2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

sadece55

iyi de diyarbakır açlıktan geberiyor bütün topçuları kaçıyor cenki nasıl alıyor bunlar ya

beşnumara

herhangi bir kamu kurumundan garanti almıştır ne olacak

ahmetsefa55

ya herkes kendını cenkın yerıne koysun konussun adam kasımpaşanın 550 mılyarlık teklıfını kabul  etmıyo kım bılır dıyarbakırdan ne kadar alacak adam futbolculuk hayatının son donemınde ne kadar para kazanırsam kardır dıye dusunuyo kı bence haklıdır sımdı adam neden ıstenmedıgı bı yerde hemde alabılecegı paranın yarısına oynasınkı dıceksınız kı cenk nasıl ıstenmıyo ıstenmıyo ıste kardesım sen ben samsunsporu seven ınsanlar ıstıyo ama yonetım ıstemıyo adama gel dedınızde gelmedımı adam yalvardı beledıye baskanıyla gorustu kalıtelı arkadaslarımı getırcem yanımda dedı kımse kulak asmadı goz gore gore senol demırcı yı elden kacıran yonetım den cenkı getırmesını beklemek hayalcılık olur

mehmet yılmaz

Agbetu, Hakan Bayraktar ve İbrahim Ülüm resmi imzaları attılar bugn. İmza atarkenki fotolarını bile gördüm :) Ali Kuleli de tesislere gelmiş akşam saatlerinde...

http://samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=655

http://samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=656

AntZ

20 July 2010, 23:37:52 #2284 Son düzenlenme: 20 July 2010, 23:40:45 Ant55
Yok daha neler, montajdır montaj  :)
İmzaları görmeden inanmam   1dk!!!

lucarelli

berusa55

En sonunda! Allah'ım sana bize şu kareyi gösterdiğin için binlerce kez şükürler olsun. Bu kareyi bizlere yansıtmada vesile olan Mehmet dostumuza da ev araba yat kat ve bilimum Samsunspor lisanslı ürünleri nasip eyle yarabbbiii  :D

Turuncu

ohhhhhhh beeee  şimdi inandım işte :)

Tufan

hadi gözümüz aydın ama hala sol bek ve stoperimiz yok. en az 2-3 takviye daha lazım takıma.

beşnumara

bunlar bizi çok karamsar yaptı tff sitesinde görmeden inanmam ;D

berusa55

sercan5592

oh beee nıhayet sonunda :D  hayırlı olsun : )

Recep

Alıntı yapılan: beşnumara - 20 July 2010, 23:40:16
bunlar bizi çok karamsar yaptı tff sitesinde görmeden inanmam ;D
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

hep beraber paaranoyak olduk :D

sercan5592

Burak