TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 18 August 2010, 12:01:45
yanlız belgeselin sonunda yönetmen ismi yazdı,sonra montaj ve kurgu ; ertuğrul mirza yazdı, garip!!
samsuniyi kamera seviyo onu anladık baya baya insana benziyodu...
öyküye laf yok,zamanında başka bir samsunludan bir kuyruk acısı da var olabilir  ;)
bu kaza edebiyatı harbiden sıktı,89 da kulüp kapanmış gibi bir izlenim edindim ben programdan, ama tam idrak edemedim çünkü öykü ayakkabıları çıkarırken dağılmışım,öykü,gel sana ben bi öykü anlatacam..
( bizim uzun un yazıları gibi oldu )  ;)

hacı, senin röportajı sordum, RTÜK'ten geçmemiş. Halkta korku ve kaosa neden olabilecek bir tipn olduğu için ekrana verememişler :) :)

öyküye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyoruz! gene olsa da gene 4'lersek!

az evvel görüşrtüm belgesel ekibiyle. ifade aynen şu;
montajlı hali 8 dakika sürdü. Samsunspor'u 8 dakikaya sığdırmak zaten mümkün değil. ama programın formatı o şekildeydi. yalnız elimizde o kadar güzel görüntüler ve malzemeler var ki, hepsini hazırladık ve taraftarlarla olan bölümler, teoman taş'ın hikayesi... hepsi sezon içinde yayınlanacal ve biz size mutlaka haber vereceğiz. o bölümler de yayınlanacağı için şyayından önce cdleri veremiyoruz. ama kesinlikle şirinler ve teoman taş'ın olduğu bölümleri de ilerleyen süreçte kullanacağız.

maraton

Alıntı yapılan: samsuni - 18 August 2010, 12:10:36
hacı, senin röportajı sordum, RTÜK'ten geçmemiş. Halkta korku ve kaosa neden olabilecek bir tipn olduğu için ekrana verememişler :) :)

öyküye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyoruz! gene olsa da gene 4'lersek!

doğru hiçbir itirazım yok.. hatta devlet fırsat,benim hanım izin versin,ben öyküde 6 ya kadar çıkarım bi gecede!! ( bak yine muzır fikirli arkadaşlar olmasın diye açıklayayim,bir gecede samsunsporun 6 adet şanlı şampiyonluk öyküsünü anlatırım demek istedim,yersen  :-* )

maraton

zaten sizin animasyon sandığınız avatarım,benim vesikalık fotom,sadece üstünde oynanmamış ham hali  ;D

babasamsunlu

Cd leri alıp gelmeyen Mehmet Yılmaza yazıklar olsuunn
Başkanıma izin vermeyen üst kurula yazıklar olsun :):)

mehmet yılmaz

Başkana izni koparacaklarmış son anda ama bir de Süleyman varmış kadrajlarda. Malum tişört-şort bileşimi yaz modasıyla. Bu sefer deumumi ahlaka mugayyir bulmuşlar! :)

İşin gırgırı bir tarafa hazır bir M. Teoman Taş belgeseli yapılmışken asla peşimi bırakmam. İnşallah TRT'de yayınlanacak ama yayınlanmasa dahi alacağım inşallah o görüntüleri.

Cagdas Ünver

Arkadaşlar ben kayıt yaptım fakat ses ve görüntü kalitesi düşük.

Iftardan sonra Formatını değiştirip linki paylaşacağım.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 18 August 2010, 12:22:25

eyvallah kardesim, bekliyoruz. hiç yoktan iyidir izleyemyenler için...

cembaba

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 18 August 2010, 12:22:25

Harikasın kardeşim.

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: samsuni - 18 August 2010, 12:25:01
eyvallah kardesim, bekliyoruz. hiç yoktan iyidir izleyemyenler için...

Asıl sen sağol kardeşim.

Alıntı yapılan: CemBaba - 18 August 2010, 12:36:19
Harikasın kardeşim.

Estağfurullah kardeşim lafı mı olur.

King1965

arkadas tv yı actım vantılatoru actım ızlıordum uyumusum anasını satım yaaa

maviay55

izledim ama bişe anlamadım..özeleştiri yapacagım  >:(
röportajlar yerine o dakikalarda takımı birazdaha tanıtsalardı süper olcaktı..babamı uyutmadım o saate kadar merak ediyordu takımı ama bu seneki takımla ilgili hiçbişe ifade edilmedi bi tek hüseyin hoca bahsetti,oysa diğer takımların kampına girilmiş futbolcularla muhabbet edilmiş futbolcular tanıtılmış..bizde böle bişe yapılmamıs bu siteyi ve forumu takip edemeyenler için yaşlı kesim için güzel bi tanıtım olmadı bence :(

Cagdas Ünver

King1965

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 18 August 2010, 20:52:04
Izleyemeyenler için işte Link:

http://www.dailymotion.com/video/xehm0p_samsunspor-bank-asya-gunluyu-progra_sport

Saygılar.

Not: Yeni yüklediğim için Video henüz açılmıyor olabilir.Linkte Problem yok  ::)

cok tesekkurler kardsım

AntZ

berusa55

18 August 2010, 21:11:50 #254 Son düzenlenme: 18 August 2010, 21:23:14 berusa55
Teşekkürler sevgili Çağdaş.