2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 19 July 2010, 17:55:20
Hakan Bayraktar'ın işlemlerini halletmek için bugün Samsun'da olduğu söylendi. Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii ama inalh doğrudur.

bu güzel haber bu sene ben ümitliyim ben takımdan neden diye soracak olursanız alttan ve üstten gelen 3'er  takım toparlanması uzun sürer kanaatindeyim biz belki çok transfer yapamadık ama  yinede diğer takımlara nazaran oturmuş bir kadroya sahibiz 2 futbolcumuz ayrıldı takımdan iyi bir santrafor alırsak play off oynarız gibime geliyor

ahmet şahin

adem      ersin      kenan         orhan

turgay

h.bayraktar    m.yıldırım

zenke                              agbetu

?

? mecburen savaş şavaşın yerine adam almamız lazım kanaatindeyim

sadece55

SSBiz Gençlik

ahmetsefa55

kenan patlatır bızı kanaatımce şu makedonu ya da azerı yı alabılseydık ıyıydı stopere

holigan5565

bence de forvete ii bi golcü lazım fakat ben savaşın daha ii olacağını düşünüyorum. ayrıca yeni gelen fatih de iş yapacak gibi geliyor bana

Burak

ya bende onları istemiyorum mevcut kadroda onlar var şu anda zaten hoca can özgğr aslnataşı oynatır kenan ın yerine ama maalesef orhan a mecburuz galiba bu sene de kenan ve orhan dışında pek sırıtmıyor takım

AntZ

Alıntı yapılan: Burak - 19 July 2010, 18:49:48
maalesef orhan a mecburuz galiba bu sene de kenan ve orhan dışında pek sırıtmıyor takım

Menejerlik oyununda döktürüyosun burda Orhan'ı oynatıyosun be kardeşim  :D Transfer yapmayacaksan Sezer'i oynat bari  ;) Yok, olmadı istifa et   ;D

Burak

ben sezeri koydumda beğenmeyenler oldu daha önce o bakımdan :D

Ölümüne_Samsunspor

Orhan önceki senelere göre kendini cok geliştirdi gecen sezon güzel işler yaptı bu sene daha formda olacaktır kendisi oktay ve turgutu aramıyacağız inşallah

AntZ

Alıntı yapılan: Ölümüne_Samsunspor - 19 July 2010, 19:10:06
Orhan önceki senelere göre kendini cok geliştirdi gecen sezon güzel işler yaptı bu sene daha formda olacaktır kendisi oktay ve turgutu aramıyacağız inşallah

Orhan geçen sene geldi  ;)

Ölümüne_Samsunspor

AntZ

Alıntı yapılan: Ölümüne_Samsunspor - 19 July 2010, 19:15:29
iLk DÖNEME GÖRE Deyim o zaman

O zaman olur  ;) Fikrine saygı duyuyorum ama benim fikrim geldiğinden beri aynı odun aynı kalas. Pek gelişme göremedim malesef.

Ölümüne_Samsunspor

2.kalecide  sorunumuz vardı  hallettik iyi bir golcü gelirse daha da tutulmayız

edmontdante

Hakan Bayraktar ve Agbetu  kulüpteler.yarın imza töreni olacakmış.
Diyarbakırspordan forvet İbrahim ile görüşülüyormuş.Adnan ve Ziya DOĞAN tavsiye etmiş bu oyuncuyu.

eakgül55

o zaman var kıpraşma hadi inş. olur güzel güzel rahat bir yaz geçiririz