TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

maraton

nerden biliyon la senin gibi başı önde muhafazakar adam tess i filan ,hayırdır  ;)

Serkan

Sabret keyem ramazanın bitmesine az kaldı yapıcaz sana bir güzellik abilerin olarak (=

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: maraton - 17 August 2010, 11:25:49
nerden biliyon la senin gibi başı önde muhafazakar adam tess i filan ,hayırdır  ;)

Tess beni tanır... :D :D

King Of The North

Giresunun efsane kadrosu, efsane üçlüsü falan çıktı kim bunlar tanıyamadım, Boluspor öyle, taraftarları ayrı zaten çotonakların çuvallamışlar, bolusporlu çocuk tribünü hiç dikkatimi çekmedi benim 500 çocuk oluyormuş ortalama sallamışlar sanırım ama tribünü de gördüm bir bölümde hayret:) Samsunsporumuzu sabırsızlıkla bekliyorum, kötü de olsa bir Tanju, bir Savaş, bir Mete, bir Ertuğrul, bir İlhan, bir Tümer, bir Serkan Aykut, bir Celil, bir efsane kaptan Ercan, hatta Vural, bir Orhan daya sayamadığımız niceleri, millet neleriyle övünüyor hey Allahım...

Sercan

King1965

bızımkılerınkı nasıl olacak acaba program cok kısa surdu ama ya hemen bıttı adam daha konusamadı yenı baslıcaktı konusmaya bıttı hocam program dedı  ;D

eLLis

Konuşmasın zaten çok her lafa başladığında biz konuşulalım istiyorum hep bizi konuşsun  :)

Sercan

Harf sırasına göre yapmıyorlar bir de,ne zaman acaba bizim videoyu gösterekler...

çarşambalı-55

Bugün trt 3 te hedef süper lig diye bir program yayınladılar Her hafta yayınlancakmış salı günleri 14:00 15:30 arası Bu hafta orduspor başkanı konuktu

Bir ara şampiyonluk ve play-off adaylarını tartıştılar Samsunspora kimse şans vermiyo play off ta dahi adi geçmedi Adamların şampiyonluk adayları adana bolu giresun rize mersin karşıyaka

Ordu başkanına karadeniz derbisi dediler Adam giresun - ordu diyor Bu yıl orduspora kim rakip olabilir diyorlar adam adana bolu diyor Acayip sinir bozucu bir programdı Diğer takımların transferlerini ballandıra ballandıra anlattılar Şu lig bir başlasında herkez görecek Samsunsporu merak etmeyin siz ...

babasamsunlu

sıkmayın canınızı onlar öyle bilsinler biz sahada döşeriz inbeler  ;) ;)

sercan5592

ya bu dunkı cocuklar kendılerını adam sanmıslar yok rızeymıs gıresunmus orduymus falanmıs fılanmıs hıc bırı bı halt degıl hepsı bı sey sanıyo kendılerını sezon baslasın gorcez hepsını

sadece55

Bizi favori göstermemeleri doğal,,Eskisi gibi takip edilmiyoruz ayrıca ekonomik durumumuzu bildiklerinden inanmıyorlar ama Hazırlansınlar geri dönüyoruz...

King Of The North

celebi

bu insanlar ne kadarda kaf dağı misali görüyorlar kendilerini