Ahmet Şahin'i kaçırmak istemiyoruz

Başlatan beşnumara, 29 July 2010, 00:55:40

« önceki - sonraki »

55Melek55

ahmet akilli ol akili , burasi ciftlik degil,

çýlgýnlar1984

Bu Takımda Huzursuzluk Cıkarıyo Diye Daha Kac Topcuyu Yollayacagız Bıraz Hatayı Yonetım Yada Teknık Heyet Kendınde Arasın Volkan Cekıç Gıtmemelıydı Bence Ahmet De Gıtmemelı,,

Burak

volkan çekiç bence de gitmemeliydi.

beşnumara

29 July 2010, 13:56:17 #18 Son düzenlenme: 29 July 2010, 14:57:24 beþnumara
Öncelikle şunu söyleyeyim: beni bu siteden bilenler bilir.Fısıltı gazetelerindeki dedikoduları yazmam buraya.Bir şeyler duydum ki yazdım siteye.Dedikodu yapmak benm işim değil konuşurken dikkat edilsin.
Ahmet geçen sezon kendini alternatifsiz düşündüğü için birçok sıkıntı çekmiş takım arkadaşları ve teknik heyet.Aynı ercüment dönemindeki futbolcular gibi.O dönemi hatırlayanlar çok iyi bilir bir kısım çiplerin kendini alternatifsiz düşündüğü için samsunsporun onuru gururu ayaklar altına alındı o dönem ve hepimiz de ercümente ve yönetime kızdık neden cezalandırılmıyor diye.Bize göre biz haklıydık onlara göre kendileri haklıydı.Takımda sorun çıkartan isimlere geçen seneden beri operasyon yapılıyor.Hem kadro geniş tutularak alternatifsiz olmadıklarını gösteriyorlar hem de kulüpten uzaklaştırıyorlar uzaklaştırmalılar da.Sefa,Volkan,Burhan bu üç oyuncunun gitmesi takım için çok iyi olmuştur.Çünkü teknik heyete ve takım arkadaşlarına sıkıntı yaratıyorlardı.Ancak takım içinde hala var ve bu temizlik aynıgeçen sezonki gibi devam edecek.Hem kadro geniş tutularak hem de gönderilerek.Kılıçarslan da ahmetin alternatifsiz olmadığını göstermek için alınmıştır ama ahmet kendini düzeltmezse gönderilecektir.Ben bu başlığı açarken Ahmet'in bu sezon kesinlikle kadromuzda olması gerekiyor ve bunun için sesimizi duyurmak amaçlı haber yapılmasını istedim.Neden istedim? Site olarak geçen yıl Ahmet Şahin'i takımdaki en verimli futbolcu seçtiğimiz için dedim.Bu benm teklifim haber yapılır yapılmaz o bana kalmamış ama çıkıp da mahalle karıları gibi dedikodu yapmak vs. denilirse ağzımı bozarım.Beni bilen bilir sokaklarda konuşulanları yazmam.Kaldı ki samsunda değilim kimden ne duyacağım da yazacağım

mehmet yılmaz

bildiğim kadarıyla istanbul grubunun önde gelen isimleri, pazar günü kartepe'de olacaklar. ahmet ile samimiyetleri de var zaten, bence arkadaşlarımız konuyu bir konuşmalılar. ahmet şahin bana göre bank asyanın en iyi kalecisidir, hedefe yürüyeceksek eğer bir şeklide uzlaşma sağlanmalı.

veis

tipik bir oyun içinde bence ahmet.sezon başında 25 bin tl lik ödeme için yönetimle arası aşıldı ve şimdi yönetim ona diyetini ödetiyor.zaten biz 2 hafta öncede kampa gitdigimizde susmayı tercih etdi ama vardı epeyce sorunu ben şahsen bunu algıladım.pazar günü gitme meselesi de 3 sebepden ertelendi.1.takım o gün izinli olucakmış ve otelin hafta sonu degişme ihtimali varmış.2.otele dışardan kimse alınmıyormuş.3.sayın tutu da orada olursa sorun olurmuşuz ki bu en komik olanıydı. :D

babasamsunlu

Tutu sorun yapmasın..Başkan seçilirse hepimiz istifa eecez zaten Samsunsporluluktan :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: veis - 29 July 2010, 14:51:00
3.sayın tutu da orada olursa sorun olurmuşuz ki bu en komik olanıydı. :D

Tutu yıllardır Samsunsporun başında sorun oluyorlar ama stada geliyorlar,biz birşey diyor muyuz?

Lusage

Döversiniz diye mi korkuyormuş  :D

Hey allahım ya başkana bak. Taraftar başkana sorun oluyor...  >:(

Git IBB ye başkan ol...  ;D

Tiryakiler55

bazi maclardaki mükemmel performansi kurtari$lari ortada.. ama takimda huzursuzluk yaratiyorsa... kendinin iyi olup takimdaki morali bozmasi bence iyi degil... bu halde yeni gelen kalecilere güvenilmeli

LisandroLopez

aha Dedim Ahmet Şahin rahmetli oldu :D

Mustee13

Alıntı yapılan: beşnumara - 29 July 2010, 13:56:17
Öncelikle şunu söyleyeyim: beni bu siteden bilenler bilir.Fısıltı gazetelerindeki dedikoduları yazmam buraya.Bir şeyler duydum ki yazdım siteye.Dedikodu yapmak benm işim değil konuşurken dikkat edilsin.
Ahmet geçen sezon kendini alternatifsiz düşündüğü için birçok sıkıntı çekmiş takım arkadaşları ve teknik heyet.Aynı ercüment dönemindeki futbolcular gibi.O dönemi hatırlayanlar çok iyi bilir bir kısım çiplerin kendini alternatifsiz düşündüğü için samsunsporun onuru gururu ayaklar altına alındı o dönem ve hepimiz de ercümente ve yönetime kızdık neden cezalandırılmıyor diye.Bize göre biz haklıydık onlara göre kendileri haklıydı.Takımda sorun çıkartan isimlere geçen seneden beri operasyon yapılıyor.Hem kadro geniş tutularak alternatifsiz olmadıklarını gösteriyorlar hem de kulüpten uzaklaştırıyorlar uzaklaştırmalılar da.Sefa,Volkan,Burhan bu üç oyuncunun gitmesi takım için çok iyi olmuştur.Çünkü teknik heyete ve takım arkadaşlarına sıkıntı yaratıyorlardı.Ancak takım içinde hala var ve bu temizlik aynıgeçen sezonki gibi devam edecek.Hem kadro geniş tutularak hem de gönderilerek.Kılıçarslan da ahmetin alternatifsiz olmadığını göstermek için alınmıştır ama ahmet kendini düzeltmezse gönderilecektir.Ben bu başlığı açarken Ahmet'in bu sezon kesinlikle kadromuzda olması gerekiyor ve bunun için sesimizi duyurmak amaçlı haber yapılmasını istedim.Neden istedim? Site olarak geçen yıl Ahmet Şahin'i takımdaki en verimli futbolcu seçtiğimiz için dedim.Bu benm teklifim haber yapılır yapılmaz o bana kalmamış ama çıkıp da mahalle karıları gibi dedikodu yapmak vs. denilirse ağzımı bozarım.Beni bilen bilir sokaklarda konuşulanları yazmam.Kaldı ki samsunda değilim kimden ne duyacağım da yazacağım

Neden üzerine alındığını anlayabilmiş değilim? Eğer bir problem varsa özelden yazarsan sevinirim..

babasamsunlu

Başlığı bu arkadaşımızın açmış olması sence üstüne alınması için yeterli sebeb değil mi ??

Kaya

Alıntı yapılan: Mustee13 - 29 July 2010, 16:26:02
Neden üzerine alındığını anlayabilmiş değilim? Eğer bir problem varsa özelden yazarsan sevinirim..

Ne probleminden bahsediyorsun kardeşim.Duyum aldık diyoruz,birileriyle konuştuk diyoruz mahalle karıları diyorsun.Bu olayı 2 haftadır kendi aramızda konuşuyoruz yazsak mı siteye yazmasak mı takıma zararı olurmu diye bilmiş bilmiş konuşup insanın canını sıkmayın.Bu şu anda görülmeyen bir problemdir.SEn kalkarda bu olayın gerçek olmadığını kanıtlarsan tamamdır ama kanıtlayamazsan o karı gibi dedikodu dediğinin en büyüğünü kendin yapmış olursun..

Mustee13

Değil... Benim kime söylediğim gayet açık... O arkadaşımız dedikodu yapanların dedikodularını buraya taşımış hepsi bu...

AlıntıMoraller yerinde
29 Temmuz 2010 / 13:12
Samsunspor'da ağır antrenman temposuna rağmen oyuncuların yüksek performansı teknik ekibin yüzünü güldürüyor.
Dünkü antrenmanda kaleciler Ahmet Şahin, Serkan Boydak arasındaki şakalaşmalar takım içinde de moralleri yükseltti. Yoğun çalışma temposundan yorulan Kırmızı-Beyazlı oyuncular, ara ara birbirlerine takılıyor. Şakalaşmalar sonucunda yükselen kahkahalar teknik ekibide mutlu ediyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=44085

Ahmet Şahin burda da hiç takım içinde sorun çıkarıyor gibi gözükmüyor...