Ahmet Şahin'i kaçırmak istemiyoruz

Başlatan beşnumara, 29 July 2010, 00:55:40

« önceki - sonraki »

beşnumara

29 July 2010, 00:55:40 Son düzenlenme: 29 July 2010, 16:35:37 samsuni
Son zamanlarda geçen sezon bizde çok emeği olan,son yıllarda hep arayıp da bir türlü bulamadığımız kaleci olan Ahmet Şahinle ilgili birkaç duyum alıyorum hem taraftardan hem de kulüp içerisinden.Ahmet dışardan görünen Ahmet değil iç dünyasını tanıdığınızda kulübe zarar verebilecek cinsten vs. ve böyle devam ederse malesef takımdan uzaklaştırılacak :( Bu sezon özellikle Ahmet Şahin gibi bir kaleciye mutlaka sahip olmalıyız.Biz samsunspor.biz bağımsız taraftar sitesi olarak geçen yılın 2. yarısında geldiği halde yılın futbolcusu seçtiğimiz Ahmet Şahin'e mesaj vermeliyiz kamuoyu oluşturmalıyız yoksa  malesef Ahmet'i kaybedeceğiz.Hem site yazarları hem de yerel basında yazan kardeşlerimiz abilerimiz sizlere söylüyorum.En kısa zamanda Ahmet ile ilgili haber veya köşe yazısı yazılmasını rica ediyorum.Aksi halde büyük bir gücümüzü yitireceğiz.Ahmet kendisi bilir,Kılıçarslan var demeyelim ikisinin de kalitesi ortada tartışılmaz ama Ahmet mi Kılıçarslan mı diye düşünürsek bu siteden birçok arkadaşımız hiç şüphesiz Ahmet Şahin diyecektir
Kısaca özetlemek gerekirse en kısa zamanda Ahmet ile ilgili uyarı amaçlı demeyelim de seni seviyoruz,geçen sezonun 2. yarısında geldiğin halde bu taraftar seni yılın futbolcusu seçmiştir sen de bu taraftara layık ol gibisinden bir haber ve yazı yazılarak kamuoyu oluşturmamız gerekiyor.Şimdiden teşekkürler

55Melek55

ahmetde akilli olsun bu ne ya rahat durmyor...

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 July 2010, 01:03:40
Haluk Tan Ahmet Şahin gönderilecek dedi.
Ben de haber yaptım.
İki gün sonra dengeye verdiği beyanatta beni yalanladı.
Kılıçarslan geliyor Ahmet gidecek dedim.
Ahmet'le sözleşme uzattılar.
Biz elimizden geleni yaptık ama burası Samsunspor.
Kimsenin sağı solu belli olmaz.

Malesef mert çok entersan kulübüz sporcusuyla yöneticisiyle taraftarıyla :(

Kaya

Ahmet Şahin demek en az 10 maç kazandırmak demek! Peki sorarım size Hüseyin Kalpar demek kaç maç demek...Beşnumara'nında dediği gibi gelen duyumlar ve haberler insanın canını sıkıyor.Süperlig kalitesinde bir oyuncuyu kaçırmak delilik demek.Tabi ki kimse SAMSUNSPOR dan büyük değildir bunu Ahmet Şahin'in de en iyi şekilde bildiğinden eminim.Sol beki Orhan olan bi takımın kalecisiyseniz biraz huzursuz olmanızda normaldir heralde :(

berusa55

Yalnız var ya konuyu bilmeyen ve forum ana sayfasında bu başlığı şu şekilde gören adam Ahmet Şahin'i kaybettik sanır Allah gecinden versin töbe yaa...

Konuya gelince ben Şahin'e uzun soluklu lig maratonunda tecrübeli bir kaleci olarak her zaman ihtiyacımız olacağı kanısındayıım ve takımda kalmasından yanayım...

Kaya

Lusage

Eğer Ahmet'i daha imza bile attırmadıkları Kılıçaslan uğruna yollarlarsa bunların Şampiyonluk hedefi falan olamaz..

germencisse

Eğer süper lige çıkma gibi bir hedef koyulmuş ise ahmet şahin ikna edilmeli ya da ahmet biraz pof pof lan malı...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 July 2010, 03:26:18

Yalnız var ya konuyu bilmeyen ve forum ana sayfasında bu başlığı şu şekilde gören adam Ahmet Şahin'i kaybettik sanır Allah gecinden versin töbe yaa...

Konuya gelince ben Şahin'e uzun soluklu lig maratonunda tecrübeli bir kaleci olarak her zaman ihtiyacımız olacağı kanısındayıım ve takımda kalmasından yanayım...

İnanın başlığı ilk gördüğümde biran bende öyle sandım...

Ahmet Şahin konusuna gelince. Bildiğim kadarı ile Kişilikli, Tecrübeli, Yetenekli, Takım üzerinde etki sağlayabilecek abilik yapabilecek kalitade bir isim. Keninlikle takımda tutmamız gerektiğini düşünüyorum...

Mustee13

29 July 2010, 09:24:05 #9 Son düzenlenme: 29 July 2010, 17:19:56 Mustee13
Böyle şeylere görmeden, sağdan soldan duyduklarımla inanmam. Olay neyse tam olarak açıklansın.

Mahalle karıları gibi dedikodu çıkararak takımın ve taraftarın huzurunu bozmak isteyenlerin olduğu açıktır.

Net bir şeyler varsa ortaya çıksın. Kulaktan dolma işlerle hareket etmek akılcı bir hareket değildir.

Ahmet Şahin'in performansı ortada...Kişiliğine gelince, herkesin karakteri bir değil. Her insan bazı özellikler bakımından birbirinden ayrılabilir.

Ayrıca kişilği bozuk bir futbolcu ne kadar yetenekli olursa olsun yeteneklerini sahaya yansıtamaz ve başarısız olur. Dünyada bir çok örneği var.

Nasıl olurda bir futbolcu hem saha içinde hem de antrenmanda takım arkadaşlarıyla anlaşamayıp saha içinde yüksek performans gösterir?

Burak

yönetim bonservis ödeyen olursa satacak sanırım 2 tane maliyetli kaleci nasıl karşılanacak?

**55

neredeyse antremanlarda tartışmadığı oyuncu kalmamış her olayda yönetime sıkıntı çıkarıyomuş aldığım duyumlara göre....... ahmet gereksiz davranışlara devam ederse kendi kaybeder Samsunsporu şöyle oyunculara muhtaç edenler utansın...

Jnr.Serkan

Ahmet Şahini Satmak Takım Ruhunu Satmaktır.

babasamsunlu

Ahmet bence bizim takımın en önemli parçalarından biri..Hatta ilk sırada bile diyebilirim..Ama her zaman karşı çıktığım bir şey vardır..Bir topçunun takımın önüne geçmesi..Umarım öyle bir durum yoktur..

erkutdem55

Geçen sene birçok maçta gerek sahada gerekse soyunma odasında tartışmalarını gördük.İyi bir kaleci olduğu kesin ama vazgeçilmez değil.Abilik yapacaksa kalsın,sorun çıkaracaksa iyi para veren olursa göndersinler.Kavgacı adam takıma her zaman uzun vadede zarar veriyor.