Gerede-Kartepe Kampları Hazırlık Maçları

Başlatan mehmet yılmaz, 19 July 2010, 17:40:03

« önceki - sonraki »

salihcakir

siteyi zor da olsa açtım. cem'ler dün akşam orada kalmışlar bugünkü maçı beklemişler. iyi de etmişler. zira ilk 11 neredeyse ideal onbirimiz. işte şöyle;
        ahmet şahin
adem kemal ersin orhan
    Hakan b. mustafa
  abdülaziz anıl agbetu
            zenke

Belki agbetu önde zenke kenardadır bilmiyorum.

Az sonra gidişt hakkında bilgi alıcam cemden.

hadi hayırlısı bakalım

salihcakir

sürekli top bizde imiş pozisyon buluyormuşuz. biraz evvel verdiğim diziliş aynen geçerli imiş. farklı olan ise abdülaziz anıl ve agbetunun serbeste oynaması imiş. yani sürekli yer değştirerek pozisyon icabı deplase oluyorlarmış farklı alanlara. bugün de öne çıkan adam anılmış. kemal yine çok iyiymiş. 11'de yer bulabilir diyorlar. hakan bayraktar harika imiş. mustafa muratı kesecek kadar iyi değilmiş ama iyi bir yedek olur diyorlar. murat veya hakandan birisi olmazsa yer bulabilir diyorlar. son not zenke ile agbetu çok çok iyi anlaşıyorlarmış.

haa skoru söylemedik yahu. 1-0 öndeyiz. zenke kaleciyi de geçmiş çaprazta kaldığı için boştaki agbetuya vermiş o kötü vurmuş savunmadan içeri gitmiş.

salihcakir

bir de dialloda maçı seyrediyormuş. gelmiş kartepeye :)

kaptan 55

salih arkadaşlarına sorsana yeni bir siyahi futbolcu gelmiş dün gece kimmiş,neciymiş?

AntZ

Özür dileyerek soruyorum, baktım ama göremedim, kiminle oynuyoruz?
Bir de bu kadar erken maç olması ilginç geldi bana.

salihcakir

estagfurullah. akçabatla oynuyormuşuz. tabiki dünkü urfaya göre çok zayıf bir takımmış. gelen oyuncu diallo imiş. marsilyalı olan.

kaptan 55

yok onunla beraber bir siyahi futbolcu daha gelmiş.

AntZ

Alıntı yapılan: salihcakir - 05 August 2010, 11:32:17
estagfurullah. akçabatla oynuyormuşuz. tabiki dünkü urfaya göre çok zayıf bir takımmış. gelen oyuncu diallo imiş. marsilyalı olan.

Teşekkürler, zayıf olması önemli değil bence, Samsunspor la oynadıkları için daha fazla efor sarfedeceklerdir.

Kodalak

sadece diallo gelmiş,udohla anlaşılmış oda gelecekmiş,

takım çok iyi oynuyormuş özellikle hakan bayraktar,anıl,kemal,inanmıyacaksınız ama orhan bile iyi oynuyormuş,Cem55 diyorki abi busene her deplasmana götürür bizi bu takım...

zenke ve agbetu iyiymiş....

hazırlanın beyler Allahı'ın izniyle evimize geri dönüyoruz....

MeL_55

Benim bildigim 3 tane yabanci hakkimiz var ?!
Zenke, Agbetu, Diallo, Udoh, Sascha ??
Nasil anlasiyoruz bu Udoh ve Sascha ile anlamadim ?

Kodalak

bende sordum saha içinde 3 oyuncu olabiliyor diğeri yedek dendi,şasa zaten Türk kökenli olacak o yüzden sorun yok...

AntZ

3 ten fazla yabancı alamıyoruz, biri kenarda falan oturmuyor, en fazla 3 yabancı.  2 yabancı çağrıldıysa Diallo kesinleşmiş değildir, denendikten sonra ikisinden birisi alınır diye düşünmüştüm ben de.

Kodalak

ikinci yarı kadro tamamen değişmiş,
kale ahmet
defans kenan kemal turgay sezer
orta saha murat,sinan,savaş,ibrahim sercan
birde denenen birisi....

kaptan 55

basın mensuplarıda ondan şaşırmış zaten kontenjan dolu neyse çıkar kokusu yakında..

Kodalak

kamptan gelen bilgiye göre diallo için iyi futbolcu diyorlarmış neyse bekleyip göreceğiz