Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

Serkan

Kesin şifresi SAMSUNSPOR'dur .p

mehmet yılmaz

Erkut Tutu'nun cebinden verecek 10.000 lirası bile yoktur, bu kesin ama kesin olan birşey de varsa Samsunspor için çeşitli kanallardan para bulduğu ya da para sözü aldığı. Ben bu adamı hiç içime sindiremiyorum ve değil Samsunspor başkanlığına Samsunspor kongre üyeliğine bile yakıştıramıyorum.

Bu arada bugün acayip bir kongre olablir. Çünkü sabah saatlerinde aldığım bir bilgiye göre Ayhan Keskin de kesin olarak adaymış. Listesinin divana sunacakmış.

Samsunspor tarihinde son 30 yıldır - öncesini bilmiyorum - iki adaylı bir kongre hiç olmamıştır sanırım.
Kongreye gelmek isteyen arkdaşlar varsa eğer misafir/izleyici olarak girebiliyorsunuz normalde içeriye. Saat 17'de Yıldıray Çınar Kongre Merkezinden. Eski İlyasköy Pazarının alt tarafında, 2. ve 4. hat hemen yakınından geçiyor.

55Melek55

hayirlisi olur insallah...sayin kongre üyeleri kime vereceksiniz oyunu?

GurbetciFanatik

Kim kazanir nasil kazanir bilmem.
Tek bildigim umarim Samsunspor icin ve gelecegi icin en hayirlisi olur.
Ben ne Tutu yu tanirim nede Keskin veya baska birisini.
Ben Gurbetde yasiyorum ve maclari tv yada internetden izliyorum ve takip ediyorum.
Sizlerin sohbeti sayesinde taniyorum baskan adaylarini ve suana kadar görüntü iyi degil galiba ikiside aslen SAMSUNSPOR baskani olacak kisi degilmis gibime geliyo.
Suana kadar 2 Baskan tanidim ben rahmetli MENTESOGLU ve ISMAIL UYANIK.
Ve her gelen baskana onlar gibi olurmu diye baktik malesef ama olmuyo.
Bazi kisiliklerin yeri doldurulmaz.
Yani gelen kim olur bilmem ama insallah hayirlisi olur.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 30 July 2010, 11:34:16
Erkut Tutu'nun cebinden verecek 10.000 lirası bile yoktur, bu kesin ama kesin olan birşey de varsa Samsunspor için çeşitli kanallardan para bulduğu ya da para sözü aldığı. Ben bu adamı hiç içime sindiremiyorum ve değil Samsunspor başkanlığına Samsunspor kongre üyeliğine bile yakıştıramıyorum.

Bu arada bugün acayip bir kongre olablir. Çünkü sabah saatlerinde aldığım bir bilgiye göre Ayhan Keskin de kesin olarak adaymış. Listesinin divana sunacakmış.

Samsunspor tarihinde son 30 yıldır - öncesini bilmiyorum - iki adaylı bir kongre hiç olmamıştır sanırım.
Kongreye gelmek isteyen arkdaşlar varsa eğer misafir/izleyici olarak girebiliyorsunuz normalde içeriye. Saat 17'de Yıldıray Çınar Kongre Merkezinden. Eski İlyasköy Pazarının alt tarafında, 2. ve 4. hat hemen yakınından geçiyor.

Hocam bir ara İsmail Uyanığın karşısına gazeteci Nusret Sağlam aday olarak çıkmıştı ve büyük farkla seçimi kaybettiğini hatırlıyorum. yanlış hatırlıyorsam düzeltirsiniz...

gnc bengülü

Alıntı yapılan: samsuni - 30 July 2010, 11:34:16
Erkut Tutu'nun cebinden verecek 10.000 lirası bile yoktur

olsada vermez alır

sercan5592

Alıntı yapılan: Burak - 30 July 2010, 09:29:20
S....r U....y erkut tutu başkan adayı o bi dünya icra borcu var diyen arkadasım erkut tutu federasyona tahta acılması için 1.5 trilyon para yatırdı bilmeden konusma milletide yanlış yönlendirmeyin bu adamı her kes destekliyor samsunsporu cekemeyen i..e grup varya o cıkardı bu dedikoduları zaten

bu yorum facebooktaki samsunspor sayfalarından birinde var böyle bir şey doğru mu acaba?

erkutun akrabasıdır bu nıye dıyen lavk

berusa55

Samsunspor'umuz kongre yapıyor! Sözde Samsun'un online haber sitesi Haberexen'de tek kelime metin yok kongreyle ilgili. Aks Tv ve Klas Allah'a emanet. Helal olsun sizin yaptığınız televizyonculuğa. Aks tv! Çakırlar Korusunda Kadırga şenliği varmış; koş canlı yayına!!!  >:(

grkn55

ayhan keskinin 2. takımı trabzonmuş dün öle diyodu aks tv de

sercan5592

eger dogruysa tutu olsun o adam olmasın

grkn55

kendi azıyla söledi dün samsun konuşuyor programının konuğuydu "samsunda herkesin ilk takımı samsunspor olmalıdır ikinci takımı fener bjk g saray trabzon olabilir benm ikinci takımım trabzon" dedi

sercan5592

baksın dalgasına srfsız.. yeri yok Samsunspor ' da

erkutdem55

Alıntı yapılan: grkn55 - 30 July 2010, 17:44:28
kendi azıyla söledi dün samsun konuşuyor programının konuğuydu "samsunda herkesin ilk takımı samsunspor olmalıdır ikinci takımı fener bjk g saray trabzon olabilir benm ikinci takımım trabzon" dedi

Yuh a.k.,bu kadarı da fazla artık,tadı kaçtı.Böyle adam başkan olursa yazıklar olsun.İkinci takımının ......

berusa55

sercan5592