İlhan Ummak ve Okan Karabulut Federasyona Şikayet Ettiler

Başlatan babasamsunlu, 26 May 2010, 12:24:00

« önceki - sonraki »

germencisse

İşte bu tip topçuların neden bir yerlere gelemediği belli oluyor..ve bu tip topçularda her zaman başa bela olmuştur..ee boşa dememişler "ucuz etin yahnisi yenmez" diye..

YaşarDoğu

26 May 2010, 18:31:07 #31 Son düzenlenme: 26 May 2010, 21:21:04 YaþarDoðu
Şimdi bu yavşağı Çanakkale de savunanlar çıkmış , işi acitasyona dökerek yapmayın etmeyin , çocugu hasta , kafası çocuğunda diyerek bizleri vicdan azabı içine sokmak istemişlerdi.İlhan ı savunanlar şimdi çıksın da yine savunsun bu adamı?Bu adamın Çanakkalede de savunulacak ne yaptığını söyleyin ayrıca...

Aynı şey kaleci okan içinde yapılmış , Okanın ağlamaklı fotoları gazetelerde gösterilmişti.Şimdi nasıl fotosunu koyacakasınız acaba?

O zaman söyledim yine söylüyorum.Adamı kadroya alan , ilk onbirde oyuna çıkaran en baştada goril gibi g.tü olan bu adamı getirenlerin Allah belasını versin.

Kimliğinde Samsunpor yazıyormuş , yazmasın kardeşim , böyle adamları kulübe zarar olarak getiren adamın ben Samsunsporluluğuna da inanmıyorum.

furkan5534

Sen hak ettin mi ki o parayı kitapsız.. bi . . . . yaptıgın yok... O kolun ustune otur emi >:( >:( >:(  diğer gerizekalıda okan.Allahın ampülü geleni gideni içine aldı... >:( >:( adi  heriflerrrr.dövuceksın bunları  >:(

Recep

agoç o kolu feribota gelseydin senin koca gtüne sokacaktım ama senin erkekliğin orta sahadan oluyor agoç >:( >:(

samsunmania

26 May 2010, 23:17:16 #34 Son düzenlenme: 26 May 2010, 23:21:02 samsunmania55
Alıntı yapılan: recep55 - 26 May 2010, 23:15:17
agoç o kolu feribota gelseydin senin koca gtüne sokacaktım ama senin erkekliğin orta sahadan oluyor agoç >:( >:(

agoç ;D ;D süpersin baba. Kodlama sanatına hayran kaldım.

Bu heriflere küfür etsen küfürlere yazık. Hak eden hak ettiğini bulsun inşallah.

YaşarDoğu

agoç literatüre girsin ondan önce İlhan ile Okan a girsin diyenler  ;D ;D ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Kavak yöresine has bir deyiş mi acaba bu agoç? Recep bey, bizi aydınlatır mısınız acaba? Tşkler, sevgiler :)

AntZ

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 26 May 2010, 18:31:07
Şimdi bu yavşağı Çanakkale de savunanlar çıkmış , işi acitasyona dökerek yapmayın etmeyin , çocugu hasta , kafası çocuğunda diyerek bizleri vicdan azabı içine sokmak istemişlerdi.İlhan ı savunanlar şimdi çıksın da yine savunsun bu adamı?Bu adamın Çanakkalede de savunulacak ne yaptığını söyleyin ayrıca...

Savunanlardan değildik ama yine ona benzemediğimizden, içimizde biraz insanlık olduğundan mıdır nedir, bu akli dengesi bozuklluğu çocuğunun hastalığından dolayı bir seferlik buna bağlayabiliriz diyenlerdendim, yanılmışım, adamın gerçekten akli dengesi bozukmuş.  >:(

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 26 May 2010, 23:37:54
Kavak yöresine has bir deyiş mi acaba bu agoç? Recep bey, bizi aydınlatır mısınız acaba? Tşkler, sevgiler :)
sitenin ahlakı bozulur açılımını yaparsam RTÜK kapatır sizi
a.g.o.ç  :D :D

mehmet yılmaz

Recep bey ben bunu
Acayip
Görgülü
Ortam
Çocuğu
olarak açtım, yanılıyor muyum acaba? Tşk.ler, sevgiler :) :)

erdem

vay ananı avradını soyunu sopunu nuhun ankara..oha şok oldum ya.ne yapmışlar da para istiyo kötoşlar.

YaşarDoğu

Acayip değilde Aşırı diye biliyorum ben o açılımı :)

gozgoz yýlmaz

Agoç, bence zangoç gibi birşey... Sonuçta İlhan Yumak denen vatandaş acayip derecede zangoça benziyor.

Okan Karabatak için ilkokul fişi yazmıştık zaten
Okan topu tut
Tut Okan Tut

Okan ile Kova arasındaki iki farkı bulunuz
1- N
2- V
diğer hepsi aynı...  ;D

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 26 May 2010, 23:51:39
Recep bey ben bunu
Acayip
Görgülü
Ortam
Çocuğu
olarak açtım, yanılıyor muyum acaba? Tşk.ler, sevgiler :) :)
açılım açılım diyorlar ama ben bu kelimeleri açmıyacam çünkü çok ayıp şeyler teşkkürler svgiler

34_55

beyler bu ******* ilhanı takıma tahsin kosif beyefendisi aldırmıştı bizim CAN ULUNUMUZU yedirtmek için kına yaksın tahsin şimdi o kolda bizahmet tahsine girsinnnn....