55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 26 October 2010, 09:40:45
arkadaşlar cenk ve anıl keşke gbb maçında kadroya girseler ama hiç sanmıyorum.hüso silmiş bunları.
diğer başlıkları okursan qirceklermiş kupa maçında bi yönetici sölemiş

beşnumara

Cenk ve anıl kupa maçında sahada olacaklardır.İnşaallah hakkını verirler yoksa bundan sonra formayı almaları zor.Kenan oynamaz inşaallah kupa maçında

red_white

CENK İŞLER'İN TOPLANTIDA DEDİKLERİ ;
"Size eski Cenk olma sözü veriyorum. Bana güveninizi boşa çıkarmayacağım.

bu sözü nette gördüm nekadar doğru bilen varmı

55.hakan

Alıntı yapılan: red_white - 26 October 2010, 13:35:16
CENK İŞLER'İN TOPLANTIDA DEDİKLERİ ;
"Size eski Cenk olma sözü veriyorum. Bana güveninizi boşa çıkarmayacağım.

bu sözü nette gördüm nekadar doğru bilen varmı

KALPAR'DAN BÜYÜKLÜK
Son günlerin tartışma konusu Cenk ve Kenan olayı teknik patron Hüseyin Kalpar'ın samimi girişimleri ile tatlıya bağlandı. İki oyuncu Gaziantep kadrosuna dahil edildi

SON DAKİKA SEVİNCİ
Samsunspor'da yaşanan son dakika gelişmesi sonrası, Cenk ve Kenan ile teknik patron Hüseyin Kalpar arasındaki buzlar eridi. Yaşanan bu sevindirici gelişmenin ardından Cenk ve Kenan, Ziraat Türkiye Kupası maçı için Gaziantep'e gidecek Samsunspor'un kadrosuna dahil edildi. Her iki oyuncunun kazanılmasında Kalpar'ın büyük rolü olduğu öğrenildi.

OLUMLU GEÇTİ
Başkan Erkut Tutu, Cenk ve Kenan ile bir araya gelen deneyimli çalıştırıcının yapılan görüşmelerin ardından bu iki oyuncuya tekrar kucak açtığı belirtildi. Çok olumlu havada geçen toplantıda Cenk, "Size eski Cenk olma sözü veriyorum. Bana güveninizi boşa çıkarmayacağım" derken, Kenan ise yanlış anlaşılmaktan dert yandı.
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=22966
Buzlar erimeye başlamış...

berusa55

26 October 2010, 13:44:04 #214 Son düzenlenme: 26 October 2010, 13:49:16 berusa55
Cenk sana hakikaten ihtiyacı var bu takımın. Büyüklüğünü göster ve diğer kardeşlerinle beraber süper lige taşı artık Samsunspor'umuzu. Çok özledik ve çok ihtiyacımız var buna...

ali ihsan

Yasla artık Cenk...
Sen taraftarın kalbini kazanmaya  bak,Kalpar'ı boş ver ....

KareAs55

Anıl asistleri yapsın Cenk golleri atsın 3-0 Samsunum maçı alsın   :)

Burak

Şimdi ligtv de Cenk İşler'den bahsettiler . Kendisi hakkında yapılan yorum zamanın ötesinde bir futbolcu (sözde)  büyük takımlarda oynamadan 100ler kulübüne girmiş bir adam diyo . Ama konuşan salak hala Kasımpaşa'da zannediyor  :-\ :-\

oguz_5528

antep maçında takımı sırtladın sırtladın sırtlayamazsan bekle savaşın mallıklarını

Burak

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 27 October 2010, 02:07:26
antep maçında takımı sırtladın sırtladın sırtlayamazsan bekle savaşın mallıklarını

o mal dediğin savaş sayesinde 6 puan aldık yalnız  ??? ???

fatih55ankara

savaş daha ne yapsın.antep maçını da alsın o zaman.haydi savaş.

gkhn

ağzıyla kuş tutması gerekiyor heralde savaşın...

maviay55

haydi cenk..turu seninle alacagımıza inanıyorum

Dartagnan

alperen