55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

celebi

cenk bence kendi kendine yapıyor

Nuri Asan

bu futbolcular dışarıda iyide bize gelince neden bir yerleri kalkıyor.
Bknız:Cenk Antalya ve Kasımpaşa

vanlioglu

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 October 2010, 19:40:45
Eğer duyduklarımız doğruysa üzüldüm kendisi için...
??

Kaya

50 tane Kalpar gelsin bir CENK İŞLER etmez etmeyecekte..Onu oynatmamak futbola ihanettir.

sadece55

Cenk işler gibi bir santraforu tribünde tutuyoruz vay be ne forvetlerimiz var!!!

brigand

oyna da salla hocayı. he de geç. seni bekliyoruz ne zamandır. yoksun. :( :(

Sioux

cenk devre arası kaçar, bunlarda arkasından dedikodu yapar.

Nuri Asan

Hoca oynatsa oynayacakta

epçeli köylü

HEr samsun maçında bize mutlaka gol atan bu adamı alıp bank asyadaki 2 maçımızı garantiye almak istemiş olabilirmi yönetim acaba? Çünki bank asyadan bir takıma gitseydi hem içerde hem dışarda bize goleri yazacaktı.2 maçımız garanti yani.

Kaya

Durumu Serkan Aykut parodisine benzemeye başladı.Değişen sadece isimler oyun aynı oyun..

Ollivanders

Oyna Artık . Al su taraftarı arkana. sırala gollerini. Yiyorsa kadro dışı bıraksınlar.

davidsavage

Gaziantep bld macında 18 kişilik kadroda olcakmış diye duydum anıl ve kenanla birlikte inş. doğrudur.

gkhn

25 October 2010, 20:24:32 #207 Son düzenlenme: 25 October 2010, 20:26:57 gkhn
Şu an için ilk 11 oynamamasına bişey diyemem ama emre incemollaoğlundan daha iyi bir alternatif olacağı kesin...Cenkin ölüsü girse rakip defans oyuncularını tedirgin eder.

Dartagnan

emre incemollaoglu bile giriyor oynuyor cenk nasıl yedırıyorsun bu durumu kendıne.Ben utanıyorum !!!!!!!!

fatih55ankara

arkadaşlar cenk ve anıl keşke gbb maçında kadroya girseler ama hiç sanmıyorum.hüso silmiş bunları.