Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Hakkı Tomaç, 1990-91 sezonunda sanki Samsun'da taraftar grubu ve amigo kalmamış gibi Sakarya'dan para ile amigo Tombik diye birini getirtmişti. Tribünden bu kadar bihaber bir adam işte...

red_white

bugünkü gazetelerde yürüyüşle ilgili duyurular yer almış yinee .. İnşallah Allahın izniyle yararlı bir yürüyüş olur ve alnımızın akıyla çıkarız

Sonuna Kadar 55

başkentli samsunsporlular orada olacaktır...18.30 dsi önünde...

Dartagnan

Sizce kalabalik olacak mi?ins kalabalik olur cunku yuruyus icin sabirsizlaniyorum.

Sercan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 08 July 2010, 20:54:05
Sizce kalabalik olacak mi?ins kalabalik olur cunku yuruyus icin sabirsizlaniyorum.

Bence yürümeyelim koşalım kardeşim  ;D  ;D

AntZ

Acaba lise caddesinden değil de fenerium un olduğu sokaktan mı Gazi Caddesine inilse  :o

Belki gelmişken feneriumdan alışveriş yapmak isteyenler olur.  :)

King Of The North

Herkes formayla gelsin, ne mutlu bana ki ben de Samsundayım ve aranızda olacağım...18.30 da görüşmek üzere...

Burak

bizim site ahalisi koçyiğitin orada mı toplanacak???

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: dukeburak - 08 July 2010, 22:21:29
bizim site ahalisi koçyiğitin orada mı toplanacak???

evet, saat 18'de koçyiğit ticaretin orada buluşalım. Bilmeyenler için Uğur Mumcu parkının hemen üst tarafı... atkı ya da forma diye hatırlatmama lüzum yok sanırım...

berusa55

Baya bir kalabalık bekliyoruz açıkcası. İnşallah sel sağnak yağmur yağmaz tek korkum bu... Yarın kıyamet kopacak Samsun'da!

mimar55

allah cuma günü yardımcınız olsun arkadaşlar 
samsunda olsaydım orda olurdum coğunuzlada tanışma fırsatı bulurdum...

beşnumara

Alıntı yapılan: Dartagnan - 08 July 2010, 20:54:05
Eğer taraftar grupların hepsi maça giderken düşündüğü gibi düşünür ve hareket ederse 1000,2000 rakamı hiçbir şey değil bu organizasyon için.Ayrıca yarın inşaallah bu kadar kalabalığı görenlerden birileri gelip birader maç kaç kaç bitti veya kiminle oynuyoruz demez >:(

binikalamadım

germencisse

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 July 2010, 23:15:54
Eğer taraftar grupların hepsi maça giderken düşündüğü gibi düşünür ve hareket ederse 1000,2000 rakamı hiçbir şey değil bu organizasyon için.Ayrıca yarın inşaallah bu kadar kalabalığı görenlerden birileri gelip birader maç kaç kaç bitti veya kiminle oynuyoruz demez >:(

Derler derler bi maç çıkışı hiç unutmuyorum adam bana "kaç kaç" dedi..
"Dedim 0-0"  "hee kim yendi" dedi.. bizim insanımız bu tür şeylere duyarsız...

fatih55ankara