Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

city ultras

nekadar dangalak bunlar ya.tm satis zamani bunlar neyi bekliyor..kerizler,beceriksizler

Ayberk

Ollivanders

Lig bitti kardesim gerek yok artık .

Stoper

22 May 2011, 17:19:55 #408 Son düzenlenme: 29 July 2012, 00:25:53 Stoper55
Store açılması kadar orada çalışacak kişilerde önemli. Eli cebinde ,kötü bi vucüd diliyle müşteri karşılayan.elinde telefon , mesaj çekmekten müşterinin sorduguna cevap veremeyen kişiler olmamalı . Geçen gün genç birisi vardı . Moron gibi elinde bir telefon , bir soru soruyorum cevap vermekten aciz. İki kelimeyi yan yana getiremiyor.. fenerium ve tsclub da gittim. Ne tarz ürünler var . Mağaza nasıl bişey diye.. Sırf ne cevap verecek diye .fenerium da satılmadıgını bildigim halde alakasız birşey sordum , direk bana o ürün yok ama şunlar yeni geldi bakmak ister misiniz diye yönlendirdi. Bizim satış elamanları öküze bağlasın dursun bakalım.

Burak

Şu anda görevli İstanbul'daymış sanırım Samsun günleri mi ne varmış orada emanetçi bu ara duranlar

KotuCocuk55

Fenerbahce ne para yapiyor bu isten...Dünyadaki örnekleri saymaya gerek bile yok..
Basari,sirketlesme ve kendi ayaklari ustunde durmak isteyenler hala bu ise adam akilli b ir formülasyon getirmediler..Hem paralar hem reklam gidiyor...Süper lige ciktik,nerde Tshirt?

berusa55

Yeni yönetim göreve başladığında store sürecini hızlandıracaklardır tahminimce. Takip etmeye devam...

cembaba

Adamların ne güzel bornozu bile var. Plaj havlusu falan çıkarsalar. Çok karizma olur.

ahmetsefa55

aynen battaniye, yorgan yastık kılıfı, deniz havlusu fln ama yeter artık daa açsınlar şu store u  :x((

ngonge

önce adam gibi bir resmi site yapsınlar da.... insan utanıyor samsunspor.org.tr'nin halinden.

maraton

Alıntı yapılan: ngonge - 02 June 2011, 15:53:50
önce adam gibi bir resmi site yapsınlar da.... insan utanıyor samsunspor.org.tr'nin halinden.

ya birader sen bi kere de olumlu bişey yaz allahın adını verdim bak, hep giydir hep eleştir, bi kere sitenin bi organizasyonua geldin mi bi atkı aldın mı yok, anca eleştir

YILDIRIM

Alıntı yapılan: CemBaba - 02 June 2011, 15:27:03

Adamların ne güzel bornozu bile var. Plaj havlusu falan çıkarsalar. Çok karizma olur.
Eskişehir 2.ligdeyken bile adamlar ürün satarlardı dandik bir minibüsle üsttünde set sistemi maça davet ederlerdi insanları aşk var sevgi var şehirde. İyide ürün satarlar maçlarını bilirsiniz zaten deplasmanları bile hınca hınç doludur. Bizde ise nerde beleş oraya yerleş hesabı. Resmi ürün alalım Korsanla Savaşalım ;)

Serkan

iyide ben anlayamadım yıldırım kardeşim konunun deplasmanla doldurmayla ne alakası var ?

Konu store gelişimi ise hak veriyorum sana ama deplasmanı şehrin takımına bağlılığını filan katarsan hop diyorum

Burak

kaba inşaatı bitmiş camlar takılmış ama ufak yine biraz

Sercan

Alıntı yapılan: Burak - 02 June 2011, 21:12:04
kaba inşaatı bitmiş camlar takılmış ama ufak yine biraz

Görüntü nasıl ?