Gerede-Kartepe Kampları Hazırlık Maçları

Başlatan mehmet yılmaz, 19 July 2010, 17:40:03

« önceki - sonraki »

CeLL-O

salihcakir

skor 1-1 şu an. tek kaleye döndürmüşüz fakat gol yok.

cem55'den aldığım bilgiler şöyleki; anıl taşdemir'i anlata anlata bitiremiyor. ben kolay kolay adam beğenmem (ki beğenmez) böyle adam az bulunur diyor. zeytinburnundan gelen mustafa çok iyi diyor. top ayağına yakışıyor diyor. Bir de kemal için çok iyi şeyler söyledi. bu adam herkesi keser savunmada formayı kimseye vermez diyor. çok iyi top kesiyor oyuna top sokuyor ileri çıkıyor komple savunmacı diyor.

Sol Açık

İkinci yarı tüm takım değişmiş dendi, 2.yarıdaki tam kadroyu öğrenebiliyor muyuz?

salihcakir

2-1 öne geçtik. sinan atmış. sercan 45'de girip 65'te çıkmış çok kötü imiş. birkaç gurbetçi varmış vasatmış. durum budur. yenilerden anıl mustafa ve kemal diyor başka bir şey demiyor.

berusa55

Alıntı yapılan: salihcakir - 04 August 2010, 18:42:06
sercan 45'de girip 65'te çıkmış çok kötü imiş.

Çok sevindik valla  >l< >l<

Sol Açık

Kadromuza güveniyorum ve farkediyorum ki kaç yıldır sezonun başlangıcını iddialı olmanın heyecanıyla beklememişim.

Özlemişim bu duyguyu be!..  ;)

Sol Açık

kale5501

yokmudur bir bilgi
bu sene hiç yenilmedik bu önemli esasında herkes hazırlık der bence tam tersi nasıl başlarsa öyle gidiyor

erkutdem55

berusa55

eLLis

Alıntı yapılan: kale5501 - 04 August 2010, 19:49:41
yokmudur bir bilgi
bu sene hiç yenilmedik bu önemli esasında herkes hazırlık der bence tam tersi nasıl başlarsa öyle gidiyor
Orduya yenildik.

Gol yemesek iyimiş ya her maç gol yiyoruz linyit dışında

ahmetsefa55

ooo benı heycan bastı cem abı bıle begenmısse demekkı gumbur gumbur gelıyoruz bır forvet transferı bu kadronun ustune aykut kocamanın deyımıyle kaymak olur  ;D

lucarelli

alperen

celebi