Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

Musti

Ben 18.yim. 2 gün oldu hala kargoya verilmemiş. Bekliyoruz. :o ???

ibo055

1 hafta bekleyeçeğim gelmezse   :-* :-*

ender

yurtdisina sioaris gonderiliyormu bilen varmi arkadaslar?

CurvaSs

Alıntı yapılan: ender - 23 March 2011, 18:02:32
yurtdisina sioaris gonderiliyormu bilen varmi arkadaslar?

sanıyorum yurtdışına yok. ama şöyle yapabilirsin: samsun veya başka şehirdeki birisi alır, kargo ile yurtdışına gönderir. yurtiçine kargo bedava zaten, sadece yurtdışı kargo parası verirsin. : )

ibo055

ayın 23 de verilen siparişler kargoya verilmiş ;)

Musti

Alıntı yapılan: ibo055 - 24 March 2011, 11:53:47
ayın 23 de verilen siparişler kargoya verilmiş ;)

Ben 21inde sipariş etmiştim hala kargoya verildi falan demiyor. Siz nerden öğrendiniz?

ibo055

aradım  yetkiliyle görüştüm  verildiğini söyledi   diger bankalarlada anlaşma yapıyorlarmış taksit işini
Tel:0362 2383696

Ahmeti

arkadaşlar store konusunda gelişme var küçük kulubeden büyük kulubeye geçiş var

Hayırdır harun abi bunun eskisinden tek farkı öbüründen az büyük olması dedim

Yok yok bu değil store eskisinin yerine yenisini yapacaklar o yüzden geçici olarak buraya taşındık dedi

İnternet satışları çok iyi orda birsürü kargo poşetleri gördüm

Burak

Bugün Rus pazarının oradaki store ' a gittim . yaklaşık 100 adet paket hazırlanmış kargoya veriliyordu. Eski Store'u da yıkıyorlardı geçici olarak prefabrik bir kulübeye taşımışlar. Herhalde oraya yeni birşey yapılacak ki yıkılıyor. Bu arada görevli abimize ss.club saçmalığını sordum. Hakikaten o aklımıza hiç gelmedi onu biz görüşelim dedi. Aslında Samsunspor Store bizim isim ama dedi bunlar 30 tane zaten numunelik geldi dedi. Ürün çeşitliliği günden güne artıyor . Hayırlısı artık biryerlerden başlandı en azından sonunda

CurvaSudSamsunspor

Kırmızı arma kullanmıyolarya İLLET OLUYORUM YA:(

KareAs55

Sitede yeni atkılar eklenmiş bazıları gayet güzel :)

sercan5592

atkı eldıven bere takım halinde satışa çıkmış sitede güzel görünüyo

maço

benımde sıparısler bugun geldi

aslında yaz geliyor.soyle guzel tısortler cıkarsalar farklı renklerle lacoste tarzı cok guzel olur en azından yaz ıcın alısverısımızı sıteden yaparız.

aslında fenerbahce bu anlamda cok ılerı gıtmıs bır klup.fenerium resmen takım elbıse dahıl herseyı staıyorlar  logoları ekleyıp ve yıllk ınanılmaz paralar kazanıyorlar.

bizde kendı ınsanımıza urettıgımız kalıtelı urunlerı sosyal hayatlarında gıymeyı alıstırırsak kımse tutamaz bu klubu

Ayberk

Kiğılı'nın sahibi yönetim kurulu üyesi ve feneriumlardan sorumlu olunca böyle oluyor. Bizde de bu işi ciddiyetle yapacak kişiler olsa, biz de alır başımızı gideriz store konusunda. Ayrıca vodefonelarda çalışanların kıyafetleri ne hoş öyle :)

davidsavage

Alıntı yapılan: Ayberk - 27 March 2011, 02:25:29
Kiğılı'nın sahibi yönetim kurulu üyesi ve feneriumlardan sorumlu olunca böyle oluyor. Bizde de bu işi ciddiyetle yapacak kişiler olsa, biz de alır başımızı gideriz store konusunda. Ayrıca vodefonelarda çalışanların kıyafetleri ne hoş öyle :)

sırf onu giymek için vodafone da çalışılır >l< >l<