Yeni sezon formaları LigFootball

Başlatan mehmet yılmaz, 04 July 2010, 16:35:37

« önceki - sonraki »

ChucKeR

errea forma güzel değil die almamıştım. tüm errea camiasından özür diliyorum :D

**55

legea errea LİG ....... artık formalarımızı bile eş dost hatır gönül olaylarıyla sırtımıza geçiriyoruz çok merak ediyorum Lig hangi yönetecinin arkadaşı kardeşi....

Sercan

Zamanında Bakanspor'da satılan Adidas formaları beğenipte almıyorduk.Ne hallere düştük  :( :(

LisandroLopez

Bu konuya bi tepki koyamazmıyız arkadaşlar Lig giyilirmi Allah aşkına ya,üstelik ilk giyen profosyonel takım biz olucaz yazık gerçekten..

red_white

haklısın ama nasıl bir tepki olabilir, yada dönüşü olabilirmi bu anlaşmanın  :-\ Yazıklar olsun oldu olacak halı sahada çıkalım maçlara  >:(

Burak

bu rezillikten kesinlikle biri nemalandı demedi demeyin

sadece55

Alıntı yapılan: dukeburak - 10 July 2010, 15:47:37
bu rezillikten kesinlikle biri nemalandı demedi demeyin

O zaten allahın emri bu arada maç için kaçta nerde buluşalım :)

Recep

bunlara inat forma numaraları belli olduktan sonra adidastan forma numarası ve isimlere göre forma yaptırıp takıma hediye edlim her futbolcunun malzemelerine bir kişi sponsor oluruz bari o şanlı armayı o paçavra lig formalarının üstüne taktırmamış oluruz

kabacevizli55

gerçekten her alanda küçülmek insanın zoruna gidiyo be biz utanıyoz ey hakkı tomaç sen o formayı o futbolculara nası giydircen

Nuri Asan

Adidas-Puma-Nike'den nereye. :'(
Her maçta yendiğimiz Bursaspor İtalyaya,Samsunspor Tavşanlıya,Antep Gaski tesislerine.

Hey gidi Samsunsporum nerelerden nerelere şaka gibi...

Uğur Yıldız

tazminat ne kadarsa aramızda toplayıp verelim rezillik ya  >:( >:(

mimar55

size değil renklere aşığız diyoruz ya onu kullanıyorlar :-X

Mert

Ne diyelim yönetim bir yerden kısıp bir yerden de kesenin ağzını açıyor mu diyelim transferlerden sonra bilemiyorum.Elbette bu firmayla anlaşmak resmen klübü küçük düşürmektir.Ama yapacak bişey yok.Geçen sezon errea için neler dedik şimdi başımıza LİG çıktı.Herşeyde vardır bir hayır demekten başka bir söz bulamıyorum.

Serkan

Yanlız Errea spor malzemelerini A takım ve alt yapıya ücretsiz temin ediyordu...

LisandroLopez

O kadar aç gözlü ki adamlar bedavaya bir sürü malzeme yaptırıyorsun , reklamını yapıyorsun  ama yemek yediğin kaba pisliyorsun çakma forma üreterek..