Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: maço - 21 August 2010, 18:21:44
bu kadroyla bı halt yapamayız malesef ilk maçtan yenılgı.

Yok artık!

Arkadaşlar, bu kadro geçen yıl üstüste 5 maç kazanan kadrodan zayıf değil. Ayrıca kulübemiz de daha güçlü. Ben bu kadronun da bugünkü hesabı görebileceği düşüncesindeyim...

maço

akigo hızlı kanat oyuncularına sahip ve hızlı kontra atak gerceklestirdiklerinde agır savunmamız cok aksayacak.

inşallah yanılırım inşallah şom ağızlı değilimdir.Kadroyun öğrendikten sonra butun hevesim kactı zaten allah nasıp ederse bir bucuk saat sonra stadtayız.Hep beraber gorecez son durumu.

oguz_5528

Ne oluyor ya daha maç başlamadan ne bu panik Görende sanacak ligin 10.haftası..daha ilk maç ben bütün oyunculara güveniyorum öyle şey olur ki en güvendiğiniz adam oynayamaz Sakin olalım..Kesin aldık maçı

55.hakan

belki lisanslar yetişmedi diye böyle bir kadro çıkmış olabilir.maç saatinde değişiklik olabilir

KareAs55

Alıntı yapılan: maço - 21 August 2010, 18:42:48
akigo hızlı kanat oyuncularına sahip ve hızlı kontra atak gerceklestirdiklerinde agır savunmamız cok aksayacak.

inşallah yanılırım inşallah şom ağızlı değilimdir.Kadroyun öğrendikten sonra butun hevesim kactı zaten allah nasıp ederse bir bucuk saat sonra stadtayız.Hep beraber gorecez son durumu.

Bu savunmada ben hücümcu oyuncu göremiyorum bekler bile atağa çıkmıcakdır  zannedmiyorum zorlancağımızı olmadı baskı yaparız ama yinede kazanırız

Sol Açık

Alıntı yapılan: maço - 21 August 2010, 18:42:48

Dostum ben şimdiden televizyon başındayım. Siz tribünde, takım sahada şov yapsın diye bekliyoruz.  ;)
Hadi artık, başlasın şu maç...

LisandroLopez

Bu maçı öyle yada böyle almalıyız. Ben takımımıza güveniyorum.
Tecrübesiz Akhisar'ı seyircimizle boğarız.

maço

alparslanı anlarım hazır degıl sonra oynar aynı sekılde cenk te tamam onu da anlarım.

ama kardesım her hazırlık macında kemal i ademi anıl ı oynatıyorsun şimdi lisanslarıda çıkmış bir sıkıntı yok hiçbirinde ama sen bunları niye oynatmıyorsun.

ya beenim oruç kafama vurdu darlandım cok takıyorum ya da bu takım cıkacak 5 atacak :D

oguz_5528

Alıntı yapılan: maço - 21 August 2010, 19:01:28

ya beenim oruç kafama vurdu darlandım cok takıyorum ya da bu takım cıkacak 5 atacak :D

Evet mantıklı  ;D

celebi

ne olursa olsun almalıyız bu seneye iyi başlamak adına haydi SAMSUNSPORUM oğlumla giydik formaları bekliyoruz tümm ev ahalizi olarak maçı iftarı bekliyoruz aynı zamanda :D

Shane_Falco

O deilde artık Abdülaziz gözümüze çarpmaz olmuş :D Kurtulamadık şu adamdan ya onlamı oynayacağız gene :)

celebi

AntZ

Geçen seneki kadroyu komple değiştirip 3-4 hafta takımın birbirine alışmasını, oturmasını beklemektense böyle bir kadroyla çıkmak çokta mantıksız değil. Yeni kadroyla lige başlamak kolay değil, takımlar ilk haftalarda bocalıyor yeni kadrolarla, isimlere takılmıyorum, genel olarak hocanın yaptığını doğru buluyorum.

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 21 August 2010, 19:26:45
O deilde artık Abdülaziz gözümüze çarpmaz olmuş :D Kurtulamadık şu adamdan ya onlamı oynayacağız gene :)

Abdül devre arası geldi, bu sezon geçen sezondan daha çok umutluyum Abdülden. Hızı, sürati zaten iyi, geçen sene forvetimiz yoktu, son vuruşlar da Abdül e kaldı, doğal olarak saç baş yoldurdu bize. Kanat oyuncusu olarak kullandığımızda ve iyi bir kamp geçirmiş bir abdül çok işimize yarar bu sene.

seskat

Arkadaşlar statdaki durum nasıl. AZ Sonra TRT den izlicem macı. Keşke şimdi Samsunda olabilseydim. Bu sene bize işallah uğurlu gelir. Hadin aslanlarım. Skor Tahmini 4-1 veya 4-0 !!!

celebi

maraton fulmüş öyle deniliyor hadi trt başla yaına artık