıl'ın durumu da tamamen hocanın suçu çünkü hiç şans tanımadı.

Ama Cenk konusunda emin değilim Cenk gibi bir futbolcudan tabiki beklentimiz yüksek olacak. 8-10 gol atsa bence papaz değil kral olurdu. Çünkü adam zaten gol attığı için hoca onu sadece alkışlatmak için çıkarırdı. Şimdi kötü oynadığı için çıkarılıyor. Bu da Cenk'İ deli ediyor. Gittiği tüm takımlarda leblebi gibi gol attı. Ama malesef bu yıl bizde çok kötü. Benim şahsım adıma Cenkten beklentim gol atamasa bile oyunu yönlendirmesi, gitti denen maçlarda sahneye çıkıpğ maçı çevirmesi. Takım derleyip toparlamasıydı ama şu haftaya kadar bu konuda yetersiz kaldı.

Bence sezon sonu iyi çalışmadığı için bu yıl fizik olarak yetersiz kalıyor.

GökhanÇağlar

bu kalpar ın bu adamla ne alıp veremedigi var arkadaş ya...nasıl kadroya almaz...