2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Burak

artık tek alternatif azeri kırgız kazak bir forvet varmı tavsiyesi olan :D nijeryalılarla yabancı hakkımız doluyor

ahmetsefa55

bence dogru olan yapılıyo 2 tane stoper gerekıyo bu takıma madem bu sene bı hedef var ahı gıtmıs vahı kalmıs kenanla olmaz bu ıs karabuk deplasmanını hatırladıkca kenandan korkuyorum her an gol yedırebılır bıze can zaten sakatlıktan kurtulamıyo senede 10 maca cıkarabılıyo hakan kocaslan zaten hıc gundeme bıle gelmemelı tabı udoh ve sasha nın nasıl oldugunu bılmıyoruz ama ıkısıde alınsa cok ıyı olur ayrıca forvet sart azerı sol bek de oynıyabılıyomus belkı sol bek te de ıse yarar

samsun155

ßence diğerleriyle imzalanmıştır. Yoksa Niye Kılıcarslanın imza atarken resmi yokta diğerlerinin var.?

çarşambalı-55

Bu çocukta iş var

Kırmızı-Beyazlı ekibin genç oyuncularından Sinan Ayar, Gerede'deki farklı görüntüsüyle teknik ekibin güvenini kazandı
Samsunspor'un Çarşambaspor'dan A takım kadrosuna kattığı genç oyuncu Sinan Ayar, kamptaki beklenenin üzerinde performansıyla herkesin beğenisini kazandı. Sporculuğunun yanı sıra beyefendi kişiliği ile de dikkat çeken genç oyuncu, özellikle Gerede kampında oynadığı maçlardaki başarılı görüntüsü ile teknik ekipten tam not aldı. Hayalindeki takımda bulunmamın sevincini yaşadığını belirten Sinan Ayar, "Rüyada gibiyim. Gerçekten anlatılmayacak kadar güzel bir duygu. Sorumluluklarımı biliyorum. Çok çalışıp, Samsunspor'da kalıcı olmayı istiyorum. Bunu da başaracak güce sahibim" diye konuştu.

kaynak: denge gazetesi

King1965

Yönetim Daha Hata Yapmaz '' OLMAYAN YONETIM AMA ''..

holigan5565

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 July 2010, 14:32:06
Kılıçarslan imza törenine katılmamıştı. Bizde şaşrımıştık zaten iki tane maliyetli kaleci lüks gelir Samsun'a diye, ikisi de kulübede oturmak istemez. Ya ikisi de haberlerde okuduğumuz gibi süper çalışıp panter kesilecekler, ya da Ahmet Şahin gidecek kaleci olarak Kılıçarslan'ı alacaklar.

Burası Samsunspor, bekleyip göreceğiz.

Ahmet'e yol görünüyor malesef :(

brigand

yok inanmıcam demiştim hala da inanmıyorum beklicem  bakalım ne yapacaklar.1 eylülde takım nasıl bir hal alıcak

germencisse

agbetu hakan bayrakta zenke ibrahim ülüm bunları transferi bildirildi yalnız..

Kodalak

sitenin ana sayfasında şasa yıda tranfer etmişiz gibi haber var doğrumu?

veis

ben imzalarda sorun olucagını düşünmüyorum açıkcası.ama kadroya iki stoper vede forvet alınmazsa sıkıntılı geçer bizim için sezon.kaldıki hazırlık maçlarında gol sorunumuz devam ediyor.geçen sene svsekde sevmesekde turgut 14 gol atdı ve bankasyada iyi bir ortalamayla oynadı.bu sene bu yükü zenkenin çekecegine niyedir bilinmez inanamıyorum.agbetuda tam  bir golcü özellikli degil.savaşa yorum yapmaya bile gerek yok.hal böyleyken acilen forvete adam alınmasından yanayım.ve bu adam 10 golün üstünde atmalı.bu sene ortasahadan çok gol gelecegine bende inanıyorum.bizim için duran top çok önemli yıllardır bunu yapamıyoruz.ne bir etkili frikik nede içeri güzel kesme ortalar göremedik bununda çaresine bakmalı hüseyin kalpar.

erkutdem55

Zenke dün Sakarya'da imzalamş sözleşmeyi.Sakarya'da noterde Zenke kendisini resmen Samsunsporlu yapan imzayı attı yazıyor gazetede.Bence imza ve lisans problemi yaşanmayacak bu sene.

Kodalak

maviay55

şu almanyadan fatihi alsaydık forvet tamam olurdu anlaşılamadı sanırım?  1dk!!!