2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: maviay55 - 28 July 2010, 09:54:26
şu almanyadan fatihi alsaydık forvet tamam olurdu anlaşılamadı sanırım?  1dk!!!

O iş olmadı.Samsuna geldi,görüşüldü ama anlaşılamadı.

Kodalak

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 28 July 2010, 09:50:26
Zenke dün Sakarya'da imzalamş sözleşmeyi.Sakarya'da noterde Zenke kendisini resmen Samsunsporlu yapan imzayı attı yazıyor gazetede.Bence imza ve lisans problemi yaşanmayacak bu sene.

NEDEN BU AKDAR GEÇ RESMİ SÖZLEŞMELER İMZALNIYOR BİLMİYORUM..AMA FEDERASYONDAN ÇIKAN LİSANLARI GÖRMEDİM DAHA..UMARIM SIKINTI OLMAZ AMA LİSANSLAR NERDEEEEE

veis

esasında tek sıkıntı bu transferleri erkut tutunun yapması.şayet seçimleri kaybederse bu adamlar gidermi yeni yönetim bunlarla anlaşma zemini ararmı bu büyük sorun.erkut tutu başkan olursa hemen akabinde bu adamlara gövde gösterisi yapar şekilde imza töreni düzenler bundan hiç şüphem yok.

babasamsunlu

Bende aynı endişeleri taşıyorum o yüzden federasyondan çıkarılmış lisansları görmeden sevinemiyorum..

veis

seçimi kaybederim düşüncesi taşıyorsa banane der çekilip gider.ama ben onun yerinde olsam bu adamlara imzaları bastırıp seçimlerde bir adım öne geçerdim ama nasıl bir seçim  politikasına sahip anlamadım.

Kodalak

babasamsunlu

Adam hiç bir şeye sahip değil ki herhangi bir politikaya sahip olsun.godumun açı...  >:( >:( >:( >:(

Burak

bugünde florent obama obama yazıyor gazete de udohta kampa katılacakmış sasa'nın kardeşi hapse girmiş ondan bir iki gün izin istemiş obamayı nasıl alacağız anlamadım ama?

Kodalak

şasa türk cumhuriyetinden olduğu için yabancı statüsünde değil benim bildiğim

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 July 2010, 10:00:43
NEDEN BU AKDAR GEÇ RESMİ SÖZLEŞMELER İMZALNIYOR BİLMİYORUM..AMA FEDERASYONDAN ÇIKAN LİSANLARI GÖRMEDİM DAHA..UMARIM SIKINTI OLMAZ AMA LİSANSLAR NERDEEEEE

Sürekli ortalığı velveleye veriyosun.Sanki lisanslar çıkmazsa mutlu olacaksın gibi bir ruh hali içindesin.Mesela neden büyük harfle yazdın anlamadım,sadece Zenke imzalamış gazetede yazıyor yazdım.Onu da mı yazmayalım yani!!!!Ya da allah kahretsin imza atmış mı demeliydim!!!!

babasamsunlu

La sana burdan beri bi uçarım büyüğü küçüğü görürüsün..Bi sen seviyorsun Samsunsporu..Ben zaten 5 takımlıyım..O yüzden çok seviniyorum Samsunsporun bu haline..Hırsızların elinde kalmasına çok seviniyorum mesela..Başkan adaylarına baktığımda bi tane Samsunsporlu olmamasına da ayrıca ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.. >:( >:( >:(

kaptan 55

kasımpaşa emre toraman'ı bırakmış.bildiğim kadarıyla SAMSUN'lu kendisi.es es'in süper lig'e çıkmasında önemli rol oynamıştı.düşünen olur mu bilmem ama bizde çok iş yapardı.

babasamsunlu

Yok hocam adam Samsunspordan nefret ediyor diye biliyorum hayatta gelmez buraya..  :( :(

kaptan 55

bunlar profosyonel futbolcu parasını ver anasını bile alır gelir.