13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Superlige çıkmısız , daha lig bitmemiş gitsin gitsin. O gitsin bu gitsin biz bank asyaya geri donelim. Daha dune kadar kemali kimse bilmiyordu. Samsun kemali kemal yaptı. Misyonunu tamamlamadı. Bir durun bakalım Superlig tecrubesini samsunsporumuzla yaşasın. sonra Samsunspor patentiyle istedigi yere gitsin. Ama bizimle kalsın. Gelecek sezon oyle kolay geçmeyecek.

Ayrıca Samsunspor yonetimi Kemal'e iyi bir teklif sunacaktır. Bu durumda bejeke en çok ne kadar verebilir kemale ? Egemenle anlastılar ki senelik 1.1 m alacak. Kemal de asagı yukarı 500-650 arası alır. Samsunspor 300bin tl teklif etse 2 senelik iyi bir sezon gecirse 2 sene sonunda teklif edilecek para ne kadar olur ? Sezon başındaki bank asya 1 .lig gunlugundeki konusması dun gibi aklımda . Samsunspor ile once bank asya Şampiyonlugu daha sonra da Super lig şampiyonlugu yaşamak istiyorum demişti. Sözünü tutacagını dusunuyorum. Ayrıca maç sonundaki konusmada da Samsunsporu sahiplendigini gosterdi. O konusmayı yapan bir futbolcunun Samsunsporla superlig tecrubesi yasamadan gidecegini hiç mi hiç sanmıyorum.

Ayberk

Her şey para mı arkadaş yaaa? Kemal bedavaya da gitse benim gözümde aynı Kemal'dir! Önemli olan takımımıza daha uzun süre hizmet etmesi ;)

Ollivanders

Kemal hakkında söylenti çıkınca ;

Kaka Leite'sini ve Andriy Shevchenko'sunu kaybeden AC.Milan lı bir taraftarın
Fernando Torres'i kaybeden Atletico Madridli bir taraftarın
Robinho'sunu kaybeden Santos'lu bir taraftarın
Neuer'i kaybedecek olan Schalke 04 lu bir taraftarın
Nuriyi kaybedecek olan Dortmund lu bir taraftarın

Neler hissettigini daha iyi anlıyorum....

Kaya

İntihar mı etmek istiyorsun ? Buyur İstanbul orada... .:.:.

Efsane mi olmak istiyorsun ? Buyur Biz Buradayızzzz... ::)

alperen

Herkesin hedefleri vardır ama burda görevi bitmedi! Daha yapılcak şeyler yeni başladı.Henüz 21 yaşında,hayatta herşey para pul ve istanbul değil..Akıllı davranıp doğru olanı yapması,Kemal'i Kemal yapan SAMSUNSPOR'da görevine devam etmesi gerekir..

kuzey55

çıkış yapan yetenekli oyuncuları bu tür takımların istemesi son derece normal.oyuncunun aklını çelme çabaları da etik olmasa da gayet doğal artık.iş yönetimde biter parasında iyileştirmeye gidilir gerekirse sözleşmesi uzatılır ve seneye de bizde oynar...Samsunspor Kemale çok şey borçlu ise Kemal de Samsunspora o kadar borçlu.kendisi de gitmek istemiyo anladığım kadarıyla ben korkmuyorum seneye de takımda kalacaktır...

beşnumara

Kulüp yeni sezon için kemalle görüşmüş değil.Önce onu bekleyelim bakalım.Hem kemal'e teklifler kendisine yapılıyor hala kulübe gelmiş bir teklif yok.Kemal önce samsunsporla konuşup anlaşacaktır ama şeref yoksunu insanlar ortalığı karıştırıyor şuan sadece.Bekleyelim görelim neler olacak neler bitecek.Anlaşması var zaten biz istemeden kimse bir yere gidemez.Ersanı alamayanlar kemale sarılıyorlar daha ucuza kapatmayı düşünüyorlar ama karşılarında konyaspor bucaspor yok.SAMSUNSPOR burası!

sadece55

Taraftar bir de Kemal yürüyüşü yapar olur biter !!!

özkan

Kişiler gelir geçer,mühim olan kurumlardır.Serkan Aykut'laramı yanmadık kimler kimler geldi gitti daha burdan..Kemal gitsin,sıkıntı yok,sonuçta sezon başında kimse beklemezdi bu çıkışını ondan.Ama kemal'in gidişi emre balaklar gibi adnanlar gibi olmasın.Bak kıçı kırık adanaspor 7M çekmiş istanbul takımlarına.

Akıllı olun,kemal'i iyi kullanın,kalırsa yeşil sahada,kalmazsa demir kasada ;)

Ayberk

Demir kasaya girecek milyonlarla, Kemal gibi bir stoper daha alabileceğimizi düşünüyorsanız eyvallah ;)

İlk senemizde defansımızı komple değiştirelim, ondan sonra bu lanet lige yine mi düşelim :o :( :( :(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Ayberk - 03 May 2011, 10:03:06
Demir kasaya girecek milyonlarla, Kemal gibi bir stoper daha alabileceğimizi düşünüyorsanız eyvallah ;)

İlk senemizde defansımızı komple değiştirelim, ondan sonra bu lanet lige yine mi düşelim :o :( :( :(
ben bulabılecegımızı dusunuyorum.kemal kaliteli elbette ama onun gibi genç ve yetenekli stoper çok altyapılarımızda.yeterki şans verilsin.(ülke genel altyapısını kastettim)

erhan55

Hürriyet'in haberine göre; Türkiye çapında yerli ve genç yetenek avına çıkan Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde yeniden Süper Lig'e yükselen Samsunspor'un başarılı stoperi Kemal Tokak'la büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

22 yaşındaki futbolcu ve menajeriyle her konuda uzlaşan siyah-beyazlılar, transfer döneminin açılmasıyla birlikte Tokak'a resmi imzayı attıracak.

Yaklaşık 1 yıldır A2 Milli Takımı'nda da forma giyen genç savunmacı bu sezon Bank Asya'da fırtınalar estiren Samsunspor'da görev aldığı 14 karşılaşmada 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

kaynak: http://www.htspor.com/besiktas/haber/626836-ilk-imza-geldi

ARKADAŞLAR VAR MIDIR ASLI ASTARI? SAMSUNDA OLANLAR DUYDU MU? DOĞRU OLMASIN!!!!!! BU ADAMI KAÇIRMA GİBİ BİR HATA YAPMASIN YÖNETİM

usare

kardesim kemal başlığında konusuyoruz. İstersen konunu sil, buradan devam et.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8044.555

erhan55

Hürriyet'in haberine göre; Türkiye çapında yerli ve genç yetenek avına çıkan Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde yeniden Süper Lig'e yükselen Samsunspor'un başarılı stoperi Kemal Tokak'la büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

22 yaşındaki futbolcu ve menajeriyle her konuda uzlaşan siyah-beyazlılar, transfer döneminin açılmasıyla birlikte Tokak'a resmi imzayı attıracak.

Yaklaşık 1 yıldır A2 Milli Takımı'nda da forma giyen genç savunmacı bu sezon Bank Asya'da fırtınalar estiren Samsunspor'da görev aldığı 14 karşılaşmada 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

kaynak: http://www.htspor.com/besiktas/haber/626836-ilk-imza-geldi

ARKADAŞLAR VAR MIDIR ASLI ASTARI? SAMSUNDA OLANLAR DUYDU MU? DOĞRU OLMASIN!!!!!! BU ADAMI KAÇIRMA GİBİ BİR HATA YAPMASIN YÖNETİM

lucarelli

Ligin ikinci yarısına bakınca Kemal'e teklif gelmesi çok normal. Ama Samsunspor'a ulaşan bir teklif var mı? DÜn Erkut Tutu da Kemal ve Ahmet'i salmayacakmış gibi konuştu. Kemal çok değerli bir oyuncu. Bekleyip göreceğiz. İnşallah gitmez bir yere.