2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Lusage

Mart yada Nisan ayı tam hatırlamıyorum ama bir ortamda Eren'in babasının muhabbetine kulak kesilmiştim. Eren'i geçen sene Hem Fenerbahçe Hem Galatasaray istemiş. Babasıyla görüşmüşler ama ne babası ne yönetim Eren'in başka takıma gitmesini istememiş. Hatta yönetim gelecekte kaleyi ona devretmeyi düşünüyoruz. Bizim için önemli bir isim demiş. Ama şimdi görüyoruz ki Beşiktaş'a peşkeş çekmişler. Ne değişti bilmiyorum ama genç bir değerimizi daha maalesef kaybettik. Yolu açık olsun.

sunbeam

14 August 2010, 23:45:13 #3136 Son düzenlenme: 14 August 2010, 23:47:36 sunbeam
Alıntı yapılan: celebi - 14 August 2010, 17:24:12
giyse ne olur orada kaleye alacklarmı o arkadaşı acaba bilemiyorum

Evet ya. Milan Stepanov bile heryerde 55 numarali formayi seciyor. Hemde Samsunlu Ramazan Sal'in elinden almis bu numarayi ;), ama bizim Turgut söz verdigi halde giymiyor.

lucarelli

Samsunsporda iken 55 numara top oynamadıktan sonra Ankaragücünde giyeceği forma numarası beni zerre kadar ilgilendirmiyor hatta 55 numarayı tüm takımlarda hak edenlerin giymesi yanlısıyım.

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsuni - 14 August 2010, 18:46:06
Valla ben Burhan ya da Hakan Akman kadar olmadığı kanısınayım, kıyaslamam bile... Dua edelim de Savaş form tusun, kendni bulsun. Savaş kötü bir forvet değil bence.

Aynı fikirdeyim. Gol becerisindeki eksiklikleri bir yana, pozisyona girebilen ve şutları iyi bir oyuncu. Çok pozisyona giren adam, biraz da şansı yaver giderse çok atar... :)
Ayrıca ben bizim takımda "pivot" santrafordan ziyade, Savaş gibi hareketli, kaleye direkt inmeye çalışan bir forvetin daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Burak

ben geçen sene tesadüfen yunus hocayla konuştuğumda savaşı pek beğenmiyordu bize topu ilk aldığında ayağında tutabilen hatta aldığında hamle yapabilecek bir forvet gerektiğini söylemişti savaşın bu özelliği olmadığı hocanın oktayı da o yüzden santraforda denediğini (sanırım konya maçıydı) söylemişti turgutu da denemiş göbekte idmanlarda herhalde. belki gol atmaktan ziyade başka özellikleri için ibrahim ülüm e güveniyorlardır bilmiyorum?

55(tuncay)55

bence bir forvet alınsa çok süper olacaktı ama alınmasada çok kötü olmaz çünkü kaleci defans orta saha süper bunlarda sorun olmadıgı sürece çok kötü olmaz illaki biri gol atar 

SerhaT55

Bu akşam geliyor

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, bir süredir gündemlerinde olan Ganalı stoper Jonathan Quartey'in gelişinin vize işlemleri nedeniyle bu akşama sarktığını belirtti.Kırmızı-Beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, bir süredir gündemlerinde olan Ganalı stoper Jonathan Quartey'in gecikmesi hakkında bilgi verdi. Fransa'nın Nice kulübünde oynayan Jonathan'ın iki gün önce Samsun'da olmasını beklediklerini ifade eden Çakır, "Jonathan'ın vize işlemlerinde yaşanan aksaklık nedeniyle gelişi gecikti. Her hangi bir aksilik olmaması durumunda milli futbolcu bu akşam Samsun'a gelecek" dedi.

Lusage

Ersin - Kemal - Turgay - Can Özgür - Kenan - Oğuzhan

birde bu yabancı. Kenan ya da Can'a yol verirlerse hiç şaşırmam.

berusa55

Ryan Giggs ve Jonathan Quartey karşı karşıya ve biz bu adamı aldık! mı?  :-\

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 August 2010, 17:41:18
Ryan Giggs ve Jonathan Quartey karşı karşıya ve biz bu adamı aldık! mı?  :-\

Direkt tribündergi ye koydum, gören rakipler psikolojik olarak yıkılsın  :D
http://tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=65115&p=3309689#p3309689

55Melek55

kenan haybiye kadroda yillardan belli dan dun topcu...ayak pas yok...artik yalandir fordcu gibi oyniyor...

canda cok sakat onada yol vermek lazim...

kalptenþimþek

erkutdem55

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 August 2010, 17:41:18
Ryan Giggs ve Jonathan Quartey karşı karşıya ve biz bu adamı aldık! mı?  :-\

Quartey çalımı basmış Giggs'e gidiyor sanki.Akhisarı harcar artık :)

celebi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 16 August 2010, 00:44:13
akhisar maçına yetişecek mi

hayırdır birader? Yetişirse gelecek misin?  :P

Çelebi hariç diğer merak edenler için cevap vereyim, ::) pazartesi yani bugün Samsun'da olması bekleniyormuş.