Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

berusa55

Anlaşılan iyi bir katılım var!

emrullah

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 30 July 2010, 17:51:20
Yuh ....,bu kadarı da fazla artık,tadı kaçtı.Böyle adam başkan olursa yazıklar olsun.İkinci takımının ......
adam daha kafadan sıctı bu ilerde süper lige cıktıgımızda 2. takımına macta verir ayhan keskin bence oynayabilirse baro ya oynasın zaten alacagına ihtimal vermiyordum şimdi hiç umudum kalmadı  

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: cgr - 30 July 2010, 18:15:16

Ersin abi , Salon cok ufak. Katilim fazla.

Profesyonel bir web tasarim sirketi ile anlasilmis. Yeni web sitesi yapilacakmis. Anca akillarina gelmis.

Senin hakkını nasıl öderiz be iyi haberleri bekliyouz sizde söz alabiliyorsanız formalar ve storedeki çıkacak ürünler hakkında bireyler söyleyin güzel ürünler çıkması açısından...

King1965

berusa55

Eyvallah Çağrıcım... Haberlerini bekliyoruz.

berusa55

Alıntı yapılan: cgr - 30 July 2010, 18:25:33
Su anda hesap raporlari aciklaniyor.. Borcumuz duz hesap 25 trilyon... Yada 25milyon tl...

Hiç inmediki o borç! Maşallah  :(

King1965

King1965

King1965

bısı dıyımmı bırazdan ayhan keskın baskan olacak demedı deme :d :P

oguz55

Alıntı yapılan: cgr - 30 July 2010, 18:33:49
Su anda kongre biraz gergin durumda. Bu kongre bitmez. Karsilikli itirazlar var su an.

cgr allah razı olsun dostum sayende takip ediyoruz.

berusa55

Bir gecede 400 kişi kongre üyesi mi? Ne oluyor alo! O kadar  adamın 3te1i gelse rahat seçilir! Güme gitmesek bari! Hey Allah'ım ya  >:(

sercan5592

o adamlar ayhan ı desteklıyosa ıs kotu hpten
cgr ' ye cok teskkrler

King1965

2 sıde gelecek zararlı olan samsun olacak napcaz arkadaslar :S

vanlioglu

operasyona devam... 1 gecede 400 kişi güzel rakam  :)

grkn55

ercüment coşkundere ayhan keskin için orda dünki programda ayhan keskin samsunda pro lisans sahibi t.direktörler var demişti eğer başkan olursa ercüment gelck takıma bence !..