Gerede-Kartepe Kampları Hazırlık Maçları

Başlatan mehmet yılmaz, 19 July 2010, 17:40:03

« önceki - sonraki »

furkan5534

Alıntı yapılan: holigan5565 - 23 July 2010, 20:35:04
şu ana kadar sonuçlara bakarak şu yorumu yapabiliriz heralde hüseyin kalparhocamızızn öncelikli olarak az gol yemeliyiz taktiği işe yarıyor 3 maçta en fazla maçbaşına 1 gol yiyoruz yani samsunspor az gol yeme durumu geçen sene gibi devam ediyora benziyor.ancak takımın sorunu gol atamama gibi görünüyoır.elbette bu durumda yeni gelen adamların takıma daha tam olarak katkı sağlayamaması söylenebilir. ancak bize serkan aykut gibi ceza sahası içinde gol kaçırmayacak bi adama ihtiyacımız var. elbette hocanın bugün dediği mutlaka bi stoper alamlıyız sözünüde hocamızın futbol bilgisine inanarak unutmamalı.şunu unutmamlıyız ki geçen sene kalpar olmasaydı bu takım paraşütsüz düşerdi.

Evet serkan gibi adam lazım doğru söluyorsun.Bende kalpar'a karşı çıkmıştım istemiyenlerdendim ama şuan takımda diye seviniyorum neden çünkü adam zaten tecrübeli bu 1. Bir ikinciside Samsunspor n başına son zamanlarda hangi teknık dırektör gelse gönderdık sureklı değişiodu 1 sezonda 4-5 hoca değişiyorduk yani oturmuş teknık dırektör bile yoktu.benimsiyemiyorduk.Şimdi en azından hem ister istemez bir güven oluyor hemde benimsediğimiz bir teknik direktörümüz var.Keşke sağlam bir yönetimde çıksa yemin ediyorum uçarız resmen.

holigan5565

samsunsporda şu anda ii işler oluyo gibi yönetime kim gelecek bilmiyorum ama gelecek adam bu takımı 1 sene sorunsuz idare ederse yani futbolcu paraları zamanında ödenir ve takım içi bir huzursuzluk çıkmazsa bu takımla play off garanti olur gibi

mimar55

olsun takım bi otursun gerisi gelir ilk defa takım hazırlık kampı yapıyor kondisyon topluyorlar birde takım oyunu oynamaya alışlarsa şampiyon bitiririz bizede bu yakışır..

mehmet yılmaz

Yarın saat 14'te Tavşanlı Linyitspor ile oynayacakmışız...

celebi

Mehmetcan

gnc bengülü

Alıntı yapılan: Mehmetcan - 30 July 2010, 14:18:04
mac kac kac tvşl macı bilen varmı

nereden haber alabiliriz biligisi olan varsa yazsın

alperen

çelebi abi nerelerdesin,şu olaya bi el at

Ertuğrul Sağlam

salihcakir

2-0 kazanmışız. aldığımız haber doğru ise golleri de ersin ve anıl taşdemir atmış. oyun hakkında henüz bir bilgi yok

berusa55

30 July 2010, 17:34:54 #85 Son düzenlenme: 30 July 2010, 17:37:58 berusa55
AlıntıSamsun sonradan açıldı..

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, aynı ligde yer alan TKİ Tavşanlı Linyitspor'u hazırlık maçında son bölümlerde bulduğu gollerle 2-0 yendi.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki kamp alanında oynanan karşılaşmada Samsunspor'un gollerini 84. dakikada Ersin ve 87. dakikada Anıl attı.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, sezon öncesi ikinci hazırlık kampını Kartepe'de sürdürdüklerini bildirdi.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Kalpar, geçen sezondan daha başarılı bir Samsunspor oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Kalpar, hedefe kilitlenecek ve başarıyı getirecek oyuncular transfer etme çabasında olduklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:
''Yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularıyla geçen sezondan daha iyi bir takım olmaya çalışıyoruz. Bu sezon daha zorlu geçmesini beklediğimiz Bank Asya 1. Lig'de başarılı olmak istiyoruz. İnşallah şehrimize ve taraftarımıza başarılı bir sezon, iyi günler yaşatırız. TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynadığımız dostluk karşılaşmasını 2-0 kazandık. Bu tür hazırlık maçları skor bakımından önemli değil. Dostluk maçlarını oyuncularımızın durumunu görmek bakımından önemsiyorum. Şu anda kampımızda 30'a yakın oyuncu var ve onların çalışmalarından, performansından memnunum. Şimdiye kadar 5-6 futbolcu transfer ettik. Eksik mevkilerimize iki oyuncu daha transfer edeceğiz. Zayıf olan mevkilerimizdeki oyuncu açığını kapatınca daha iyi ve daha başarılı bir Samsunspor ortaya çıkarmayı umuyoruz.''

-AKÇAY'IN GÖRÜŞLERİ-
TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay da Samsunspor ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasıyla 14 günlük ikinci hazırlık devresini tamamladıklarını ifade etti.

Tavşanlı'daki birinci hazırlık döneminde dayanıklılık, Kartepe'de ise maç kondisyonu üzerine çalıştıklarını anlatan Akçay, ''Burada iyi idman yaparak hazırlık maçlarında iyi bir maç kondisyonu elde ettik. Hazırlık müsabakalarında güçlü takımlarla iyi mücadele ettik. Futbolcularımın geldiği seviye beni mutlu etti. Bu kamp, eksiklerimizi görmek açısından son derece yararlı geçti'' dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor futbolcularından Onur Bektaş, takım adına kampın olumlu geçtiğini kaydetti. Çok çalışıp yorulduklarını ve bu performansı lige yansıtmayı umduklarını dile getiren Bektaş, yeni sezonda ilk kez mücadele edecekleri Bank Asya 1. Lig'de başarılı maçlar çıkarmayı hedeflediklerini anlattı.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20100730/samsun_sonradan_acildi.html

Anıl Taşdemir  >l< >l<

King1965

emrullah

sercan5592

emrullah