Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

berusa55

Sevgili twitter;

Yapıştırdığın resmin linkini farenin sol tuşuyla seç sonra üstteki yardımcı tuşardan resim ekleye tıklarsan forumda da görünür hale gelir  ;)

5555

Burak

**KaR6**

şu store'un S si gibi olsun diyorum hepsi işte :)

twitter

daha detaylı bir şey olur karışmış hep  :P

**KaR6**

tek armayı harflere paylaştırsak diyorum ama, her biri için ayrı arma değil, o yuzden altlı üstlü olsun dedim yazı :) :D

Burak

senmi işletcen olum store  u tabela dizaynını beleşe getircen herhalde m6  :P :P :P :D :D

**KaR6**

Alıntı yapılan: Burak - 19 January 2011, 19:15:22
senmi işletcen olum store  u tabela dizaynını beleşe getircen herhalde m6  :P :P :P :D :D

ahaha :) hemen de anlıyon yaa  ;D

Burak

AntZ

Bir sürü logo hazırladık, sadece store açmak kaldı :) En azından logomuz hazır, şunun şurasında ne kaldı  :D Bu da benden.

kuzey55

lazım olan logo değildi aslında ama neyse bu konuda yardımcı olamayacağımızı bildirdik farklı bişey düşünecekler artık.

berusa55

19 January 2011, 23:41:25 #191 Son düzenlenme: 19 January 2011, 23:52:40 berusa55
Alıntı yapılan: kuzey55 - 19 January 2011, 20:43:01
lazım olan logo değildi aslında ama neyse bu konuda yardımcı olamayacağımızı bildirdik farklı bişey düşünecekler artık.

Mustafa'cım neden sitem ediyorsun. O konuda yardımcı olabilecek arkadasımız yokmuş demek ki sesi çıkan olmadı. Bu yüzden ben de dahil arkadaşlar hazırladığımız logolarla seçenek sunmya çalıştık.

kuzey55

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 January 2011, 23:41:25
Mustafa'cım neden sitem ediyorsun. O konuda yardımcı olabilecek arkadasımız yokmuş demek ki sesi çıkan olmadı. Bu yüzden ben de dahil arkadaşlar hazırladığımız logolarla seçenek sunamay çalıştık.

yok abi sitem etmedim.sadece olumsuz yanıt vermek kötü oldu.içimizden birinin işin içinde olması iyi oluırdu ama çıkmadı malesef.

ayrıca bu logolardan birini secersek iletirim firmaya.

AntZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 19 January 2011, 20:43:01

Önceki yazıyı yeni gördüm, ara ara girip bakabiliyorum siteye bu ara kusura bakma. Baktım güzel güzel logolar hazırlamış millet, bir tane de ben hazırlayayım dedim.

İstenen çalışmaya hala ihtiyaç varsa birşeyler yapmaya çalışırım.

kuzey55

Alıntı yapılan: Ant55 - 20 January 2011, 01:55:17
Önceki yazıyı yeni gördüm, ara ara girip bakabiliyorum siteye bu ara kusura bakma. Baktım güzel güzel logolar hazırlamış millet, bir tane de ben hazırlayayım dedim.

İstenen çalışmaya hala ihtiyaç varsa birşeyler yapmaya çalışırım.

abi evet dersen direkt olarak firma ile görüştüreyim seni bizden biri olsun böylece isteklerimizi hassasiyetlerimize daha rahat dile getirebiliriz.hem de store yapıldığında içimize sinecek bişey olur.hem logo hem de düşünülen duvar için güzel bişeyler çıkar ortaya mutlaka.