2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

isyan

Vaaaybe Zalayeta  >:( Adamlar ne takim kurdular ama ne yazikki Kayseri Sehir takimi degil bizi Stad´i her macta doldururduk

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 24 August 2010, 02:04:03
Buldum Can Ulun'u... Yeni Malatyaspor'la anlaşmış. Yeni Malatya, sanırım eski adı Malatya Belediye idi, borcu olan takımı bıraktılar ve isim değiştirdiler. İyi bir kadro kurmuşlar bu arada. Renklerini de sarı-siyah olarak değiştirmişler.

eskisi bozuldu yenisini aldık  ;D ;D ;D ;D ;D

selahattin55

Ertuğrul Sağlam

Jonathan ile pürüzler tamamen ortadan kaldırılmış bugün veya yarın Samsuns'da olması bekleniyormuş. (Kaçıncı yazışımız) ve Tolga Doğantez'de gündemdeymiş...
Halk

mehmet yılmaz

Quartey iyice yılan hikayesine dönmüştü ama gelir inşallah...

Bu arada bu Tolga Doğantez, düştüğümüz sezon ki Malatya maçını Kerem İnan ve Mehmet Polat denen yaratıklarla birlikte satmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa; iki yıl önceki Manisa maçında bunu protesto etmedik mi biz? :o

55(tuncay)55

oguz üstünel kim sitede ilkadım bldye spor dan transfer edilmiş görünüyor

Sol Açık

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 24 August 2010, 16:07:12
Jonathan ile pürüzler tamamen ortadan kaldırılmış bugün veya yarın Samsuns'da olması bekleniyormuş. (Kaçıncı yazışımız) ve Tolga Doğantez'de gündemdeymiş...
Halk

Ben de "şu Jonathan meselesi ne oldu?" diye sormak üzere siteye girmiştim, haber için sağol.

Umarım gerçekten transferi bitirmişlerdir, çünkü oynadığımız ilk maç savunmanın ortasına takviye gerektiğini gösterdi bence. Kimi arkadaşlar, bu savunma deplasmanlarda başımıza dert olur dese de, ben bu savunmanın özellikle iç saha maçlarında dert olacağını düşünüyorum...

berusa55

Tolga mı? Ne işi var onun Samsunspor'umuzda! Bu arada Jonathan işi yalan; kaçıncı baskı bu!

Sol Açık

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 24 August 2010, 16:16:00

Önceki sayfalarda Oğuz ile ilgili bilgiler var. 230-231'de birşeyler bulabilirsin (daha önce de sanırım vardı ama, onları bulamadım)...

berusa55

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 24 August 2010, 16:16:00

Alıntı yapılan: Ant55 - 20 August 2010, 22:02:47
İlkadım Belediye'den Oğuz Üstünel'e de lisans çıkarılmış bu arada.

Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri    :    SAMSUN
Doğum Tarihi    :    10 Şubat 1989
Uyruk    :    TC
Futbolcu Temsilcisi    :    
Lisans Bilgileri
Lisans No    : 1011090
Kulüp    : SAMSUNSPOR
Sözleşme Başlangıç T.    : 18 Ağustos 2010
Sözleşme Bitiş T.    : 31 Mayıs 2013

Jnr.Serkan

24 August 2010, 16:51:08 #3415 Son düzenlenme: 24 August 2010, 16:59:11 Tuareg55
Tolga Doğantezin ismi ciddi ciddi geçiyorsa yazıklar olsun.2 sene önce 1-0 yendiğimiz maçta protesto edilen top ayağına geldiğinde ıslıklanan ve 35 yaşından büyük olan kaşarlaşmış diye tabir edilen bir futbolcuyu düşünüyorsa yönetim yaptığı onca transfer boşa gitcek.2000 yılındaki samsunspor oluyoruz bu gidişle.Cenki biz istedik ama celil,tolga bunlar nedir ya.Oldu olacak Serkan aykut forvete gelsin celil ortalasın cenk indirsin serkan vursun.Defanstada tolga kenan ohh.sol bekede sinan demircioğlunu alırlar.sağ açığada futbolu bırakmadıysa müslüm canı alsınlar  >:(

2010-2011 Samsunspor      >:( >:(

Ahmet Şahin

Müslümcan    Kenan   Tolga      Ali Akdeniz.

Hakan B.       Evren

Tamer Tuna

Cenk                                    Celil

Serkan Aykut   

55(tuncay)55

Ya kim gelirse gelsin ama artik cikalim su lanet ligden cikmak icin gec Bile kaldik >:(

LisandroLopez

Kim gelirse gelsin diye bişiy yok Tolga Doğantez'in bu takımda işi yok !
Celil'e bir jübile yapılabilir tercih meselesi..

Lusage

Konyaspor Görkem Görk'ü takımdan yollamak isterken Siz gidin Tolga Doğantez'i alın.... Size onun gibi topçu yakışır!

Gerizekalılar topluluğu....

sadece55

Alıntı yapılan: Lusage - 24 August 2010, 17:20:05
Konyaspor Görkem Görk'ü takımdan yollamak isterken Siz gidin Tolga Doğantez'i alın.... Size onun gibi topçu yakışır!

Gerizekalılar topluluğu....

az sakin be usta daha ortada bişey yok :)