Gerede-Kartepe Kampları Hazırlık Maçları

Başlatan mehmet yılmaz, 19 July 2010, 17:40:03

« önceki - sonraki »

celebi

Kodalak

ilk yarı 1-0 ikinci yarı başladı,

sercan yine betermiş,

Mehmetcan

AntZ

Alıntı yapılan: Mehmetcan - 05 August 2010, 11:52:59
kim attı golü?

Alıntı yapılan: salihcakir - 05 August 2010, 11:27:38
haa skoru söylemedik yahu. 1-0 öndeyiz. zenke kaleciyi de geçmiş çaprazta kaldığı için boştaki agbetuya vermiş o kötü vurmuş savunmadan içeri gitmiş.

kaptan 55

Alıntı yapılan: Kodalak - 05 August 2010, 11:52:08
ilk yarı 1-0 ikinci yarı başladı,

sercan yine betermiş,

sabah sabah yine günaha sokacaksınız insanı,yazmayın da şu kaşarın ismini..

Kodalak

altyapıdan oğuz adında bir futbolcu varmış çok iyiymiş,çok etkiliymiş,,,,
ibrahim ve savaş kötüymüş,
ali kuleli iyi oynuyormuş,agbetu ve zenke ikinci aranıyormuş forvette...onlar olsa farka gidebilirmişiz,

ibarahim anca bağırıyormuş,numaracı anlıcamız....

Kodalak

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Kodalak - 05 August 2010, 12:19:06
altyapıdan oğuz adında bir futbolcu varmış çok iyiymiş,çok etkiliymiş,,,,
ibrahim ve savaş kötüymüş,
ali kuleli iyi oynuyormuş,agbetu ve zenke ikinci aranıyormuş forvette...onlar olsa farka gidebilirmişiz,

ibarahim anca bağırıyormuş,numaracı anlıcamız....
bu oguz bızım mahallenın cocugu cok yakından tanırım yolspordaydı sora samsunspora transfer oldu orda katakulliye geldı galıba ılkadıma gectı sora omü de okuyo ınsallah begenılır orta saha da emre belozoglu tarzı oynar ama sag ayaktı sanırım

furkan5534

Alıntı yapılan: Kodalak - 05 August 2010, 11:37:28
sadece diallo gelmiş,udohla anlaşılmış oda gelecekmiş,

takım çok iyi oynuyormuş özellikle hakan bayraktar,anıl,kemal,inanmıyacaksınız ama orhan bile iyi oynuyormuş,Cem55 diyorki abi busene her deplasmana götürür bizi bu takım...

zenke ve agbetu iyiymiş....

hazırlanın beyler Allahı'ın izniyle evimize geri dönüyoruz....

ınsallah ya cok sevındımmm :)

Ertuğrul Sağlam

Kemal Tokak için ilk geldiği gün onu en iyi bilen birisinden aldığım bilgiyi siteye aktaşmıştım. ''Futbolcu olarak olması gereken yerin çok altında (Bankasya ligi üstünde bir furbolcu) yanlız ahlak olarak sıfır'' demişti

Oğuz Üstünel'in geçen sezon 7-8 maçını izledim İlkadımbeldspor'da çocuk belli ediyordu kendisini yani oynadığı takımın ve ligin çok üzerinde bir futbolcu. yalnız dün yazdığım gibi bu çocuğu Samsunspor beğenip kadroya dahil etmek isterse bu kolay olmayacak çünkü İlkadımbldspor'da bazı çakallıklar dönüyor. Ne tarz bir futbolcu diye soracak olursanız Gattuso, Emre Belözoğlu tarzında kısa boylu ama güçlü Murat yıldırım gibi 90 dk durmak bilmeyen bir oyuncu.

Orhan ile ilgili sitenin hemen hemen ortak bir görüşü var yanlız ben bu görüşe katılmıyorum geçen sezonun ikinci yarısından beri belli bir çıkış içerisinde ve ayrıca bugünki hazırlık maçında iyi oynadığını duymakta beni ayrıca sevindirdi İnşallah çok daha iyi olup takıma çok faydalı olacak...

SerhaT55

Daha sonraki bölümlerde galibiyet golü için rakip Urfaspor kalesine yüklenen Kırmızı-Beyazlılar, Savaş Esen'in golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Galibiyet golünün ardından temposu düşen Samsunspor, durgun gözüktüğü dakikalarda kalesinde beraberlik golünü gördü. Bu dakikadan sonra yeniden hareketlilik kazanan Kırmızı-Beyazlılar, genç oyuncusu Sinan Ayar ile sonuca gitti. (2-1)

savaş da her macta 1 gol atıyor hadi bakalım hayrlısı

erkutdem55

Galibiyet serisinin Akhisar maçıyla devam etmesini dilerim.

lucarelli

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 05 August 2010, 14:02:03
Kemal Tokak için ilk geldiği gün onu en iyi bilen birisinden aldığım bilgiyi siteye aktaşmıştım. ''Futbolcu olarak olması gereken yerin çok altında (Bankasya ligi üstünde bir furbolcu) yanlız ahlak olarak sıfır'' demişti

Ahlaklı olması çok önemli bence. Ne kadar iyi olursa olsun ahlaksız topçunun gözümde değeri sıfırdır.

CurvaSudSamsunspor

Bence son bir maç olarak süper ligden dişli bir rakiple oynamamız lazım herşeyi tam olarak görebilmek için ...

babasamsunlu

@6 Ertuğrul Sağlam

Orhan ile ilgili sitenin hemen hemen ortak bir görüşü var yanlız ben bu görüşe katılmıyorum geçen sezonun ikinci yarısından beri belli bir çıkış içerisinde ve ayrıca bugünki hazırlık maçında iyi oynadığını duymakta beni ayrıca sevindirdi İnşallah çok daha iyi olup takıma çok faydalı olacak..

Bu yoruma katılmam imkansız..
Orhan hiç yakmadıysa geçen sezonun ikinci yarısında ki erciyes ve altay maçlarını yakmıştır..İlk yarıda ki maçları zaten saymıyorum bile..
Orhanda kademe anlayışı sıfır..Orhanda pozisyon takip etmek sıfır....Orhanda kanat akınlarına iştirak sıfırn altında..Hız desen yok..Ama en güzel çalımı Orhan efendi yer bi güzel..Yani bir "bek" te olması gereken özelliklerin hiçbiri Orhanda yok..
Eğer var olduğunu ispatlayabilecek birileri varsa buyursun ispatlasın..
Bu sene ne kadar çok çalışırsa çalışsın en fazla bu kötü özelliklerini daha az kötü özellik olarak yansıtacaktır..Eğer antepli hocası ona kıyak geçmeseydi bu kadr maçta görev yapma şansını acaba bulabilirmiydi Orhan efendi ??