Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

gkhn

berusa55

Şu an hava güzel. Yağış yok. Geçen günlere oranla daha serin ve nemi düşük bir hava. Saat 9'da çok daha serin olacağı kesin. Her şey güzel yani. Geriye tek şey kaldı o da galibiyet  ;)

Lusage

Bafra tarafı açık. Çarşamba tarafı kapalı. Yağmur yağacak gibi. Maç başladıktan sonra yağarsa daha iyi olur  :-[

berusa55

AlıntıBen hazırım Hocam
21 Ağustos 2010 / 14:04

Samsunspor'un flaş transferi Cenk İşler, dün kurt hoca Hüseyin Kalpar ile yaptığı toplantıda Akhisar maçında oynayabilecek düzeyde olduğunu söyledi
Samsunspor'un golcü futbolcusu Cenk İşler, dün Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile özel bir görüşme yaptı. Yıldız futbolcuya son durumu soran ve Akhisar Belediyespor maçında görev vermesi halinde oynayabilecek düzeyde olup olmadığını soran Teknik Direktör Kalpar'a hazır olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, "Her açıdan bu akşam oynanacak Akhisar maçını kaldırabilirim. Şans verirseniz görevimi layıkıyla yapacağıma inanıyorum" diye konuştu. Kırmızı-Beyazlı taraftarlarda, bu akşam oynanacak Akhisar maçında Cenk İşler'in oynamasını istiyor.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=45054

berusa55

AlıntıSBK, Samsunspor'u yalnız bırakmayacak
21 Ağustos 2010 / 14:08

Sezon hazırlıklarını sürdüren Samsun Basketbol Kulübü'nden Samsunspor'a tam destek.
Samsunspor'dan sonra şehrin ikinci büyük temsilcisi olan Samsun Basketbol Kulübü yönetimi, teknik heyeti ve sporcuları, Vali Hüseyin Aksoy'un davetlisi olarak Samsunspor'un bugün Akhisar Belediyespor ile oynayacağı açılış maçında Samsunspor'u yalnız bırakmayacaklar. 19 Mayıs Tribünündeki yerini alacak olan Kırmızı-Beyazlı kafile, Samsunspor'a tam destek verecek. Genel menejer Cantuğ Keskindemir, Sayın Valimizin davetli olarak şehrimizin en büyük markası olan Samsunspor'u Bank Asya Birinci Ligindeki ilk maçında yalnız bırakmayacaklarını ve takımlarına sonuna kadar destekte bulunacaklarını ifade etti. Keskindemir, Samsunspor maçına tam kadro ile geleceklerini de sözlerine ekledi.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=45061

Lusage

Hadi Alparslan hazır değil diyelim. Adem nerede? Kenan ne iş yapar orada?

>:( >:( >:(

eLLis

aslında baya eksiğiz alparslan cenk anıl gibi oyuncular yok birde kenan defansta

Jnr.Serkan

umutlarım tamamen yıkıldı.Akhisar bu defansı paramparça eder

berusa55

Burak

gkhn

Turgayı ortasahada oynatsa daha iyi olurdu.Hadi hayırlısı bakalım..

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 August 2010, 17:43:48
Yok artık Serkan

abi çok yavaş bir defansımız oldu.Turgay desen yavaş ersin kenan zaten yavaş.Orhanı hiç katmıyorum hesaba zaten.rakipte 2 tane hızlı adam olsa kontraatakta paramparça ederler bizi.Forvettede savaş var hep yandık.

AntZ

Sanki Milan la oynuyoruz panik yok, sakin olun beyler  :)

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 21 August 2010, 17:47:38
abi çok yavaş bir defansımız oldu.Turgay desen yavaş ersin kenan zaten yavaş.Orhanı hiç katmıyorum hesaba zaten.rakipte 2 tane hızlı adam olsa kontraatakta paramparça ederler bizi.Forvettede savaş var hep yandık.

Yaşlı oyuncu handikapı ilk haftalar hissedikmez, kondisyonu en üst düzeydedir şimdi Kenan'ın. At gibi koşar merak etmeyin.  ;)

Ayrıca mesele hızsa ilerde de bu ligin en hızlı adamları var  ;)

Agbetu, Zenke, Abdülaziz, Savaş... Son vuruşu kim yapacak derseniz onu bilemem   :o

Sol Açık

Ben de Kenan yerine Kemal'i bekliyordum, ama esas Adem'in olmamasına şaşırdım.

Geçen sezon 34 maçın 31'inde oynamış ve tamamında 90 dakika oynamış. Sadece ilk 2 hafta ve 16.hafta oynamamış, 16.haftadaki de sarı kart cezasından. Geçen sezon 8 sarı kart görmüş, geçen sezondan kalan sarı kart cezası olabilir mi?

maço

bu kadroyla bı halt yapamayız malesef ilk maçtan yenılgı.