2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

radikal-fma

isimler zikrediliyor ama imza yok her halde para arıyoruz para bulana kadarda lig başlayacak galiba

lucarelli

Alıntı yapılan: berusa55 - 14 July 2010, 17:52:03
Dostum bugün ayın 14 Temmuz'u ve Zenke Samsun'da ;)

Benim kastettiğim Akhisar bld'nin beğenmediği adam ben dahil buradaki bir çok kişiyi heyecanlandırıyor. Şu ana kadar transferle ilgili iyimser düşünüyordum ancak, Gol kralı Uğur Kıllı'nın kaçırılması olayı ve akhisarın beğenmediği Simon Zenke'nin transferi beni karamsarlığa itmeye başladı.

Kemal ise geçen sene Bursa Merinosta imiş. Dikkat çeken biri olsa Bursaspor bırakmazdı gibi geliyor.

Adamları görmeden, izlemeden yorum yapmak çok yanlış ama bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. İnşallah iyi olur demekten başka bir şey gelmiyor içimden. İnşallah yeni transferler geçen yılki gibi enkaz çıkmaz da biz de avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlar, coşarız...

ali ihsan

Gökhan Özkan Adıyamanspor a gitmis.Dobı Hasan almıs.Faydalanmamız gereken bir isimdi  :(

**55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 14 July 2010, 21:48:35
Gökhan Özkan Adıyamanspor a gitmis.Dobı Hasan almıs.Faydalanmamız gereken bir isimdi  :(
samsunspor gitsin milletin artığını alsın...ali kuleli kimdir lüleburgazdan adam mı alınır akhisarın beğenmediği adamı böyle samsunsporumuza yamarlar neymiş menejer samsunluymuş...Gökhanlar hakanlar gider başka takımda oynar yazık Futbolcu fabrikası olarak anılan samsunsporumuz son 5-6 senedir alt yapısından topçu çıkaramıyo...

kabacevizli55

vahim durum gecende tvde biri türkiyede futbolcu fabrikası çanakkale dardanel diyodu tanju ertuğrul mete nuri asan ilhan tümer serkanlar vs. bunları türk futboluna baban mı kazandırdı demek isterdim ona .

beşnumara

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 14 July 2010, 21:48:35
bu çocuğu çok beğenirdim ama ayıp etmişler.daha kampa bile almadılar.Atakımla idmanlara çıkarmadın çoluk çocuğu çıkarıyorsunuz idmanlara da bu çocuğa da bir kere şans verin daa.Yazıktır günahtır son yıllarda altyapıdan oyuncu çıkaramıyoruz.Bu çocuk zenci olsa banko alınırdı takıma ama takımdan kötü ayrılmış.yazık gerçekten de :( :(

FaTiH_HaN

4-5 senedir gazetelerde transfer haberi gormedigimiz icin artik kim gelse havaya girecek durumdayiz. Alinan adamlari iyidir kotudur izlemeden bilemeyiz ama gecen seneki transferler kadar da tras olmaz diye dusunuyorum. Hic yoktan simdi anlasilan isimlerin futbolculuk gecmisi var daha once bu isi yapmislar :D gecen senekiler neydi oyle ya 11 tane kazma adamlar top gorse bomba diye karakola gotureceklerdi.. :)

berusa55

Alıntı yapılan: lucarelli - 14 July 2010, 21:19:01
Benim kastettiğim Akhisar bld'nin beğenmediği adam ben dahil buradaki bir çok kişiyi heyecanlandırıyor. Şu ana kadar transferle ilgili iyimser düşünüyordum ancak, Gol kralı Uğur Kıllı'nın kaçırılması olayı ve akhisarın beğenmediği Simon Zenke'nin transferi beni karamsarlığa itmeye başladı.

Kemal ise geçen sene Bursa Merinosta imiş. Dikkat çeken biri olsa Bursaspor bırakmazdı gibi geliyor.

Adamları görmeden, izlemeden yorum yapmak çok yanlış ama bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. İnşallah iyi olur demekten başka bir şey gelmiyor içimden. İnşallah yeni transferler geçen yılki gibi enkaz çıkmaz da biz de avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlar, coşarız...

Şimdi daha açıklayıcı olmuş sevgili dostum. Ama şunu da pek bilmiyoruz galiba... Akhisar mı Zenke'yi beğenmedi Zenke mi Akhisarı beğenmedi? Adam Strasbourg'dan gelince Akhisar ne iş demiş de olabilir. Samsun'umuz Akhisar'a göre çok daha Strasbourg malum. ;)

beşnumara

demek ki lobisi yok mert.diyecek bir şey yok.bu haber gerçekten moralimi bozdu :( :(

samsunmania

Hocası bana bizzat Samsun'a imza atacak dedi. Bu işin içinde bir iş var. Demek Göztepe fazla para verince rampa yaptı Lüleburgaz. Ya da forvet sayısı fazlalaştığı için kulübümüz bonservis vermek istemedi. Ama yine de imzaları görmeden inanmam.

beşnumara

eğer sivastan alınacak rahman daha ucuza gelirse vazgeçmiş olabilirler

oguz_5528

Elinde sonunda bu takıma topçu alınacak.O gitti bu gitti demenin alemii yok..Bu ligde her sene ilk 11 değiştiren takımlar var bekleyip görelim arkadaşlar

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 15 July 2010, 00:27:16
Elinde sonunda bu takıma topçu alınacak.O gitti bu gitti demenin alemii yok..Bu ligde her sene ilk 11 değiştiren takımlar var bekleyip görelim arkadaşlar

Yani, hersene kadro mu değştirelim, takımlar 2.etap çalışmalarını yarılamışken biz daha transferlermi konusalım? Bu mudur neyi bekleyeceksin yetmez mi?

oguz_5528

Tabiki hayır..Ortada doğru dürüst bir yönetim yokken doğru dürüst transfer politikası beklmek yalnış olurdu herhalde.Tabiki geç kaldık ama bir uğur kıllı denen adam gelse ne olacak gelmese ne olacak ismini mi duyduk şimdiye kadar gelen gelir gelmeyen için yapacak bişe yok

YaşarDoğu

Yazını okuyunca Öyle bi anlam çıkarmak güç.Uğur 30 maçta 26 gol atıyorsa kötü demek akla zarar.Enazından Savaş ve Burhan kadar bu ligte gol atar.Üstelik Samsunlu diye seviniyorduk birazda.