2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

sunbeam

Fatih Yigitusagi Türkiyemspor Berlin'le anlasmis, yani almamisiz.

Savunma icin aslinda Emre Balak geri gelse cok iyi olurdu. Oraya buraya kiralanacagina bize gelseydi. Hem Hacettepe zaten düstü herhalde artik orada oynamaz. Su anda Genclerde durumu ne acaba? Onu takimda düsündüklerini sanmiyorum.

Burak

Alıntı yapılan: germencisse - 31 July 2010, 18:47:30
formalari elestirdik ama fena degilmis aslinda. :-\

dizayn da çok sıkıntı yok mesele kalite de

jean

maclar baslamadan halletseydik iyi olacakti adanadan takip etmeye calisiyorum umarim sevindirici gelismeler olur

beşnumara

2 defans 2 forvet ve 1 orta saha daha transfer edileceğini düşünüyorum ;) :-*

beşnumara

Alıntı yapılan: jean - 01 August 2010, 00:42:33
maclar baslamadan halletseydik iyi olacakti adanadan takip etmeye calisiyorum umarim sevindirici gelismeler olur
la jean adanadasın beni bulmadın haaa  1dk!!! :(

berusa55

01 August 2010, 02:35:33 #2735 Son düzenlenme: 01 August 2010, 02:37:44 berusa55
Alıntı yapılan: beşnumara - 01 August 2010, 02:30:58
2 defans 2 forvet ve 1 orta saha daha transfer edileceğini düşünüyorum ;) :-*

Emin misin Fatih'ciğim?  En az beş transfer daha mı? :-\

beşnumara

01 August 2010, 02:38:52 #2736 Son düzenlenme: 01 August 2010, 02:41:01 beþnumara
Emin değilim sadece edileceğini düşünüyorum dedim ki transfer sezonunun bitimine daha 1 ay var abi.Bekleyelim görelim ;)
orta sahaya tek bir kişi kaldı.Madem ki bu yçnetim o kadar kişnin desteğini aldı o transferi de gerçekleştirir nasıl olsa işin içinde bakan var federasyon var para var.hallolur o da İNŞAALLAH tabii :)

berusa55

Dortmuntlu Cihan kampta
[ 01.08.2010 ]

Samsunspor, Borussia Dortmunt kulübünün rezerv takımında forma giyen savunma oyuncusu Cihan Kaplan'ı Kartepe kampına getirdi. Savunmanın sağında ve solunda oynayabilen Cihan'la önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanması bekleniyor.

Kaynak

55Melek55

sasa yunusoglu ne durumda`?

erkut baba bi santrafr alsana..aglarini delen..pivot söyle 195 cm

**KaR6**

oktay ilk geldiğinde daha hiç izlememişken onun hakkında iyi referans veren bir tanıdıgım vardı, nitekim dedikleri dogru da cıkmıstı.. şimdi ise Mustafa Gürel Hakkında çok iyi ve olumlu konusuyor.. oynarsa ilk 11 şaşırmayın diyor.. bakalım ne olacak bu sefer..

celebi

55Melek55

osman bozkurtu önermisdim  sv viennadan mayis ayinda..karisyakayla anlasmis..tam aradimiz santrafordu

beşnumara

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 01 August 2010, 21:15:03
osman bozkurtu önermisdim  sv viennadan mayis ayinda..karisyakayla anlasmis..tam aradimiz santrafordu
osman bozkurtu öneren playmaker değilmiydi veya her ikisi de aynı kişi mi? playmaker atıldı siteden bildiğim kadarıyla

55Melek55

playmaker benim ikiz kardesim evet atildi

celebi

sende atılsan demekk i bir başka birirsi gelip onlar benim üçüzümdü diyeceksin sanırım :D