İlhan Ummak ve Okan Karabulut Federasyona Şikayet Ettiler

Başlatan babasamsunlu, 26 May 2010, 12:24:00

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Sınırları zorlamamak lazım resmi koyup beni tahrik ediyorsunuz :):)
Diyecek sözüm yok seni o hareketten sonra 1 dakika bile takımda tutmamak lazımdı adi *******.. Okana ne demeli,mamalak senin yüzünden ne puanlardan olduk defolun gidin..

babasamsunlu

Sayın samsuni ..Neden benim küfürlü mesajımı siliyorsunuz....Kınıyorum sizi...

LisandroLopez

Benimde ş......z adında kelimem başka bir kelimeye dönüştürüldü otomatik olarak :)
Bu adam o kelimenin daha ağırlarını haketmiyor mu ?

55cem55

bence ilhan içinde ödül töreni düzenlememiz gerekiyor ahmet şahin kadar haketti...bomba oyuncu sezon bitti faydası bitmedi

alperen

******* ilhan..hem top oynama saç baş yoldurt hem üstüne hareket çek..sonra bide para alamıyom diye şikayet et..YAVŞAK

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 May 2010, 16:34:54
Sayın samsuni ..Neden benim küfürlü mesajımı siliyorsunuz....Kınıyorum sizi...

kardeşim, o,r,s,p,u,ç,c,ğ gibi harfleri :) bir araya getirip, bir takım kelimeler üretmeye çalışıyorsun ama sitenin kuralları var, onun ne olduğunu herkes biliyor zaten, malumu ilama gerek yok :)

usare

Babasamsunlu'nun dediği gibi
İLHAAAAAAAAANNNNNNNNNNN!
SANA KIZMIYORUM
İLHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN!
Seni bu takıma topçu diye getirenin, taaaaa...

babasamsunlu

Bırakınız efenim bu politik konuşmaları..Biz ağız dolusu sövgülerimizi iletmek istiyoru bu adi heriflere.

Lütfen bırakınız gençliğin önünü kesmeyiniz... :( :( :( :( :( :P :P :P :P :P

Ertuğrul Sağlam

26 May 2010, 16:43:52 #23 Son düzenlenme: 26 May 2010, 16:48:33 6 Ertuðrul Saðlam
İş bilen Başkan ve yönetim bulamadığımız sürece ben bu tür olaylar ile daha çok karşılaşacağımızı düşünüyorum.

Geçen sezon başında 12-13 futbolcu transfer edip içlerinden sadece iki futbolcudan (Adem Alkaşi - Ahmet Şahin) verim alan bir yönetici topluluğu sanırım Samsunspor yönetimine has bir başarısızlık örneğidir. Eşi benzeride pek görülmemiştir.

Bu mağra adamını kim izleyip bulup getirdi ise bunun Samsunspor kulübüne verdiği maddi zararı onun üstlenmesi gerekli.

Bugün ödeyemediği 28 bin lira için Maliyeden 5 milyon ceza yiyecek yönetim, belki bugüne kadar bu evrim geçirmemiş maymuna en az 100 bin TL ödemiştir. Sonrada Galip Öztürkten para dilensinler....

Jnr.Serkan

sejoe

bu aqoçleri geldiklerinden beri doğru düzgün bi kere top oynadılar mı da para istiyolar >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( insanda biraz utanma olur lan

selahattin55

ne verdiler ne istiyorlar ki.bunlar orjinal o çocuğu.

babasamsunlu

Abi onlar verseler verseler bi g... verirlerdi sadece..Ne bekliyorduk ki zaten.. >:( >:( >:( >:( >:(

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 May 2010, 17:08:23
Abi onlar verseler verseler bi g... verirlerdi sadece..Ne bekliyorduk ki zaten.. >:( >:( >:( >:( >:(

Bunlar 3g.. li modeller, eskiden yoktu bunlardan.
İlhan ın o kolu zamanında bunlara fırsat verenlere ithaf olunur.
Bu karakterde birinin federasyona şikayet etmemesi şaşırtıcı olurdu. Bizi hiç şaşırtmadın İlhan.

kerem55

ooqqqoçççggggasglfhlpkkpdfbmmhkptrgmödfggh.........  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(