TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

AntZ

Bir ligin yayın hakkını elinde bulunduran bir kanalın bizim o ligde kalmamızı istemesinden daha doğal birşey olamaz.
Bu TRT de olsa...

tanju55

arkadaslar acaba trt sifreli mi veriyor maclari...mesela bundesliga maclari sifreli oluyordu...

King1965

ço ço ço ta ta ta na na na k cotanak cotana kcotanak :D Öle bi tezaurat yapıorlardı manyak bu ınsanlar :D

AntZ

Alıntı yapılan: tanju55 - 17 August 2010, 17:47:01
arkadaslar acaba trt sifreli mi veriyor maclari...mesela bundesliga maclari sifreli oluyordu...

Bundesliga ve diğer liglerin maçları o ülke kanallarında şifreli yayınlandığı, o ülke vatandaşları kendi kanallarından para verip izlemek yerine uydudan bedava izlemesin diye şifreli.

Bank Asya maçları başka ülkelerde şifreli yayınlanmadığına göre problem yok  ;)

Ayrıca TRT deki maçlar, DSmart ya da başka platformladan şifreli yayınlanacak olsaydı çoktan reklamları dönmeye başlamıştı.

sercan5592

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 17 August 2010, 17:49:47
ço ço ço ta ta ta na na na k cotanak cotana kcotanak :D Öle bi tezaurat yapıorlardı manyak bu ınsanlar :D

bu ne boyle se le na der giibi :D

berusa55

Alıntı yapılan: tanju55 - 17 August 2010, 17:47:01

Bank Asya Birinci Ligi Samsunspor'umuz - Akhisar Belediyespor maçı TRT3'te yeni adıyla TRT SPOR'da saat 21:00'da yayınlanacak dostum.

mehmet yılmaz

Bu akşamki programda biz varmışız...

Kaydedebilecek kimse var mı acaba?  :-[

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 17 August 2010, 21:25:36

Biraz ilkel bir yöntemle var amatör el kamerasıyla olabilir ama yayını direk kaydedebilen arkadaşlarımız çıkar sanırım olmazsa bu şekilde deneriz..

havzalı55

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 17 August 2010, 21:25:36

iyiy bakalım nasıl konuşmuşsun birader göreceğiz

Burak

eğer internetten net izleyebilirsem bir program buldum onunla belki kaydedebilirim

celebi

Burak

tahmin ettiğim program olmadı ama başka bir program buldum görüntü çok net değil ama iş görür

celebi