2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

tamam anladık akhisarı beğenmedi e altay izmir ortam desen kralı var oraya inye gitmedi  peki?

55(tuncay)55

bu transfer konusunda şüpheci davranmamızın nedeni yönetim  aldık diye 10 tane futbolcu sayıyor ama hala bir imza yok bizim takımla adı geçen futbolcunun imza atmasını beklerken adam başka takıma imza atıyor

eLLis

Isaac Samsunsporu nereden biliyormus uydurma habermi yoksa bunlarda

beşnumara

ısaac'ı aramıştır vatandaşı olarak ama içeriğini de gazete uydurmuştur

Ertuğrul Sağlam

15 July 2010, 15:14:51 #1969 Son düzenlenme: 15 July 2010, 15:19:35 6 Ertuðrul Saðlam
Son aldığım duyuma göre Akeem Agbetu konusunda problem çıkmış transfer yatabilirmiş...

Akyol

pitbul055

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 15 July 2010, 15:14:51
Son aldığım duyuma göre Akeem Agbetu konusunda problem çıkmış transfer yatabilirmiş...

nedense hiç şaşırmadım

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Akyol55 - 15 July 2010, 15:16:56
Sorun neymiş?

Sorunun ne olduğunu bilmiyorum sadece sorun çıktığını söylediler.

babasamsunlu

15 July 2010, 15:21:01 #1973 Son düzenlenme: 15 July 2010, 15:23:58 babasamsunlu
Öğlen arasında yemekte Erkut kardeşimle konuşurken bir şeyler geldi aklımıza..
Bu Erkut Tutu adisi başkanlık için yoklama macunu çekip zılgıtı yedikten sonra,ortalıkta hiç trasfer namına bir şey yokken bir anda transferler patlamaya başladı..Önce taraftar yürüyüşünün etkili olduğunu düşünmüş olsakta biraz komplocu tarafımızı çalıştırınca daha farklı düşünceleri dile geirdik..
Kongre tarihnin ileri bir tarih oluşu Hakkı babanın çocuğunu sokakta bırakacak olması ve yapılan transferler tek  bir şeyi işaret ediyordu..

O da Erkut Tutu başkan...

Nasıl mı..Bomba transferler yapılacak..Kongreye gidilecek..Takıma başkan  çıkmayacak ama bu fedakar ve cefakat Erkut Tuttuğunu Batıranoğlu,elini Samsunsporun kasasına ay pardon  taşın altına koyacak ve kimse ses çıkaramayacak..Çünkü bu kadar transfer yapmış bir yönetimden adama kimse bir şey diyemeyecek..Bizimde Nur Topu gibi bir başkanımız olacak..

Sonra ne mi olacak..Sonrası malum..Bu kocaelinin başına gelenler geelecek..Soyguncu zihniyet kocelini son dönemede son bir vuruşla nasıl vurup gittiyse aynı potansiyeli taşıyan Erkut Kutu Kutut pense Samsunsporun sonunu hazırlayacak..

Not : Burda yer alan görüş ve düşünceler tamamen hayal rünü olup gerçekleşmemesi için her Samsunsporlunun gözünü açık tutması gerekmektedir..Ben kendi adıma Erkut Tutu Başkan olursa eğer başkanlıktan istifa ettirene kadar her maç vip tribününe gidip,ağzımdan çıkanı kulağımın duymayacağı şekilde söveceğimi taahüt ederim..

pitbul055

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 15 July 2010, 13:27:01
Kırmızı-Beyazlı ekibin Fransa'nın Strasbourg takımından flaş transferi Simon Zenke, gazetecilerle yaptığı söyleşide 'Samsunspor'a Süper Lig için geldim' dedi
Samsunspor'un uzun mücadele sonucunda ikna ettiği ve önceki akşam Samsun'a getirdiği Simon Zenke, dün sabah saatlerinde Menajeri Ümit Gürsoy ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'ne geldi. Fransa'nın Strasbourg takımından transfer edilen Zenke, "Herşeyden önce Samsunspor gibi büyük bir takıma geldiğim için mutluyum. Türkiye'de futbol oynayan bir çok arkadaşımdan Samsunsporla ilgili bilgiler topladım. Ve arkadaşlarımın bana anlattıkları karşısında çok heyecanlandım. Özgeçmişi başarılarla dolu bir kulübün oyuncusu olmak gurur verici" dedi.
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43477
yakında öğrenir hedefin ilk 10 arasına girmek olduğunu

Tufan

yok bu yöneticiler bizle makara yapıyor ya da dünyanın en beceriksiz topluluğu bizim yöneticiler >:(

berusa55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 15 July 2010, 15:14:51

Biz transfer falan yapamayız... :(

KareAs55

Ya bizde umutlandık  gelişmeler var yönetimde  , nasıl inandık biz bunlara ya beceriksiz herifler

babasamsunlu

Ne pürüzü çıkmış..Sünetsizmiymiş bizim arap..  >:( >:( >:( >:( >:(

İşi halletmeden ortalığa yaygara veren basiretsiz yönetme özürlü yönetici bozuntuları... >:( >:( >:(

AntZ

15 July 2010, 15:46:02 #1979 Son düzenlenme: 15 July 2010, 15:51:55 Ant55
Komplo teorisi: Yönetimin konuştuğu tutuca dilinde "transfer yapılabilmesi için oyunculara ön ödeme yapılması gerekiyor, 2,5 milyona ihtiyaç var" cümlesi, Türkçe de "tahta birileri tarafından kapatıldı ama açıklamaya cesaretimiz yok, 2,5 milyona ihtiyacımız var, bulursak sessiz sedasız tahtayı açıp transfer yapacağız" anlamına geliyor. Ne de olsa tahta kelimesini ağızlarına aldıklarında başlarına ne geleceğini ve o koltukta oturamayacaklarını biliyorlar. Tahtanın açılmasını beklerken ön görüşme yapılan futbolcuları da yürüyüşten sonra apar topar Samsun'a davet ederek tepkileri dindirmeyi planlıyorlar. Planlar tutmadı da değil, ne Adnan Bahadır'ın yazısını konuşan var ne de yürüyüşten önceki tepkiler. Mutluluktan uçuyoruz, sevgi pıtırcıkları olduk hepimiz, şampiyonlar ligi ayarında kadro kuruyoruz.

Dedimya komlo teorisi, tamamen uydurma.  :-X