2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

maviay55

transferler nokta transferler bi tek bitirici forvet kaldı  >l< >l<

kale5501

AntZ

Alıntı yapılan: kale5501 - 14 August 2010, 16:09:30
ersinimiz varya forveti ne yappacagız

Onu düşündükte Ersin'i forvet oynatınca stoperimiz eksik kalıyor.  :)

eLLis

AlıntıİŞTE YENİ KARTAL EREN
Beşiktaş'ın Emre ve Özgür karşılığı Samsunspor'dan transfer ettiği 17 yaşındaki genç file bekçisi Eren Yılmaz, futbol yaşamını ve Beşiktaş'a transferini sadece Gazeteniz Halk'a anlattı
13 Ağustos 2010 Cuma 14:17

TAKTIM VE BIRAKMADIM
Kırmızı-Bayazlı kulübün alt yapısından yetişip, geleceğin yıldız adaylarından birisi olarak gösterilen ve mahalle arasından önceki gün aniden Beşiktaş'a transfer olarak, herkesi şaşırtan 17 yaşındaki milli kaleci Eren Yılmaz, gazeteniz Halk'ın spor muhabiri Ersin Demir'e hayatıyla ilgili şunları anlattı:

ANTRENÖRSÜZ MİLLİ TAKIMA
"Futbol hayatıma 2000-2001 sezonunda Samsunspor'da başladım. İlk zamanlarda sağ bek oynuyordum. Yaz okulunda kalecimiz yoktu, bizde sırayla kaleye geçiyorduk. Eldiven sırası bana geldiğinde taktım ve daha da bırakmadım. 3 yıldır takımda kaleci antrenörümüz yoktu. Bu şartlara rağmen çok çalıştım ve kaleci antrenörü olmadan 2 kere Milli takıma çağırıldım. Şimdi ise 2 profesyonel oyuncu karşılığında takas olarak Beşiktaş'a transfer oldum. Bu gerçekten gurur verici. Dünya çapında bir kulüpte oynamak her yiğidin harcı değil. Kendime güveniyorum, Beşiktaş'ta kaptanlığa kadar yükseleceğim."

İDOLÜM CASİLLAS
"İlk olarak geçen sene gittiğim Beşiktaş altyapı seçmelerinde beğenilmiştim. Ancak o zaman transfer gerçekleşmemişti. Bugüne nasipmiş. Şimdi ise Beşiktaş Spor Kulübünün kalecisiyim. Sevdalısı olduğum siyah-beyazlı formayı giyeceğim için çok mutlu ve heyecanlıyım. Yeni formamı giyebilmek için sabırsızlanıyorum.
Beşiktaş'ta Q7'yi çok beğeniyorum. Onunla aynı sahada olacağım. Kaleci idolüm ise Dünya'nın en iyisi olan İker Casillas. Türkiye'de ise Hakan Arıkan. Onlar gibi büyük futbolcu olabilmek için elimden gelen herşeyi yapacağım."

HERKESE TEŞEKKÜRLER
"Bu günlere gelebilmek için en büyük desteği ailemden aldım. Ailemden, özellikle de babamdan çok büyük destek alarak bu günlere kadar geldim, onlara çok teşekkür ediyorum. Bana en büyük desteği veren Orhan Anıl hocama, A takım kaleci antrenörümüz Yunus Şenocak hocama ve antremanlarda çok eğlenceli vakitler geçirdiğim, çok sevdiğim Ali Bilgici hocama çok teşekkür ederim. Onları ve eski takım arkadaşlarımı çok özleyeceğim. Ayrıca transferimde kolaylık sağlayan Samsunspor Yönetimine de çok teşekkür ederim."

Halk Gazetesi

Ertuğrul Sağlam

Kulübü aradım şimdi Jonathan (Cenıtın) dan ses seda yokmuş henüz....

SerhaT55

Eski kalecilerimizden Cengiz Biçer yni takımı mersinde 55 numarasını almış...
İşde adam gibi adam turgut gıycem dedi giymedi.

celebi

giyse ne olur orada kaleye alacklarmı o arkadaşı acaba bilemiyorum

furkan5534

kaleci eren yılmaz madem bukadar ıyı kalecıydı neden bızım maclarda cıkmadı nıe Allahn kovalarını transfer ettıler ahmet sahınden once.ınsallah eren basarılı olur bjk de

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Serhat - 14 August 2010, 17:01:42
Eski kalecilerimizden Cengiz Biçer yni takımı mersinde 55 numarasını almış...
İşde adam gibi adam turgut gıycem dedi giymedi.

Kiminin parasi kiminin duasi  :D

mehmet yılmaz

Öğrendiğim kadarıyla Jonathan Quadrey pazartesi Samsun'da olacakmış, bir sorun yokmuş.

sadece55

Abi Santrafor almayı düşünüyolarmı yoksa transferi kapatacaklarmı?

mehmet yılmaz

Bildiğim kadarıyla düşünmüyorlar maalesef... İbrahim Ülüm'e güveniyorlar.

sadece55

vay anasını ya adam tamamen kapalı kutu yine çekeceğimiz var desenize ah şu Seyhmuz alınabilseydi bizi uçururdu...

mehmet yılmaz

Valla ben Burhan ya da Hakan Akman kadar olmadığı kanısınayım, kıyaslamam bile... Dua edelim de Savaş form tusun, kendni bulsun. Savaş kötü bir forvet değil bence.

ahmetsefa55

eyvaah işimiz savaşa kaldıysa yandık desenıze  :(