Samsunspor'un bu sene deplasmana gideceği stad

Başlatan Sadece Samsunspor, 30 May 2010, 22:46:50

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Resimleri görünce güleyimmi ağlayayımmı bilemedim. Şaka mı bu ya :)

furkan5534

ben fınal macı ıcın konu acmıstım.korkuorm bunlr gelck dıye demıstım.TAM FIYASKO TAM KEPAZELIK.. Allh cezanzı versn bu hallere düşürdünüz bizi... >:( >:( >:( >:( Alaçamsporun stadı bıle daha guzel  >:( >:(

furkan5534

Alıntı yapılan: selahattin55 - 31 May 2010, 13:19:47
özellikle bu stadı görmek için gideceğiz .hem böyle olduğu daha iyi bu adamlar samsuna gelince heycandan oynayamaz. ;D

bide kitlerler bize istanbulspor gibi 20 tl giriş  ;D ;D :D :D

germencisse

ee ne olmasını bekliyordunuz..tff 2.lig'den bank asya 1çligi ilk defa yükselen bir ekibini stadı tabii böyle olacak..bu arada alaycı karşılamayalım bu görüntüleri..böyle giderse 5 sene sonra maalesef sonumuz böyle olacak..daha halen iç transfer bitmemiş. 4 tane oyunucu serbest kalma pozisyonunda..hakkı tomaçın 300 milyara yakın alacağı var yakında federasyona gidecek..yzy kesinlikle yardım etmiyor..ee daha nolsun bir tek galip öztürkün adı var yerel basında..çok üzücü ama gerçek bunları düşünüp yazmak istemezdim ama tuttuğumuz gönül verdiğimiz takım kan ağlıyor..sonumuz hayır olsun bakalım

Burak

bizim yan saha daha iyidir bundan yuh bee

AntZ

AlıntıTRT'den 4 maç yayını planı
TRT 2010-2011 yılı Futbol Sezonu Bank Asya Birinci Lig Maçlarını da canlı yayınla izleyicilerine sunacak.Maçların Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi olmak üzere haftanın 4 günü oynanması planlanıyor. Bu amaçla 25 Mayıs 2010 Salı günü TRT Genel Müdürlüğünde Bank Asya 1. Ligi takımların yer aldığı bazı illerin Valileri ile bir toplantı yapıldı. Toplantıda yayınlara ilişkin görüş ve öneriler ile stadyumların fiziki durumların maç yayınlarına uygun hale getirilmesi hususları gibi konular görüşüldü.

Bu stad nasıl maç yayınına uygun hale gelir, gelir de maç yayınlanırsa diğer stadları neden inceleme gereği duyarlar bilmem!

Baskent_Samsunspor

bizim ruhusuzlara fazla bile adamları önce tebrik etmek lazım bizim avrupai stadımız varda ne oluyor içimizdeki irlandalılar olduğu sürece daha çok şeylere hayretle bakarız

silopilimuhsin

bu imkanlarıyla bankasya ya cıkan tavşanlıyı tebrik etmeliyiz  ligi bizim önümüzde bitirirlrse hiç şaşmayın yönetim bi zahmet o resimlere baksın

FK_SAMSUN

Ben bu takımın Samsunspor'u geçeceğini sanmıyorum. Çoğu takımdan 3-4 yiyerek tekrar eski yerine döner.

celebi

Alıntı yapılan: FK_Samsun - 01 June 2010, 18:05:01
Ben bu takımın Samsunspor'u geçeceğini sanmıyorum. Çoğu takımdan 3-4 yiyerek tekrar eski yerine döner.

silopilimuhsin

germencisse

Alıntı yapılan: silopili55 - 01 June 2010, 18:20:00
buca da aynıydı ama süper lige cıktı

Para para para...parayı bastınmı her şey olur..

Burak

buca izmir gibi büyük bir şehrin takımı bu ise bir ilçe takımı bucayla karşılaştırmak yanlış olur tahminim buca türkiye deki birçok şehirden daha büyüktür.

Gorkem

Ollivanders