Gerede-Kartepe Kampları Hazırlık Maçları

Başlatan mehmet yılmaz, 19 July 2010, 17:40:03

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 30 July 2010, 14:44:17
çelebi abi nerelerdesin,şu olaya bi el at

Alıntı yapılan: salihcakir - 30 July 2010, 16:50:34
2-0 kazanmışız. aldığımız haber doğru ise golleri de ersin ve anıl taşdemir atmış. oyun hakkında henüz bir bilgi yok

nette olmamama rağmen salihe haberi verdim kardeşim merak etme 8)

King1965

erkutdem55

Alıntı yapılan: celebi - 30 July 2010, 18:51:26

nette olmamama rağmen salihe haberi verdim kardeşim merak etme 8)

Aynı hassasiyeti diğer hazırlık maçlarında da bekliyoruz çelebi bey  :)

celebi

inşaallah sen sadece bana hangi maçlar hangi gün onu söle kardeşim benim ;)

holigan5565

ya şimdi bu güzel havayı bozmim diyorum ama ya arakadaş bizim forvetler dışında herkes gol atıyor nasıl olacak böyle bilemiyorumki inşallah güzel şeyler olur. çok mu takıntıo yaptık yoksa bu forvetlerin gol atamamasını

holigan5565

bu arada celebi seni kutlarım en az 2 atarız demiştin vallaha bravo. Almanların ahtopot paulu varsa samsunspor bizin celebisi var

mehmet yılmaz

Ahtapot Çelebi :) :)  ;D :D

2-0 moral adına iyi skor... sonucu kongrede iken öğrendik; 2-0 denildi, son yılların psikolojisinden olsa gerek, yenildik mi diye düşündüm ilk anda... Darısı ligdeki galibiyetlere olsun.

kalptenþimþek

Valla bu çelebiyi biraz kurcalasalar alırlar gibime geliyor, alıntı da yapamaz içeride sonra :P

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 31 July 2010, 00:41:54
Valla bu çelebiyi biraz kurcalasalar alırlar gibime geliyor, alıntı da yapamaz içeride sonra :P

kendi bizzat alıntı olur zaten üstat! :)
ama maç bağlama, kısmet açma sınav kazandrma gibi meziyetleri olduğunu duymuştuk muhterem hocamızın...  :P

atakumlu83

arkadaslar pazartesı gunu sanlıurfaspor ıle hazırlık macı var

germencisse

Takimimiz hazirlik maclarinda yinede kotu grafik cizmiyor...yedek agirlikli cikildigi icin disine gore rakip seciyor..

1965samsunspor55

**KaR6**

ahmetsefa55