2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Recep

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 01 August 2010, 15:15:18
sasa yunusoglu ne durumda`?

erkut baba bi santrafr alsana..aglarini delen..pivot söyle 195 cm
erkut baba derken?

erkutdem55

Alıntı yapılan: recep55 - 01 August 2010, 22:38:58
erkut baba derken?

Bu aralar kulaklarım çok çınlıyor,hayırdır inşallah  :D

Recep

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 01 August 2010, 22:46:44
Bu aralar kulaklarım çok çınlıyor,hayırdır inşallah  :D
hee senden mi bahsediliyordu bende i.erkut tan bahsediliyor zannetmiştim :D :D

radikal-fma

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 01 August 2010, 21:15:03
osman bozkurtu önermisdim  sv viennadan mayis ayinda..karisyakayla anlasmis..tam aradimiz santrafordu
yahu bizi dinleyen mi var biz ne dersek diyelim yönetim bildiğini okuyor dün eski futbolcumuz İsmet Taşdemir'le muhabbet ettim 4 sene önce yönetime para önemli değil beni alın faydam olur demiş hemde bir kaç arkadaşıyla ipleyen olmamış o günleri çok özlüyor ayrıca ekleyeyim samsunlu olmamısına rağmen takımı samsunluların çalıştırması grektiğini söyledi bu işi İmdat yapar diyor. Agbetuyu aldığımızı söyledim çok iyi olmuş dedi. kendisi futbolu bu sene bırakmış Sivasspor'da mesut bakkal'ın yardımcılığını yapacakmış 

55Melek55

radikal

evet naklisin onlar bildini okudun icin bank asyada 5 senemiz

55Melek55

Burak

gurbetçi MURAT EREN ( WESTERLO ) , CİHAN KAPLAN , EMRE İNCEMOLLAOĞLU ( BEŞİKTAŞ A2) varmı bu futbolcularla ilgili bilgisi olan kamptalarmış

mehmet yılmaz

Anıl Taşdemir ile ilgili çok olumlu referanslar geliyor kamptan. İnşalah iyi çıkar ama ben halen iyi bir GOLCÜ alınması taraftarıyım, İbrahim Üllümle falan gitmez koca sezon.

babasamsunlu

Golcü dediğin şöyle duruşuyla bi ürkütecek rakibi.
Ayağına topu aldığında ayağa kaldıracak tribünleri.
Golcü dediğin duracağı yeri bilecek..
Golcü dediğin eşittir Cenk :D :D :D

SerhaT55

hani saşa,udoh,obama noldu bunlar yalan habermıydı yada doruyduda yalan mı oldu

Kodalak

az daha sabır gelecekler var 3 tane kesin  4 de olabilirmiş,1 tanesi yıldız bir futbolcu olacakmış oda forvete gerisi genç ama gelecek vaad eden (murat gibi)
hadi hayırlısı

sercan5592

babasamsunlu

Valla bu sene yapılan işlerden sonra umutlanmamk elde değil..Çünkü gerçekten iyi takım olduk..Çok iyi takım olabilmek içinse en az 1 stoper 1 bek 1 iyi forvet yeterli olacaktır..Umarım herşey iyi olur..

Kodalak

özkan

Transfer için az daha sabır.bugun sözleşmeler gelecek hafta içindede gelişmeler olacak.sadee sabır.öyle gazetelerdeki 15 günlük bayat haberlere inanmayın ayrıca.