2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

maviay55

yeni transfer agbetu önce samsunsporumua sonra sabırla bi transfer bekleyen hepimize hayırlı olsun :) inş devamı gelir transferlerin

Burak

daha görevlerini yerine getirmediler takımın en iyi 3 oyuncusundan 2 si gitti zaten takımımızda eksik oyuncular da vardı geçen sene alınan futbolcu sayısı ise 1 daha katetmeleri gereken yollar var

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 July 2010, 01:16:24
sitenin köşe yazarlarına sesleniyorum; sözleşmesi biten iki altyapı oyuncumuzdan biri affedildi ama biri hala affedilmedi.üstelik bir tarafta hiç affedilmemesi gereken manulu sercan bey  diğer tarafta hakan akman.bu konuda tekrar kamuoyu oluşturmamız gerekmiyor mu? teşekkürler

fatih, sercan şaklabanı ile maç başı anlaşmışlar. hiç bir peşinat yok, sadece oynarsa para alabilecekmiş. ünlü yıldızımız nedense hemen kabul etmiş bu teklifi. halbuki onu ne realler ne interler istiyordu değil mi? hakan akman için şimdiden pisliğe başladılar ve parada anlaşamadık deniliyor. çocuğa simit parası teklif etmişlerdir kesin, o da kabul etmeyince ismini paracıya çıkarmaya çalışacaklardır.

Akyol

Bi Turgay vardı gören,duyan,bilen var mı?

Burak

Alıntı yapılan: Akyol55 - 12 July 2010, 10:07:41
Bi Turgay vardı gören,duyan,bilen var mı?

bugünkü dengede yeniden anlaşıldığı söyleniyor

emre

Alıntı yapılan: dukeburak - 12 July 2010, 10:59:47
bugünkü dengede yeniden anlaşıldığı söyleniyor

cumartesi günü masaya oturulacaktı Turgay ile,inşallah anlaşmışlardır.

Akyol

Turgay'ın kalmasına çok sevindim, takım için önemli bir oyuncu güzel gelişme ;)

kalptenþimþek

transferleri yapıp şu lisansları biran önce çıkartsalar :-\

Ertuğrul Sağlam

12 July 2010, 12:45:22 #1733 Son düzenlenme: 12 July 2010, 12:48:36 6 Ertuðrul Saðlam
Çanakkale'den alınan Kemal Tokak ı en iyi tanıyanlardan biri ile konuştum nasıl biri olduğu hakkında.
Futbolcu olarak olması gereken yerin çok altında, Karakter olarak ise çok zayıf olduğunu söyledi.
Bir sezonda 10 sarı kart görmeside birşeyler belli ediyor sanırım...

AntZ

Alıntı

Hakan Bayraktar geliyor

Samsunspor'un bir süredir görüştüğü tecrübeli futbolcu Hakan Bayraktar ile her konuda anlaşma sağlandı
Kırmızı-Beyazlı ekibin İkinci Başkanı Erkut Tutu'nun tecrübeli futbolcuyu transferini bitirmek için Samsun'a davet ettiği öğrenildi. Salı gününe kadar Samsun'da olması beklenen tecrübeli futbolcunun Kırmızı-Beyazlı ekibe imza atmasının an meselesi olduğu açıklandı. Öte yandan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın da bu transfer için yönetime baskı yaptığıda ifade edildi.

Denge

babasamsunlu

Eski öğrencisiydi diye hatırlıyorum ben..Antepte beraberlerdi galiba..İstemesi normal..Orta sahaya tecrübeli biri lazım da bu sanki biraz fazla ecrübeli :D

berusa55

12 July 2010, 14:12:57 #1736 Son düzenlenme: 12 July 2010, 14:15:38 berusa55
AlıntıBombalar peş peşe

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız veren Samsunspor, dün de Hakan Bayraktar ve Mustafa Gürel ile kesin olarak anlaştı. Makedon futbolcu Sevdail Selmani ise yarın Samsun'a geliyor.Samsunspor'da yeni sezon öncesinde hareketli saatler yaşanmaya başladı. Transfere hız veren Kırmızı-Beyazlılar, Gaziantepspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Bayraktar ile anlaşmaya vardı. Yarın Makedon futbolcu Sevdail Selmani'yi Samsun'a getirecek olan Kırmızı-Beyazlılar, aynı gün Akeem Agbetu'ya da sözleşme imzalatacak. Zeytinburnusporlu orta saha oyuncusu Mustafa Gürel'le de anlaşmaya varan Samsunspor, üçüncü yabancı hakkını ise Fransa'nın Strasbourg takımının forveti Simon Senke ya da Kamerunlu stoper Josepf Florent Obama Obama'dan yana kullanacak. Son olarak Eyüpspor forması giyen gurbetçi Tayfun Çakıroğlu ise denenmek için dün antrenmana katıldı.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=69277

55.hakan

12 July 2010, 14:20:45 #1737 Son düzenlenme: 12 July 2010, 14:25:44 hakanelgun
Hakan Bayraktar'ın doğum yeri Samsun yazıyor Tff'de

Jnr.Serkan

Samsun altyapısında görev alan ayhan bayraktarın kuzeni diye biliyorum

kabacevizli55

fransadan  gelen  topcu doğrudur inş