İlhan Ummak ve Okan Karabulut Federasyona Şikayet Ettiler

Başlatan babasamsunlu, 26 May 2010, 12:24:00

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

ilhanın suçu yok suç onu getirende samsunsporda oynayacak kalitede değil ben bedava oynatmam o adamı bunlar para verip almış

Gorkem

okan denilen .... sen kimsin sanki süper kalecilik yaptın da para istiyorsun *******

maraton

dayı bende şikayet edecem federasyona yönetimi,gençliğimi yedi bu ibneler diye,dilekçe örneği bekliyorum..

doðan

ULEEENNN gelde çıldırma ...
lan onun bunun öptüğü kaç kuruşluk top oynadın , hesapla yaz adisyonuna ödeyelim ... yok oynadında biz mi görmedik yada göremedikmi ... saysak biz alacaklı çıkarız ...
kahr ettin bizi be futboldan anlamaz hale geldik senin yüzündeen ...
haaa son olarak da o yumruğu münasip bi yerine sen sok ...
yorma bizi .... ummak istemezsin ben sokarsam .....çip...

brigand

orhan

BÖYLE ADAMLARA PARA VERİPTE TAKIMA ALANLARA YAZIKLAR OLSUNNNNNNNNN.ÇOK BİLMİŞ TAHSİN KOSİF KINA YAK

#BAFRALI#

edmontdante

Şu futbol işini anlamıyorum.Bir sözleşme yapacaksın,şu kadar paraya imza atacaksın.Eee tamam peki bu sözleşmenin para dışındaki diğer yönü ne oluyor.Okan bilmem ne?İlk yarı boyunca takımın içine edeceksin,gol pozisyonu yokken bile defalarca gol yiyeceksin,takımın kaderiyle böylesine oynayacaksın ama yine paranı kuruşuna kadar alacaksın.Bu nasıl bir dünya anlamıyorum.Keza İlhan UMMAK da aynı.Sezon boyunca yaptığı bir tane müspet iş yok.Dünyada  her işte alınan paranın karşılığında  sözleşmeye uygun olarak çıkartılan bir iş vardır.Ama futbolda bu yok.Bunun bir de diğer boyutu var tabiki.Madem ki işçin sözleşmenin gereğini yerine getiremiyor sen gereğini yaparsın.Bunu da beceremezsen adam ücretini bir şekilde alıyor işte