2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 15 July 2010, 00:43:02
Yazını okuyunca Öyle bi anlam çıkarmak güç.Uğur 30 maçta 26 gol atıyorsa kötü demek akla zarar.Enazından Savaş ve Burhan kadar bu ligte gol atar.Üstelik Samsunlu diye seviniyorduk birazda.

Ne yıldızlar geldi bu takıma abicim sonra söndüler,bu takımda parlayamadan.Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin takımımıza...

FaTiH_HaN

Yaa Allah askina kimdir bu ugur killi nerde atmis 29 golu laliga da, mi premier ligde mi , super ligde mi?? luleburgazsporda!!
giderse kendi bilir transfer etmeye niyetlendikten sonra adam mi yok?
iyi benimde arkadasim var yenidogansporda 35 gol atti ne varki?
Bence Samsunsporumuzun kacirdim diye ah vah edecegi bir adam degil!

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 15 July 2010, 00:58:31
Bence Samsunsporumuzun kacirdim diye ah vah edecegi bi adam degil!

nerden bılıyosun ızledın mı ??

FaTiH_HaN

ya luleburgazsporda 26 gol atti diye iyi futbolcu mu oldu amator liglerde 3. ligde yiginla topcu var sayisiz gol atan ugur killiyla ugrasacaklarina cenki getirsinler.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 15 July 2010, 01:02:03
ya luleburgazsporda 26 gol atti diye iyi futbolcu mu oldu amator liglerde 3. ligde yiginla topcu var sayisiz gol atan ugur killiyla ugrasacaklarina cenki getirsinler.

bence de cenkı getırsınler de bu ugurun ah vah edılecek bı topcu olmadıgı anlamına gelmıyo

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 15 July 2010, 01:03:35
bence de cenkı getırsınler de bu ugurun ah vah edılecek bı topcu olmadıgı anlamına gelmıyo

Eger Samsunspor olarak ugur killiyi gostepeye kaptirdik diye ah vah edeceksek hic konusmayalim buyuk takimiz diye topcu mu yok ugur gider ahmet gelir yeterki transfer yapma girisimi icinde olalim. ugur gitti diye yasini mi tutacaz gostepe fazla para vermis adam da gitmis. attigi golleri luleburgazsporda atmis ben dune kadar oyle bi takim oldugunu bilmiyordum o zaman yenidogansporda arkadas var 35 gol atti madem gol sayisina gore oluyo bu isler onu alsinlar.

LisandroLopez

Sol beke ihtiyacımız olduğu açıkca belliyken,en azından kenarda oturabilecek bir sol beke ihtiyaç varken
Süper genç takımın kaptanı ve sol beki Başaran'ı neden görmezden gelirler?
Ahmet Şahin ile tekrar anlaşıp , Rize'nin 3 maç oynamamış kalecisini aldıktan sonra Kılıçarslan ile neden anlaşır?
İnşallah birşeyler olur ama şu halde gerçekten zor..

Bu arada Simon Zenke'yi arkadaş sayesinde izledim gerçekten videodaki gibiyse hızlı , çabuk ve dengeli bir oyuncuya benziyor.
Agbetu ile birlikte güzel işler yapabilir.

isyan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 15 July 2010, 01:11:35
Göztepeli bi arkadaşımı aradım, Göztepe iyi para vermiş. Hergün gazete okurum burada, birgün olsun adı geçmedi Uğur'un nasıl aldılar anlamadım.

Bu arada Burhan'ı yollamış Göztepe, iyi oldu ona 2 golle kapadı koca sezonu.

iyi oldu o Burhan´a, uzun yillar kalmak istiyodu Samsun´da  :D

holigan5565

zenke hakkında küçük bi araştırma yaptım bu adam takımında son 5 sezondur forma giymiş ilk 2 sezonda hiç oynayamamış.
3. sezonda 27 dakika marsilya maçında oynamış ve 1 gol atmış.diğer maçtaada 9 dakka oynamış golu yok yani asadece 2 maçta sınradan oyıuna girmiş.4. sezonda 2. lige düşmüş takımı kendiside 16 maçta görev almış sadece 2 maçta doksan dakika oynamış ve bütün sezon 1 gol atabilmiş.5. sezon yani geçen sene fransa 2. liginde 20 maçta forma giymiş.sadece 2 maçta 90 dakika sahada kalmış ve geçen senede sadece 1 golü var. yani bu zenke futbolculuk yaşamında resmi maçlarda 3 gol atmış.
birazda strasbourg taraftarlarının yorumlarını googledan çeviri yaparak türkçeye oumaya çalıştım. çeviri çok bozuktu ama anladığım şu konuşmalar geçiyor.
öncelikle 75 kg olmasına takmışlar kimisi 10 kg vermesi lazım diyo kimiside onlar yağ değil kas diyo hala karar verememişlerdi.daha çok sağ çizgisi topçusu olabileceğini söylüyolar.bir de anladığım kadarıyla işbitiriciliğinin zayıf olduğunu diyolar.
inşallah patlaması biziz takımd olur.

babasamsunlu

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

lucarelli

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 July 2010, 00:15:39
Şimdi daha açıklayıcı olmuş sevgili dostum. Ama şunu da pek bilmiyoruz galiba... Akhisar mı Zenke'yi beğenmedi Zenke mi Akhisarı beğenmedi? Adam Strasbourg'dan gelince Akhisar ne iş demiş de olabilir. Samsun'umuz Akhisar'a göre çok daha Strasbourg malum. ;)

Çok doğru ve çok önemli bir nokta. Umarım Zenke Akhisar'ı istememiştir. Samsunsporla Akhisar'ı zaten bir kefeye koymam bile. ;D

samsunspor.co.nr

1.74 boy
86 kilo

sanırım bahsedilen kilo problemi bu durum. ya da eski bir durumdur umarım.

ayrıca buradaki bilgide santrafor olarak geçiyor.

Uploaded with ImageShack.us

Burak

eğer kaslı bir bünyeye sahipse 86 kilo olması problem değil ki zencilerin beyazlara göre kas kütlesi daha fazla

samsunspor.co.nr

Bu da Agbetu için bilgiler.
3'lü forvet sisteminde forvetin sağında en ideal pozisyonu görünüyor.
santrafor ve sağ açık diğer pozisyonları.

Uploaded with ImageShack.us

Ertuğrul Sağlam

Geçen sezon devre arasında denenip beğenilen ve bonservis sorunu olduğu için alınamayan gurbetci futbolcu Samet'te geri gelip takıma katıldı.
Sağbek mevkisinde oynayan Samet, Adem'e iyi bir alternatif olacağına inanıyorum...