2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Celil gelsin ya belki hapse girdikten sonra yaptigi papazliklara tovbe edip akillanmistir  :)

Lusage

Alıntı yapılan: Erdinc - 24 August 2010, 17:22:24
az sakin be usta daha ortada bişey yok :)

Bu ******* değilmiydi Kerem ve Mehmet Polat ile bizi satan!! Bu koçun isminin bile geçmemesi gerekirken şimdi dilden dile dolanması bile birşeydir kardeşim.

Allahtan Halk yazmış.. haber olsaydı onada sallardım. Açlık vurdu delledim.  :-[

sunbeam

24 August 2010, 17:28:50 #3422 Son düzenlenme: 24 August 2010, 17:33:15 sunbeam
Celil'in gelmesini aslinda isterim, en kötü ihtimal son 20 dakika girip etkili olabilir, ama sonra yine bizi sikayet falan eder, transfer mransferde yapamayiz. Bence artik biraksin ve Samsun'a baska türlü katki saglasin. Ama bu seferde Yeni Malatya'ya falan imza atarsa sasirmam.

Tolga zaten 6 ayda bir takim degistiriyor anasini satim. Bence su Quartey meselesi cözülürse daha savunmaya adam lazim degil.

Hocamiz cok iyi, takim iyi hazirlanmis, daha ilk haftadan güzel futbol oynadik. Bence bu kadro yeterli. Cok da dolmasin kadro. Sonra yine paralarini veremeyip ugrasirsin. Bu sene ne yapip ne edip cikacagiz insallah.

Ahmet
Adem
Kenan (Quartey)
Ersin
Alpaslan
Turgay
Murat
Hakan
Zenke
Agbetu
Cenk

Normal sartlarda sampiyonluk degilse bile en azindan ilk 6 garanti bu takimla.

Kaya

Daha önce kaleci Şenol ile de ciddi ciddi görüşülmüş taraftarın tepkisi sonucu vazgeçilmişti.Tolga Doğantez içinde aynısı olur taraftarın istemediği bir ismi takıma transfer edemezler,ettirmeyiiiz..

orhan

TOLGAYI ALMAK BU TAKIMIN PARASINI SOKAĞA ATMAK DEMEKTİR.ONUN YAPTIĞINI KENAN VE ERSİN ÇOK DAHA İYİ YAPAR ONLARIN DA MORELİNİ BOZMAYALIM.ALINACAKSA ADAM GİBİ GELECEK VADEDEN BİRİ ALINSIN YOKSA TOLGA GİBİ ADAMLARI ALMAYA NE GEREK VAR.YOKSA TOLGA KENDİNİ PAZARLAMAK İÇİN GAZETECİLERİMİ KULLANIYOR.

orhan

BİRİSİ ÇIKSIN BU HABERİ YALANLASIN BU TRANSFERLERE TOLGA  YAKIŞMAZ BİR ÇUVAL İNCİRİ MAHVETMEYİN

silopilimuhsin

manisa ya verdiğimiz bir futbolcu vardı rafael o şimdi nerde acaba keşke o gelseydi

AntZ

Alıntı yapılan: silopili55 - 24 August 2010, 22:27:59
manisa ya verdiğimiz bir futbolcu vardı rafael o şimdi nerde acaba keşke o gelseydi

27 yaşında şimdi o, teknik olarak imkansız yani  ;)

minci

arkadaşlar Tolga olayı imkansız. böyle bir transfer olabilirmi. Yönetim kendi ayağına sıkmış olur. İnanmayın böyle haberlere. :( :(

brigand

tolga işi olmasın. hiçbir yararı olacağını sanmıyoum bu takıma.kenan dan bir farkını göstersinler bana

havzalı55

celebi

sadece bir söylentidir ciddiye almayın artkadaşlar

alperen

Tolga'ya ihtiyacımız yok ve Tolga alınmazda zaten.çelebi abinin dediği gibi sadece söylentidir...

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: silopili55 - 24 August 2010, 22:27:59

Rafael Marquez 2 sene önce iyi paraya manisaspordan geri Brezilyaya gitti.

AntZ

25 August 2010, 00:32:03 #3434 Son düzenlenme: 25 August 2010, 00:35:33 Ant55
Geçmiş olsun Tolga Doğantez Diyarbakır la anlaşmış