2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

celebi

55(tuncay)55

19 Temmuz 2010 / 11:21
Samsunspor yönetimi, Hakan Bayraktar ve Agbetu'da yaşanan krizi sonlandırdı. Her iki futbolcununda en geç Salı gününe kadar Gerede kampında olması bekleniyor
Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Hakan Bayraktar ve Agbetu'nun bu akşam veya yarın kesin olarak kampa katılacağı açıklandı. Her iki futbolcuda yaşanan para krizini aşmayı başaran yönetim kurulunun yıldız isimleri imza attırıp kampa göndereceği belirtildi. Kırmızı-Beyazlı yönetimin Hakan Bayraktar ve Agbetu ile birlikte bir kaç isimi daha takıma kazandırmak için mücadele içerisinde olduğu ifade edildi. Samsunsporlu taraftarlarda Hakan Bayraktar ile birlikte Agbetu'nun kampa katılacağı haberiyle büyük keyif yaşadılar.

bu kaçıncı erteleme inş. bu sefer gelirler

55(tuncay)55

Kral Serkan'da TFF'ye başvurdu
19 Temmuz 2010 / 11:25
Samsunspor'un eski golcüsü Serkan Aykut, geçmişten kalan 250 bin TL alacağı için kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etti
Samsunspor'un eski golcüsü Serkan Aykut, geçmişe dönük alacaklarını tahsil etmek için kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etti. Geçmişten gelen yaklaşık 250 bin TL alacağı olduğu iddia edilen yıldız futbolcunun bu parayı tahsil etmek için böyle bir yola başvurduğu açıklandı. Kırmızı-Beyazlı yönetim, Serkan Aykut'un TFF'ye başvurduğunu öğrendikten sonra büyük üzüntü yaşadı. Yöneticiler, "Herkesten böyle bir şey beklerdik ama Serkan Aykut'tan böyle bir hareketi asla beklemezdik" diye konuştular.

55(tuncay)55

GELMEMEK İÇİN DİRENİYORLAR
19 Temmuz 2010 / 11:26
Bonservisleri Samsunspor'un elinde olmasına rağmen kampa katılmamakta ısrar eden BUGSAŞ'tan Ali Kuleli ve Ankaragücü'nden Anıl Taşdemir'in bu davranışları sınırları zorluyor. Yönetimin ise bu oyuncuları ikna etmek çabaları devam ediyor
KULELİ SICAK BAKMIYOR
Samsunspor'un Turgut Doğan Şahin'in transferine karşılık bonservislerini aldığı BUGSAŞ'lı Ali Kuleli ve Ankaragücü'nden Anıl Taşdemir'i bir türlü Gerede'ye getiremedi. Her iki oyuncuyuda ikna etmekte zorlanan Kırmızı-Beyazlı ekibin, bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. Özellikle BUGSAŞ forması giyen Ali Kuleli'nin Samsunspor'a gelmeye sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.

NE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR
Samsunspor yönetiminin bonservisi elinde olmasına rağmen Anıl ve Ali'yi bir türlü ikna edip kampa getirtememesi ise spor kamuoyu tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Yönetimin bu hafta içinde bu oyuncularla olan sorunu kökünden çözmek için girişimlere başlayacağı ifade edildi. Özellikle Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın bir an önce kampa katılmasını istediği iki oyuncunun durumu herkesce merak ediliyor. Özgür KALANBAK

Akyol

Kızılır mı kızılır mı, Orhan'a kızılır mı
Orhanıma kızanlar taraftardan sayılır mı :D

Orhaaaannn sana kızmıyoruz Orhaaannn  :-*

sunbeam

Hayda. Ücüncü lig oyunculari Samsunspor'u begenmez oldu. Acaba peslerinde Real Madrid'mi var?

samsunspor.co.nr

Bu gerizekalı ali ve anıl muhtmeln teklif edilen parayı beğenmiyor.

Bizimkiler de nasıl olsa a.gücü bize veriyor diye bonservisleri uygun bir yıllık ücretle oynatmak  istiyorlar.

yoksa ne alinin ne anılın ne de kimsenin haddine değil SAMSUNSPOR'un beğenilme durumu !

TV'den galatasaray'ı,feberbahçe'yi,beşiktaş'ı orada burada çimlere gömerken hayalini kurdukları bu takımı beğenip,beğenmeme lüksleri yok bu dingillerin.kimsenin yok !

Bacak kadar çocuk,haddini bilecek. Oynamıyorsa cektirip gider,varsa isteyeni o da gelir alır bonservisini,götürür.

O kadar da değil !

Serkan

Soyadından tribe girip kendini eyfel kulesi,filan mı sanıyor acaba ?

lucarelli

Ne işlere kaldık yahu. Gelmesinler. Bu tavırla zaten ön yargı oluşturuyorlar..

furkan5534

19 July 2010, 17:15:06 #2184 Son düzenlenme: 19 July 2010, 17:16:40 furkan5534
Alıntı yapılan: sunbeam - 19 July 2010, 13:15:25
Hayda. Ücüncü lig oyunculari Samsunspor'u begenmez oldu. Acaba peslerinde Real Madrid'mi var?

sie gitsinler  serefszler s3refıne gecırım  onların ben Samsunspor gibi takımda onların g*tunden koscaktı ztn >:( >:( >:(

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 19 July 2010, 12:49:53
19 Temmuz 2010 / 11:21
Samsunspor yönetimi, Hakan Bayraktar ve Agbetu'da yaşanan krizi sonlandırdı. Her iki futbolcununda en geç Salı gününe kadar Gerede kampında olması bekleniyor
Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Hakan Bayraktar ve Agbetu'nun bu akşam veya yarın kesin olarak kampa katılacağı açıklandı. Her iki futbolcuda yaşanan para krizini aşmayı başaran yönetim kurulunun yıldız isimleri imza attırıp kampa göndereceği belirtildi. Kırmızı-Beyazlı yönetimin Hakan Bayraktar ve Agbetu ile birlikte bir kaç isimi daha takıma kazandırmak için mücadele içerisinde olduğu ifade edildi. Samsunsporlu taraftarlarda Hakan Bayraktar ile birlikte Agbetu'nun kampa katılacağı haberiyle büyük keyif yaşadılar.

bu kaçıncı erteleme inş. bu sefer gelirler

ben dun ne dedm gelmıckler Salı dıcekleer sora pers sora hıccccccccc  >:( >:( >:( >:( >:(
>:(

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 19 July 2010, 12:51:44
Kral Serkan'da TFF'ye başvurdu
19 Temmuz 2010 / 11:25
Samsunspor'un eski golcüsü Serkan Aykut, geçmişten kalan 250 bin TL alacağı için kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etti
Samsunspor'un eski golcüsü Serkan Aykut, geçmişe dönük alacaklarını tahsil etmek için kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etti. Geçmişten gelen yaklaşık 250 bin TL alacağı olduğu iddia edilen yıldız futbolcunun bu parayı tahsil etmek için böyle bir yola başvurduğu açıklandı. Kırmızı-Beyazlı yönetim, Serkan Aykut'un TFF'ye başvurduğunu öğrendikten sonra büyük üzüntü yaşadı. Yöneticiler, "Herkesten böyle bir şey beklerdik ama Serkan Aykut'tan böyle bir hareketi asla beklemezdik" diye konuştular.

iyi yapmış .. caner celil cenk adnan ısmını bıle bılmedıgım adamlar vercene bırak kral versn.. kovmasalardı .. o  yok olan paraları cıkarsınlar sımdı pzvnkler >:( >:(

sayın dogan

arkadaslar agbetu transferinde son durum ne acaba?

mehmet yılmaz

Hakan Bayraktar'ın işlemlerini halletmek için bugün Samsun'da olduğu söylendi. Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii ama inalh doğrudur.

kabacevizli55

Eski Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, kulüp kasasına, eski otogar alanı ihalesini kazanan Acteeum'dan gelen bir paranın girmediğini söyledi. Fuat Köktaş, ihalenin yapıldığı dönemde AK Parti İl başkanı olduğunu hatırlatarak, "Eski otogar alanının ihalesine Yeşilyurt firmasının katılmasını istemiştim. Önemli bir arsa ucuza gitmesin, belediyenin kasasına para girsin diye. Hatta ihaleden çekilirse, Samsunspor'a bağış yapılması şartıyla çekilmesini istemiştim. Nitekim de öyle oldu ve Acteeum firmasına bu teklifi yaptı. Onlar da Samsunspor'a yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon dolar verilmeyi taahhüt etti. O dönemde ihale hazır bulunan herkes bu konuyu biliyor" dedi. Köktaş, kendi başkanlığı döneminde de Acteeum'un taahhüt ettiği paranın Samsunspor kasasına girmediğini kaydetti. Köktaş'tan önce kulüp başkanlığı yapan Sezgin Gümüş de Acteeum'un taahhüt ettiği paranın Samsunspor'a verilmediğini açıklamıştı.

King1965

bugun ku haber gazatesınde agbetu ve hakan bayraktar bugun kampa katılacagı yazıordu.. yanı oyuncuların transferınde puruz ortadan kalktı oyuncular samsunsporun oyuncusu..

Dip not: ben kendim onları sahada gormeden samsunsporumuzun formasını gıymeden transfer ettıgımıze daır ıcımde hıc bı ınancım yok :o :o :o

kabacevizli55

Haluk Tan, Turgut'a karşılık Ankaragücü'den alınan Ali Kuleli ve Anıl Taşdemir konusuna açıklık getirdi. Tan, "İki oyuncunun da bonservisi elimizde. Biz restimizi çektik. Gerisi onlara kalmış" dedi.Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Turgut'a karşılık Ankaragücü'nden alınan futbolcular Ali Kuleli ve Anıl Taşdemir'in gelmeme gibi bir durumlarının olmadığını söyledi. Anıl ve Ali'nin bonservislerinin kendilerinde olduğunu ifade eden Tan, "İki oyuncunun da Ankaragücü'nden aldıkları yıllık ücret, bizim verdiğimizden fazla. Bu nedenden dolayı bir anlaşmazlık oluştu. Ancak her ikisi de şu anda bizim futbolcumuz. Biz restimizi çektik. Gerisi onlara kalmış" dedi.