2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 July 2010, 15:21:01
Öğlen arasında yemekte Erkut kardeşimle konuşurken bir şeyler geldi aklımıza..
Bu Erkut Tutu adisi başkanlık için yoklama macunu çekip zılgıtı yedikten sonra,ortalıkta hiç trasfer namına bir şey yokken bir anda transferler patlamaya başladı..Önce taraftar yürüyüşünün etkili olduğunu düşünmüş olsakta biraz komplocu tarafımızı çalıştırınca daha farklı düşünceleri dile geirdik..
Kongre tarihnin ileri bir tarih oluşu Hakkı babanın çocuğunu sokakta bırakacak olması ve yapılan transferler tek  bir şeyi işaret ediyordu..

O da Erkut Tutu başkan...

Nasıl mı..Bomba transferler yapılacak..Kongreye gidilecek..Takıma başkan  çıkmayacak ama bu fedakar ve cefakat Erkut Tuttuğunu Batıranoğlu,elini Samsunsporun kasasına ay pardon  taşın altına koyacak ve kimse ses çıkaramayacak..Çünkü bu kadar transfer yapmış bir yönetimden adama kimse bir şey diyemeyecek..Bizimde Nur Topu gibi bir başkanımız olacak..

Sonra ne mi olacak..Sonrası malum..Bu kocaelinin başına gelenler geelecek..Soyguncu zihniyet kocelini son dönemede son bir vuruşla nasıl vurup gittiyse aynı potansiyeli taşıyan Erkut Kutu Kutut pense Samsunsporun sonunu hazırlayacak..

Not : Burda yer alan görüş ve düşünceler tamamen hayal rünü olup gerçekleşmemesi için her Samsunsporlunun gözünü açık tutması gerekmektedir..Ben kendi adıma Erkut Tutu Başkan olursa eğer başkanlıktan istifa ettirene kadar her maç vip tribününe gidip,ağzımdan çıkanı kulağımın duymayacağı şekilde söveceğimi taahüt ederim..

Komplo demişken daha önce yazdığım ve arada kaynayan bu teorimin üzerine bir şey daha eklemezsen çatlarım..
Seneye seçim senesi..Bu bakanların vekillerin sürekli kulübe gelip gitme nedeni bence biraz da gelcek seneye yatırım..Çünkü seneye lig bitiyor ve seçim başlıyor..tam propaganda yapma zamanı..Erkutu başkan yapıp idaalı bir takım yapma girişimlerinin tek nedeni bence gelecek yıl ki seçimler olacaktır..
Lige çıkma için iyi bir takım kurmalarına yönelik tek umudum bu benim..Dedik ya işte teori..Pratikte işler nasıl olur bilemeyiz tabi.. :D :D

germencisse

SAMSUN'A SÖZ VERDİ GÖZ-GÖZ'E İMZA ATTI

16 Temmuz 2010 / 12:39

Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardık dediği Lüleburgazlı forvet Uğur Kıllı, İkinci Lig takımlarından Göztepe ile anlaştı. Samsunlu olan Uğur, bu etik olmayan davranışı ile herkesin büyük tepkisini çekti

KİME NİYET KİME KISMET

Samsunspor ile geçen hafta yapılan transfer görüşmesinde prensipte anlaşmaya varılan ve imza için Samsun'a davet edilen Lüleburgaz'ın golcüsü Uğur Kıllı, son dakikada yan çizdi. Kırmızı-Beyazlı ekibin renklerine katmak için büyük mücadele verdiği başarılı futbolcunun Samsun'a gelmesi beklenirken o ise rotasını Göztepe'ye çevirdi ve Sarı - Kırmızılı ekiple 5 yıllık anlaşmaya imza attı. 21 yaşındaki futbolcu oynadığı 30 maçta, 26 kez fileleri havalandırdımıştı.

GÖZTEPE'Yİ TERCİH ETTİ

Samsun doğumlu olan Uğur Kıllı, geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giydi ve 26 gole imza atarak ligde gol krallığı tahtına oturdu. İki yıl önce Lüleburgazspor'da profesyonel olan Uğur Kıllı'nın kulübü ile 2013'e kadar sözleşmesi vardı. Samsunlu olan Uğur Kıllı'nın Göztepespor'a 5 yıllık imza atması Samsun spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Bir Samsunlu oyuncuya yakışmayacak bir davranış sergileyen genç oyuncuya tepki yağıyor.

babasamsunlu

Kardeşim burda futbolcunun ansıl bir suçu olabilir onu anlamış değilim..Oyuncuyu milletin önüne atıyolar bariz bi şekilde..
Adam lüleburgazın sözleşmeli topçusu..Parayı bastıran bonservisini almış bizim dangalaklarda bakakalmış..Çocuk ne yapsın şimdi..Bıraksınlar bu mavralarıda adam gibi kulübü yönetsin godumun yönetmenleri  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

55(tuncay)55

cenk işlere yönetimden en ufak bi gel çagrısı yapılsa cenk işler bence gelir samsunspor da da takır takır işler

kabacevizli55

göztepeyi  tercih etti lafı yanlış parayı tercih etti doğal olarak

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 16 July 2010, 14:32:26
göztepeyi  tercih etti lafı yanlış parayı tercih etti doğal olarak

kardeşim siz futbol kurallarını bilmiyormsunuz ben anlamadım.Adam  lüleburgazsporun sözleşmeli topçusu..Lüleburgazspor bu adamı göztepeye satınca futbolcu nasıl parayı tercih etmiş oluyor anlamadım...Adamı bonservisini satın almışlar daaaa..lailahe illallah yaaw

Ertuğrul Sağlam

Yaptıkları onca transfer arasında takıma tam oturacak hiç bir futbolcu göremiyorum.
Hemen hemen hepsi muamma futbolcular. Allah sonumuzu hayır etsin benim içimi rahatlatacak bir futbolcu göremiyorum Hakan Bayraktar dahil içlerine.

isyan

1 Oyuncu´ya bagli degiliz ya, ama yinede bidahaki sene Savas ile baslarsak durum kötü. Forvet sart !

kabacevizli55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 16 July 2010, 14:35:36
kardeşim siz futbol kurallarını bilmiyormsunuz ben anlamadım.Adam  lüleburgazsporun sözleşmeli topçusu..Lüleburgazspor bu adamı göztepeye satınca futbolcu nasıl parayı tercih etmiş oluyor anlamadım...Adamı bonservisini satın almışlar daaaa..lailahe illallah yaaw
gitmem diyebilir zorla mı gönderçekler göztepeye herşey futbolcunun elinde bence

babasamsunlu

hahahaha... tamam kardeşim haklısın sen...  ay Allahım ne günlere kaldık..

kabacevizli55

o zaman başlıkda yanış bilader göztepeyi tercih etmiş yazıyo bonservisi göztepe aldıysa oynatçaksa başka ne b*k yiyebilir demi eli mahkum

lucarelli

16 July 2010, 15:34:07 #2051 Son düzenlenme: 16 July 2010, 15:37:08 lucarelli
Bonservisi elinde olsaydı, gideceği takımı seçmek futbolcunun elinde olabilir ama bonservisin bir takımda ise bonservis konusunda tek bir kluple anlaşılırsa seçme şansı maalesef yok.

babasamsunlu

Kardeşim bak şimndi ..Futbolun kuralları hakkında fazla bilgi sahibi olmadığını şuradan çıkardım..
bu futbolcu geçen sene 5 yıllık mukavele imzalamış lüleburgazla..yani lüleburgaz 5 yıl içinde isterse bu topçuyu istediği kulübe satar..Futbolcuya sormasına gerek yok..Çünkü o 5 yıllık sözleşşmeyi imzaladığında o futbolcu o kulübün malı olur..Ve o malın bonservisi kendi elinde olmaz..
O yüzden bu futbolcunun kendi tercihi olamaz böyle bir durumda..haa göztepede bastırmış parayı hem bonservisini almış hemde topçuya adam gibi para vermiş..Bu işten ekmek kazanan adamda 5 yıllık mukavele ile kendi geleceğini garantiye aldı diye adamı çarmıha germeye kimin hakkı vardır ki şimdi..bide yan çizde parayı tercih etti gibi kelimeler tuhaf geliyor bana..sen futbolcu olsaydın mesela ve tek gelirin bu işten olsaydı ne yapardın çok merak ediorum ..

AntZ

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 16 July 2010, 15:31:54
o zaman başlıkda yanış bilader göztepeyi tercih etmiş yazıyo bonservisi göztepe aldıysa oynatçaksa başka ne b*k yiyebilir demi eli mahkum

O başlık gazetenin attığı başlık  ;)

Yönetim Fatih Yiğituşağı, Agbetu, Zenke, Ali Kuleli (Anlaşıldı gözüyle bakılmış olabilir), Savaş Esen'in olduğu takımda, forvete çokta ihtiyaç olmadığını düşünüp mesela 100.000 TL gibi bir rakam teklif etmiş, Göztepe de 300-400 bin Lira verip almış olabilir.

Bununla birlikte bonservisi olan bir futbolcu yerine, bonservisi elinde olan ve daha maliyetsiz futbolcular da tercih edilmiş olabilir.

Bugün çok mu iyimserim ne?  :o ???

55(tuncay)55