TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

Mustee13

Otrudukları yerden medyadan hatırladıkları kadarını anlatıyorlar işte. Bizim öz değerlerimizi yaşamayan bilemez.

Zaten futbol programları hep böyle kimse araştırmıyor, kalkıp da gidip göreyim demiyor, oturdukları yerden eski futbol bilgilerini kullanarak kredilerinden yiyorlar. Gelip yaptıkları da bu kadar oluyor, yine de başlangıç için hiç fena değildi.

berusa55

Uyduruk baştan savma bir programdan çok şey bile bekledik arkadaşlar. Programın sunucusu Öykü! Anlayın artık.

Lusage

Bu Öykü ye özel pankart yapıp kameranın gözüne sokmak lazım.

Arkayı Fenerleyelim Öykü Hanım!!!

**KaR6**

son gelen bilgiye göre tek günlük bir program değilmiş, ilerleyen günlerde parça parça yayınlayacaklarmıs geri kalan görüntüleri de..

Dartagnan

Insallah dogrudur kardsm emeklerinzn bosa gtmemesi ve samsunsporun anlaminin,bu takima bagliligin ne dmek oldugunu bilmeyenlerin ogrenmesi nedeniyle
Cok sevindm.

AntZ

Arkadaşlar programı kaydedeciğimi söylemiştim ama malesef teknik aksaklıklardan dolayı (Bu teknik aksaklık bizzat ben oluyorum) programı yarıya kadar kaydedebildim, onda da ses berbat.

Hepinizden özür diliyorum.
Çağdaş ta kaydedeceğini söylemiş, umarım o düzgün kaydetmiştir.  :-X

Kaydedilen kısım da aşağıda, bizsiz ve ses olmadan ne işe yarayacaksa artık...
http://www.dailymotion.com/video/xehauf_bank-asya-gunluyu_sport

salihcakir

ben de delirdim dün gece. hele öykü hanıma tam kıl gittim. Dua ettim; Allah'ın bu sene olsun ve şu mendeburları sadece bizden konuşmak zorunda bıraksın Samsunspor'umuz diye.

Burak

bende sessiz diye kaydetmedim ses çok derinden geliyordu kaydetsem bile o yüzden kaydetmedim . bence fena değildi program ama kısaydı mustafa'nın dediği gibi devamı gelecekse bence sıkıntı yok sonuçta samsunspor belgeseli olan bir yapım değil 2 günde belgesel çekilmez böyle bir belgeseli ancak samsunsporlu ve bu işin sevdalısı birileri çekebilir zaten

babasamsunlu

trt den istesek vermezük demezler herhalde..Mehmet hocam burda sana iş düşer gibime geliyor..Trt den bi kopyasını isteyelim site anasayfada paylaşırız..  8) ;) ;)

Burak

keşke olmasaydı belgeseli de gelecekti gelmedimi daha o onuda arşive koymak lazım

kumköylü ahmet

program birseye yaradigi yok zaten 10 dakikaya koskoca samsunsporumuzu sigdirmaya calisiyolar..buarada o spiker kaltak diyoki biz takim tutmuyoz diyooo arkaya fenerleyelim diyince yorumcu, maziyi karisdirma diyooo boylece hanki takimi tuttuguda ortaya cikiyooo kaltagin...mehmet yilmaz kardesimizin konusacagini tahmin etmisdim, bu programda bir futbolcumuzla bile röpartaj yapmamislar...mehmet kardesimizde o kisa surede kisa ve öz konusdu zaten bir samsunsporsuz super lig super degildir....ama insallah busene o hasretimiz son bulacak cumartesi gelsede macimiza baksak bir doya doyaaaa yaaa

King Of The North

89'daki elim kazaya odaklanılması programın çoğunda o Samsunsporluluk ruhunun yaşanması çok kayda değer oldu, Gol krallarının takımı, arkayı fenerleyelim, Emin abi, Kasım abi, Ertuğrul ve Tanju'nun seçilmesi de gayet iyiydi, Öykü çıldırdı arkayı fenerleyelim muhabbetine az daha içindeki çirkin kadını ortaya çıkaracaktı, başka birini bulamamışlar mı Allah aşkına sunacak? 10 dakika kesinlikle yetmedi, başka takımlar olmayan mazileriyle övünürken Samsunsporumuzun her kalitede adını yazması, geçen yılki tribün şov (kısaydı ama) herşey değerimizi ortaya koymaya yetti. Akıcı konuşması ve Samsunsporluluğunun verdiği öz güvenle ve bilgisiyle de Mehmet kardeşimize teşekkür ederiz.

furkan5534

Insallah stadımız full dolarrrr .. Tum Turkıye SAMSUNSPOR TRAFTARINI ızler..

**55

ilk 2-3 gün takımları tanıtacaklar mazilerini felan daha sonraki günler taraftar gruplarından bahsedeceklermiş..

maraton

yanlız belgeselin sonunda yönetmen ismi yazdı,sonra montaj ve kurgu ; ertuğrul mirza yazdı, garip!!
samsuniyi kamera seviyo onu anladık baya baya insana benziyodu...
öyküye laf yok,zamanında başka bir samsunludan bir kuyruk acısı da var olabilir  ;)
bu kaza edebiyatı harbiden sıktı,89 da kulüp kapanmış gibi bir izlenim edindim ben programdan, ama tam idrak edemedim çünkü öykü ayakkabıları çıkarırken dağılmışım,öykü,gel sana ben bi öykü anlatacam..
( bizim uzun un yazıları gibi oldu )  ;)