Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

55JNR55

Ben de yaptım alışverişimi anahtarlığım, kupalarım ve atkılarım geldi ürünler çok güzel ;) başarılı bi çalışma olmuş, tebrik ettim siteyi :)

berusa55

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, taraftarlarının samsunsporstore.com sitesinden sipariş vereceği resmi ürünlerin PTT kargo ile ücretsiz taşınması için protokol imzaladı..

Kulüp binasında yapılan imza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, Samsunspor Kulübü ile PTT arasında samsunsporstore.com üzerinden satılan resmi ürünlerin ücretsiz olarak PTT kargoyla taşınması için protokol imzaladıklarını söyledi.

PTT'nin milli marka olduğunu belirten Çoruh, ''Zaten PTT ile 1 yıllık sponsorluk anlaşmamız var. Hem Samsunspor hem de PTT için mükemmel birliktelik. Bu anlamda daha yaygınlaşarak birlikteliğimizin devam edeceğini düşünüyorum. PTT kargoyla bugün imzalayacağımız protokol ile taraftarlarımızın samsunsporstore.com'dan yapacakları alış verişlerde ürünlerinin kargo ile ücretsiz taşınmasını sağlayacağız. Bu anlamda Samsunspor'a destek olmak isteyen tüm vatandaşlarımızın resmi ürünlerimizi tercih etmesini istiyoruz'' dedi.

PTT Başmüdürü Zekai Özkan da Samsunsporlu tüm taraftarların internet üzerinden sipariş edecekleri resmi ürünlerin PTT kargo güvencesi ve garantisiyle taşınacağını kaydetti.

Vatandaşların internet üzerinden verdikleri siparişleri şu an sadece kredi kartı ile alabildiğini ifade eden Özkan, şunları söyledi:
''Siparişleri önümüzdeki dönem posta hesap çeki ve kapıdan ödemeli şekline dönüştüreceğiz. Yani taraftarlarımız istedikleri ürünün siparişini verecek, ücreti evlerine veya iş yerlerine geldiğinde kapıdan ödeyecekler. Hem ücretini ürün gelmeden ödememe imkanı hem de posta çeki veya kapıdan ödeme şeklinde ürünlerini almış olacaklar. Kargo ücretini vatandaş ödemeyecek. Samsunspor kargo ücretini karşılayacak. Bu Samsunspor'un taraftarlarına bir jestidir. Süper Lig yolunda tüm taraftarların Samsunspor'a destek vermesi gerektiğini düşünüyorum.''

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20110401/samsunsporlulara_mujde.html#yorumlaroku

maraton

Alıntı yapılan: berusa55 - 01 April 2011, 23:28:32
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, taraftarlarının samsunsporstore.com sitesinden sipariş vereceği resmi ürünlerin PTT kargo ile ücretsiz taşınması için protokol imzaladı..

Kulüp binasında yapılan imza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, Samsunspor Kulübü ile PTT arasında samsunsporstore.com üzerinden satılan resmi ürünlerin ücretsiz olarak PTT kargoyla taşınması için protokol imzaladıklarını söyledi.

PTT'nin milli marka olduğunu belirten Çoruh, ''Zaten PTT ile 1 yıllık sponsorluk anlaşmamız var. Hem Samsunspor hem de PTT için mükemmel birliktelik. Bu anlamda daha yaygınlaşarak birlikteliğimizin devam edeceğini düşünüyorum. PTT kargoyla bugün imzalayacağımız protokol ile taraftarlarımızın samsunsporstore.com'dan yapacakları alış verişlerde ürünlerinin kargo ile ücretsiz taşınmasını sağlayacağız. Bu anlamda Samsunspor'a destek olmak isteyen tüm vatandaşlarımızın resmi ürünlerimizi tercih etmesini istiyoruz'' dedi.

PTT Başmüdürü Zekai Özkan da Samsunsporlu tüm taraftarların internet üzerinden sipariş edecekleri resmi ürünlerin PTT kargo güvencesi ve garantisiyle taşınacağını kaydetti.

Vatandaşların internet üzerinden verdikleri siparişleri şu an sadece kredi kartı ile alabildiğini ifade eden Özkan, şunları söyledi:
''Siparişleri önümüzdeki dönem posta hesap çeki ve kapıdan ödemeli şekline dönüştüreceğiz. Yani taraftarlarımız istedikleri ürünün siparişini verecek, ücreti evlerine veya iş yerlerine geldiğinde kapıdan ödeyecekler. Hem ücretini ürün gelmeden ödememe imkanı hem de posta çeki veya kapıdan ödeme şeklinde ürünlerini almış olacaklar. Kargo ücretini vatandaş ödemeyecek. Samsunspor kargo ücretini karşılayacak. Bu Samsunspor'un taraftarlarına bir jestidir. Süper Lig yolunda tüm taraftarların Samsunspor'a destek vermesi gerektiğini düşünüyorum.''

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20110401/samsunsporlulara_mujde.html#yorumlaroku

>l< >l< (samsunspor yönetimi bazı art niyetli ve dış mihraklardan beslenen muhalefete rağmen çalışıyor :D )

özkan

15 güne kadar storemiz açılıyormuş hadi artık gözümüz aydın  >l< >l< >l<

fairplay_55

Arkadaşlar,forumun doğru yerinde mi yazıyorum bilemiyorum ama çok zamanım olmadığından hemen yazmak istiyorum: Malumunuz üzere SAMSUN STORE alışveriş sitemiz açıldı.Özellikle Samsun dışında (manisa)yaşayan birisi olarak çok memnun oldum ve hemen bir forma ve bileklik siparişi verdim.Siparişim bugün geldi ve hevesle hemen giydim.İnternette resmi bulunan formanın dışında başka bir forma geldi ama konu bu değil.Gördüm ki,hem formadaki armamızda hem de bileklikde bulunan armamızda "SAMSUN  SPOR" olarak hatalı yazılmış.Ben yanlış bilmiyorsam iki kelime arasında boşluk yoktur ve SAMSUNSPOR şeklindedir.Ve hatta arada ( -) tire işareti bulunmaktadır(şöyle SAMSUN-SPOR).Bu tire işaretinin,kelime arasında boşluk olması nedeniyle dikiş gereği iplik kalması olarak yorumladım ve önemsemedim.Ama 50 yıllık SAMSUNSPOR yazısının,üstelik resmi ürünlerde özensizce SAMSUN SPOR olarak yer almasına üzüldüm.Fason firma bunu yapabilir ancak samsun store yetkililerinin gözünden kaçmaması lazım.Lütfen imajımız ve markamız açısından daha dikkatli olunsun.Bu forma hepimiz için çok değerli.Rengi,yazısı,arması herşeyi önemli.Samsun'da olsaydım direkt iletirdim,benim yerime sizler iletirseniz sevinirim.Eğer zorunlu mesai olmazsa bayrağımla Denizli'deyim...Selamlarımla.

Musti

Problemini ilettiğin ve paylaştığın için sağol. Yöneticiler başlığı ilgili başlıkla birleştireceklerdir.

Yalnız, Samsunspor Store sitesine girip orda da bu şikayetini dile getirirsen daha faydalı olur.

furkan5534

ben sıparısı verdım odemesını yaptım 3. gun du bgun ama gelen gıden yok :-X :-\

Musti

Ben İzmir'den sipariş ettim 6 günde gelmişti. Spariş takipte bilgilendirme yoksa mesai saatlerinde ararsan ilgilenirler.

fairplay_55

Ne yazık ki olumsuz görüş yazmak zorundayım:Gelen formanın gerçekten kalitesizliği,dikişlerinin özensizliği beni Samsunspor adına çok üzdü.Kesinlikle verdiğim paraya acımam,yeter ki Samsunspor'a gitsin.Ama arkadaş bu kulübün bir imajı var,lütfen ona göre ürün yapılsın.Bence satış fiyatı iyi bir ürün için yeterlidir.Hatta biraz daha fiyatı artır ama düzgün yap.Bu işten sorumlu olan kişilere şunu söylüyorum;evimin yanında Fenerium var ürünlere bakıyorum.Bunu da geçtim,daha aşağıda Vestel Manisaspor'un satış mağazası var.Gelsinler ürün kalitesi görsünler.Sonra da bizim Samsunspor'umuza layık gördükleri formaya bir daha baksınlar.Arkadaş sen İzmir kemeraltında ,İstanbul mahmutpaşa'da fanila satmıyorsun SAMSUNSPOR ARMALI bizi temsil eden ürünler satıyorsun.25 değil 50 tl vereyim ama Samsunspor'a bunu layık görme.Ayrıca diğer bir mesajımda yazdığım gibi SAMSUN  SPOR yazma SAMSUNSPOR yaz.Bakın kemeraltında geçen yaz 5 tl(evet beş  tl) Arjantin forması(10 numara) aldım (isteyene alır gönderirim) bana gelen Samsunspor formasına kalitede 5 çeker.YÖNETİCİLERİMİZİ göreve çağırıyorum.Kalite kafada başlar ürüne yansır.Bize saygınız yoksa SAMSUNSPOR'a mutlaka olsun. 1dk!!!Saygılarımla

Burak

Bence fazla abartıyorsun geçen gün boyner de B.münih ve Chelsea formasına baktım üzerindeki etiket 100 küsür TL idi ama Kalite konusunda hiç başarılı değildi kaldı ki Lig'e haksızlık etmeyelim . Sonuçta bu takım Adidas ve Puma'yla da çalıştı hiç Lig'deki kadar ürün çeşitliği olmadı haksızmıyım ?

isyan

Allah Askina, Almanya'daki gurbetciler icin birsey yapsinlar  :'(

Kaya

Kaya

Yıkılan yere yapılıyor kardeşim  ::)

umit

Bugün uğradım store'a. Satışlar gayet iyiydi. Kargolanacak paketleri de dizmişler, inernetten ilgi hayli yüksek anlaşılan.

Ayrıca ordaki adamla konuştuğumda yeni yerin yapılmasının 15-20 günü bulacağını ve yeni ürünlerde SS Club saçmalığının olmayacağını söyledi.

birolkys

Ben dün uğradım.Oradaki görevliyle konuştuk yeni yer için belediyenin problem çıkardığını söyledi.Ben de millet gökdelen dikiyor belediye bakmıyor  ama burası olunca başka dedim bastım küfürü :D