Samsunspor'un bu sene deplasmana gideceği stad

Başlatan Sadece Samsunspor, 30 May 2010, 22:46:50

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

VALLA TAVŞANLI BELEDİYEYE KOCAMAN BİR HELAL OLSUN BENDEN..Bunca imkansızlıklarına karşın bizim düşmeketen son analrda kurtulduğumuz ligde mücadele etmeye hak kazandılar...

Ben  şu anda gururlu bir Samsunspor yöneticisi olsam asarım kendimi..Yazıklar olsun Yusuf ziya...Tavşanlı belediyesi kadar olamadın...  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

GurbetciFanatik

Bu maca bütün Samsunun önde gelen is adamlarina davet etmek lazim.
YZY , Uyanik , Galip Öztürk , samsun milletvekilleri   biletler taraftarlardan.
gelinde görün

erkutdem55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 31 May 2010, 09:55:53
Bu maca bütün Samsunun önde gelen is adamlarina davet etmek lazim.
YZY , Uyanik , Galip Öztürk , samsun milletvekilleri   biletler taraftarlardan.
gelinde görün

Çok rica ediyorum,bu tarz mesajlara Sn. İsmail UYANIK'ın adını koymayın.
Sn.UYANIK başka yerde,diğerleri bambaşka yerde.

YaşarDoğu

Tavşanlıyı tebrik etmek lazım.Adamlar koptu geldi o çekişmeden.Biz kendi halımıza yanalım.Ümit verip öpenler var.

İsa Turan 69 yapsana yapsana yapsana...

55Bafra55

2 sene önce Yülselme Grubunda sanırım Göztepe taraftarı olsa gerek zıplarken stadın çöktüğünü dile getirmişlerdi,tribünlerin bir kısımını tahtadan olduğunu o zaman öğrenmiştik.

Stadları yok ama Tavşanlı Belediyesi ve TKİ LİNYİT İşletmelerinin desteği var.
Keşke bizim de böylesine desteklerimiz olsa...

celebi

Grup İstanbul 55 arkadaşlarım kardeşlerim bu güzel stad için deplasman 4 saat 40 dakika civarında 255 km civarında  ;) :D

vanlioglu

geçen hafta okula çıkarken yolda tavşanlı linyit arabaları vardı hatta arkadaşa noluo bayram felan mı dedim sonradan öğrendim ki bank asyaya çıkmaya uğraşıolarmış : ) inş. bu kütahyanın da ilçesine deplasman yapmayız dedim ama korktuğum başıma geldi. Resimlerde gördüğümüz bunların stadıysa güzelmiş ben etrafı tel ile çevrili kum saha bekliodum : )

selahattin55

Alıntı yapılan: recep55 - 31 May 2010, 08:01:07
bizim halkalıda oynamış olduğumuz büyük sahanın tribünleride soyunma odalarıda bu stad müsvettesine bin basar >:(

o zaman tavşanlı maçlarını halkalıda yapsın.harbiden o ne öyle yav.biz birde bunlara yenilirsek rezilliğe bak.

selahattin55

özellikle bu stadı görmek için gideceğiz .hem böyle olduğu daha iyi bu adamlar samsuna gelince heycandan oynayamaz. ;D

erkutdem55

Alıntı yapılan: selahattin55 - 31 May 2010, 13:19:47
özellikle bu stadı görmek için gideceğiz .hem böyle olduğu daha iyi bu adamlar samsuna gelince heycandan oynayamaz. ;D

Samsuna gelince heyecandan oynayamamaları lazım ama ne hikmetse heyecandan ve stresten bizimkiler oynayamıyor.Saçtık puanları o yüzden bu sene içerde.Umarım seneye farklı olur.

babasamsunlu

selahattin55

Alıntı yapılan: celebi - 31 May 2010, 10:57:30
Grup İstanbul 55 arkadaşlarım kardeşlerim bu güzel stad için deplasman 4 saat 40 dakika civarında 255 km civarında  ;) :D

toparla grubunu koca reis çlebi .tavşanlı linyitli yi koyalım .bağırırız tavşanlı llityitliye koymassan yüzüme bakma sakın.

celebi

hazırla otobüsleri abi tavşanlıya koymaya gideceğiz TAVŞANLIYA KOYMAZSAAAAAN YÜZÜME BAKMA SAKIIIIIINNN ;) :)

alperen

bizi bu durumlara düşürenler utansın >:(  >:( lanet olsun nerelerden nereye >:(

Atakumlu

sagdan bak soldan bak alcaktan, yüksekten nereden bakarsan bak klupler hep bir yardım la bir yerlere geliyor...askerligimi kutahyada yaptıgım icin biliyorum tavsanlı daki madenlerden klube buyuk paralar akıyormus futbolcuların paraları, gelecek oyunculara paralar hep tavsanlıdaki madenlerden gelen paralar la oluyor...

tavsanlı kutahyanın ilcesi olmasına ragmen aralarında buyuk bi rekabet ve kavga ortamı var kutahyalılar tavsanlı halkını hic bir turlu sevmiyorlar gerek futbolda gerekse maddi konularda tavsanlının, kutahya merkezinden daha iyi bir yerde oldugunu biliyorum...